Amor vincit omnia et nos cedamus amori - Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken..





Sista inlägget för idag,
Mina tatueringar ska lyda:

(lite under nacken)
och..


(vid revbenen under armen)


Cogito, ergo sum - Jag tänker, alltså finns jag. Godnatt!!


Lovers! Nu har man packat klart min feta väska inför Skåne imorgon med Amanda. Ska bara vara där i fem dagar men ändå har jag så sjukt fet packning så det knakar om det. Ni vet ju själva hur jag är med kläder, måste ha massor av det så jag har många valmöjligheter för man vet ju aldrig vad som sker där nere right.. (?) haha. Jag vet att vi ska ha det massa kul där nere även om det inte händer så mycket så har jag lovat mig själv att vi ska ha kul. Halv 10 på morgonen imorgon ska jag vara i Gullmars och vänta på Amanda, hennes mor och hennes lillebror dårå, inte så tidigt som jag trodde. Skåne her we come, jag pallar då inte ta med min dator till Skåne faktist. Om jag uppdaterar så gör jag det, det är inte säkert, men jag ska ta med kameran så mycket mycket bilder blir det iallafall. När vi är i Skåne så ska vi packa upp och sedan bege oss med färjan över till Danmark i kopenhagen. Haha, där hoppas vi hitta någe kul. ÅH det ska bli så skönt att komma bort ett tag alltså. Sjukt härligt, sedan med min bästav'n också, ännu bättre. Men innan jag sticker imorgon så skriver jag ett hejdå inlägg till er om jag inte kan höra av mig. Ni får ha det bäst så länge, godnatt folket och läsare och som vanligt så slutar aldrig ett inlägg utan mitt "puss" så.. PUSS!


Tiaran och min älsklingringar




Miranda vuxen - Wiu







Idag gjordes det:
ett till handsmycke
en ring med korsdetalj
sedan ett huvudsmycke
Jag är mycket nöjd, ser skit bra ut alltihop!


Resultatet:





Ett handsmycke, en ring (blev ursnygg), kedjesmycke (axlar, rygg och bröst) ska göra ett annat slags axelsmycke att ha på vardera. Ni som vill ha, så tar jag gärna beställning. Berätta vad ni vill ha så fixar jag det!
Smyckena blev asgrymma, är sjukt nöjd. Ska pyssla lite mer nu. Puss!


Amor vincit, omnia et nos cedamus amori


Hej mina sötnosar! Vaknade runt halv 9 idag och det blev ingen utgång för mig igår. Jag var påväg för att träffa momme som ville att jag skulle med på fest, men det hindrades av min moder.. fick inte gå ut. "Du måste vara hemma ikväll för du åker snart, vill ha dig hemma!" hörde man.. "Javisst, självklart mammsen -.-"
Igår så blev det lite punktshopping bara, Amanda köpte sina älskade skor som hon så innerligt ville ha. Tro mig, när vi såg de första gången så blev hon tillochmed deppig under HELA dagen bara för hon inte hade råd till skorna. Så nu är hon nöjd iallafall med pjucken. För mig blev det inge kläder eller något sådant, jag köpte massor av kedjor så jag äntligen kan få hålla på med mina smycken! Wihu, ska visa er vad resultatet blev, började direkt när jag kom hem. Runt halv 7 tiden var det om jag minns rätt.

I fredags så hämtade jag mina älskade tröjor som jag tog upp här i bloggen alldeles nydligen, ni vet den där rosa och svarta som jag så gärna SKULLE ha. Och nu har jag dem! Invigde tröjan redan på fredagen när jag köpte den, haha jag var bara så djupt tvungen till det. Aja, idag blir det packning inför Skåne som jag och Amanda ska fara till imorgon i fem dagar så sakna oss inte för mycket. Det ska bli skönt att komma bort ett tag alltså, önskar lovet bara kunde fortsätta. Jag är så otroligt trött på skolan just nu, fy. Aja, nu ska få se hur mina smycken blev. Ska fortsätta pilla lite med kedjorna snart. Men jag behöver lite frukost i mig först, puss!

mina babys!


Köpet igår:




Nedo och omsam

Gårdagen blev inte som väntad om man säger så. Först for vi in till gamla stan, sen blev det odenplan (boooring) och sedan blev det av alla ställen masmo haha. Men vi hade det ganska trevligt ändå efter ett tag, det blev en lång kväll, natt/dag. Vi var hemma kl 7 på morgonen. Så vi var ganska slut om man säger så. Vi var tvugna att vänta på bussen mot gustavsberg i 2 timmar.. fy! Så vi gick upp till donken och var där så länge (kan hända att vi tog något att äta också, hihi) men vi kom hem iallafall så det var skönt.

Nu är planeringen att vi ska åka till skärholmen nu och handla ett par skor som amanda så gärna vill ha. Så då blir hon nöjd iallafall och det är ju positivt. Sedan ska vi förmodligen kolla runt lite extra på lite kläder och sådant. Medans jag försvinner ett tag så får ni ha det så bra iaf. Puss!


Godnatt igen!

Godnatt mina sötnosar, syns imorgon. Nu är det dags för mig att sova!


Kvällsinlägg

Vintern, vintern, vintern. Den är jättevacker det håller jag med om men nu får det fan räcka. Vinter ska det vara under julafton och nyår och sen så räcker det. Jag älskar att åka skidor men jag orkar inte mer snö alltså. Jag vill bara ha mer sommar, snälla modernatur var lite hövligt och skicka hit den jädrans sommarn nu! Vill bara ha värme alltså.

Nu har vi ätit klart allihop. Mamma och morfar håller på att mäta i badrummet för att vi ska få en tvättmaskin snart så det blir fett skönt. På tv:n spelas nu vampire diares och den är ganska härlig tycker jag. Diggar ju sånadär vampyr serier. Nu har inte jag så mycket mer att säga, jag skriver efter serien och säger godnatt. Ska nog ta och kolla på Purple Rain också. Ha det bäst!

Morfar snart på besök

Min älskade morfar kommer snart på besök och vi ska käka Tikka Masala (mums) och jag älskar indisk mat och "you guys who know me" vet att jag älskar i huvudsakligen allt som har med Indien att göra haha. Passar på at skriva ett inlägg innan han kommer kände jag dårå. Imorgon är det fredag.. kl 15.00 imorgon så börjar sportlovet och jag längtar så otroligt mycket! På måndag så sticker jag till Skåne i 5 dagar också (sakna mig inte för mycket) med Amanda såklart. Vi ska hälsa på hennes farföräldrar (farmor & farfar) och jag har faktiskt träffat de tidigare två-tre gånger och så vitt som jag vet så är de jätte mysiga. Så de ska bli härligt att komma bort ett litet tag och vi får hoppas att det inte är förseningar på tågen så vi inte blir strandsatta haha (ta i trä). Anyway, den där jävlans Blair Perkins alltså, han har huggit sig fast i mitt hjärta. Han är grym när det gäller musik och han vet hur man handskas med den också. Kolla bara på denna video med ljuden och shit. Haha lilla Miranda blir ju då alltid lika imponerad av saker och ting, det är ingen nyhet direkt. Nu har inte jag så mycket mer att säga, skriver förmodligen efter morfar har åkt. Ha det bäst så länge, puss!


Blair Perkins

Hittade en hemmagjord video på youtube med en kille som heter Blair Perkins och han gör en cover på Micheal Jacksons sista inspelade låt, This is it. Tyckte att han hade en otroligt grym röst plus att han ser bra ut den sötnosen. Haha det är alltid ett plus, men ska inte dra ut på det här utan jag vill att ni ska höra den bara. Skriver snart igen, PUSS!


Indian Flute!





Flute + Hardcore Vibes

Är förälskad i en låt och för er som känner mig så älskar jag när det är sånnadär "flute" sånger med flöjt. När det är en lugn sång när det ingår en flöjt är härligt och höra när man vill ta det lugnt eller när man ska lägga sig. Men en sån här låt när det är techno + flöjt så är det tungt! Är helt in love i låten, Akad visade mig den idag. Den är skit gammal (fr. 2002) men skitsamma. Äldre låtar är nästan alltid bättre. Woho!



En låt som jag vet att alla ni vet vilken det är,
den är otroligt bra. Det var FETT länge sen jag
hörde den låten kan jag ju bara säga:
HARDCORE VIBES!

Swedish

Hellu bitches! Sitter här i skolan nu och det är typ inga här. Kan tillochmed räkna upp namnen på de som är här även fast ni inte är intresserade av det. Här kommer det: Gabriel, Amanda, Emil, Amanda igen, Rebecca, Caroline och CK (cecilia). Vi har precis läst världens mest meningslösa novell. Helt dålig. Men det var min morgon update idag, skriver nog också sen efter lunch. Hoppas det blir god mat idag alltså, ska ha språk idag också.. bläää. Anyway, ha det bäst så länge mina morgonpigga läsare. Puss!


Godnatt

Känner inte för att vara vaken längre. Allt är bara blä så nu får ni ett godnatt av mig. Puss o Godnatt!

Nu brast det..

När man bryter ihop och helt enkelt inte orkar mer, du är ensam, det är tomt och det är absolut ingen där utom två jädrans katter.. Vem finns då där? Orkar inte mer.. mår så dåligt för tillfället så ni kära som läser, snacka inte med mig för jag kommer bara vara arg och ledsen. Vill inte att de ska gå ut över er..
PUSS

Avatar!

Okej ska säga såhär för att få det kortfattat. Avatar.. är en av de bästa filmer jag sätt. Den ligger helt klart på min topp 5 lista. Kan förstå att om man lägger 10 år på att fixa så den här filmen blir perfekt så är det lyckad, den är så otroligt bra. Ni som inte har sätt den, se den NU! Så läskigt bra film, man vill bara vara en sån där avatar jävel, det är så underbart runt omkring dem. ÅH! Det ända negativa var att dom där jävla 3D glasögonen kliade i början.. -.-!

Anyway, kom på en låt som jag ALLTID lyssnade på för ca 2 år sedan. Och då menar jag ALLTID, han som sjunegr heter (kallas) Slighty Stoopid och låten heter Wiseman. Otroligt bra låt! Love love love.

Hittade även två tröjor idag, alltså åh dom är så jädrans fina. Dom vill jag inte ha, jag SKA ha dom innan jag åker till skåne. Blev helt in love :(!



Avatar snart

Hej mina babys! Kom hem från fikat med min moder nyss, innan var jag i skolan. Alltså jag hittade två tröjor som jag bara MÅSTE ha, man kan ju säga såhär att jag blev så stört kär i dem. ÅH! Dom SKA SKA SKA bli mina säger jag bara.

Aja men jag ska faktiskt iväg på bio alldeles strax, ska äntligen få se den där Avatar i 3D, undra om man orkar sitta och kolla på en fet bio duk med dom där brillorna i 2 timmar och 40 min? Aja, upp till bevis ellerhur? Jag hoppas verkligen att den är bra annars blir jag fanimej fett besviken. Men man får hoppas ju ellerhur?
Men snart kommer min skjuts så måste tagga från skärmen nu, ni får ha det bäst så länge.  Skriver när jag kommer hem, puss!

En låt som verkligen tar fram sommaren, det kommer bli årets sommar låt fan, det lovar jag! Och självklart en gammal klassiker också!


                                                        


Svar:

FRÅGOR:

Maaaanar om It's time, ni har 24 timmar på er!:
hej Miranda , va ärlig!
SKA DU TILL SKOLAN IMÅN!

Anonym om It's time, ni har 24 timmar på er!:
vrf e du fett söt ...?

denduegentligendrömmerom! om It's time, ni har 24 timmar på er!:
Skulle du kunna tänka dig på börja snacka mer som vän med mig?

Jessy om It's time, ni har 24 timmar på er!:
TUNG blogg men dåligt uppdatering..
undrar iallafall några saker :D
är du oskuld?
hur lång är du?
varför är ditt hår så långt och fint?
kan inte du berätta lite mer om amanda?
förlåt om ja e jobbi men vill ba veta :D

ALBY om It's time, ni har 24 timmar på er!:
vad tycker du om oss alby grabbarna då, jag vet att du älskar oss

Miichhoo om It's time, ni har 24 timmar på er!:
Vist är jag snygg ? :D
Vist vill du ha sex med mig ?

Michoo
om It's time, ni har 24 timmar på er!:
Vill du ha sex med mig ?


Svaren

Manar! Haha helt onödig, ja jag kommer till skolan imorgon!


Hah lätt fråga, om jag säger såhär "äpplet faller inte långt från trädet" (vilket som menas med att det får du fråga mina älskade föräldrar om)


Oh, jaha den jag verkligen drömmer om, det är ju du!
Vad menar du med "mer som vän", vet inte vem du är så det blir jobbigt att svara på
men en sak är säker och jag vill inte ha ett förhållande right now!

Oj, det var en del frågor! Tack för att du tycker det gullet, det glädjer mig!
1. haha jag undrar varför den frågan är så himla intressant hela tiden, men nej jag
är inte oskuld.
2. Eh..? Jag är väl runt 162 cm tror jag
3. Haha asså nu kommer sanningen, jag har lite längre hår än axlarna. Jag har extencions med keratinvax! Pain att berätta det, men så ligger det till! Önskar jag hade så fint hår irl!
4. Haha men gud! Självklart kan jag berätta mer om henne, kan köra ett inlägg om henne sen om ni vill.


Haha ni är sköna, jätte trevliga. Det var ju mitt "gamla" umgänges kvarter förut eller vad man ska säga. Men ni är jätte gulliga!


Hej Micho! Äum, nej skulle inte tro det :)
Och återigen nej. :)


Frågestunden avslutad!

Haha inte för att jag är storbloggaren men vi har iallafall 8 frågor som jag tänker svara på. Puss!

Pucko

Godmorgon! Sitter här nu med Amanda och vi ska snart dra iväg till bussäään. Vi har ätit macka och jag ska ta mig ett glas pucko. Amanda behöver det inte för det räcker med puckon här inne.. herreguuuuud.. jaaaaaa. Men iallafall vi pallar inte slösa tid på er läsare nu, puss!

Godnatt + en död dator

Honey bunnies! Imorgon efter serveringen så ska jag lägga upp lite kläder som jag själv ÄLSKAR. Då ska ni få se vad jag har för egen stil. Alla har ju någonslags inspirationskälla och imorgon snackar jag lite mer om det och imorgon får ni även svar på frågestunden. Det kommer även komma med lite bikini tips inför sommaren. Åh vad jag längtar! Aja, min dator kommer dö inom kort så jag skriver det här snabbt. Har inte så mycket mer att säga till er nu ändå, vi höres imorgon. Om jag hinner så blir det ett tidigt morgoninlägg, annars blir det efter serveringen. Amanda kommer imorgon på morgonen eftersom att inga av hennes bussar till skolan går så hennes papa skjutsar henne till mig istället så åker vi direkt bussen till skolan sen. Börjar en halvtimme senare imorgon, FETT skööönt. Aja, godnatt älsklingar.. PUSS!


My angel, soulmate, my bestfriend..


my man


It's time, ni har 24 timmar på er!


F*CK U!


People looks down on you..

Förlåt men jag vill skriva av mig lite som jag gjorde med inlägget innan men det här handlar inte om vad jag gjorde eller ska göra utan det här handlar om mina känslor och sådant. So tough shit, deal with it or don't read it!

För några dagar sedan, jag tror att det var i fredags eller torsdags, iallafall, så hände det en sak. Eller egentligen inte, för det var ingen direkt onormal grej. Trodde jag hade vant mig vid det men det hade jag inte.. Men hörni? När man går i gymnasiet, då har man ju bara tre ynka små år innan man går ut i "vuxenlivet", så då undrar jag.. varför beter sig då vissa folk sig som snorungar? Dock ett litet för hårt ord men omoget helt enkelt.
Ett exempel säger vi då som jag sagt till alla, om en person kommer fram till dig eller går runt dig och skriker/säger "banan" hela tiden. Ni kanske skiter i det första gången men när det händer gång på gång på gång på gång osv. skulle ni inte haka upp er på det då?
Nu säger inte jag att folk skriker "banan" runt mig men jag tycket att det låter likadant på ett ungefär.
Folk säger till mig "Miranda, ta inte åt dig.. det är det dom vill". Men och? Det handlar inte om att jag tar åt mig av det folk säger, absolut inte. Men om man hör en irriterande sak konstant plus att det är töntigt så blir man helt enkelt irriterad och vill inte att det ska fortsätta. Att det sätter stopp någonstans. Jag stod ut med det första gången, andra gången, tredje gången, fjärde gången, femte gången och sjätte gången men sedan så tog det stopp. Jag bröt ihop helt, tårarna bara störtade ner. För att jag orkar inte, folk är så omogna och otroligt töntiga så man knappt klarar av det. Men sedan så slog det mig, "vad ska man göra, vissa folk växer helt enkelt inte upp och det finns inte så mycket man kan göra åt det". Folk snackar, folk sviker, folk slåss och folk beter sig som idioter, been there done that. Jag har inte heller varit en ängel i hela mitt liv men jag försöker det iallafall.
Det absolut ända jag vill är att bli accepterad precis som vilken annan person som helst, jag vill inte bli dömd pågrund av hur jag ser ut, jag vill inte få skit över något som inte är sant. Jag orkar inte. Folk måste lära sig att respektera andra och skita i det som inte har något med dom att göra.
Men det kan bli extra jobbigt när snack byggs på lögner. Och jag blir så jävla irriterad när folk säger "ja, men det måste ju ligga lite sanning i det hela, man kan ju inte hittat på allt själv", eh jaha? Rent av, skitsnack. En människa kan hitta på så otroligt mycket saker som ligger på tok bortom gränserna. Man kan ha en liten lögn och man kan göra den mycket större.

Personen som det här handlar om (även om hela texten egentligen är väldigt invecklad) läser det här så tycker jag att du borde tänka efter innan du öppnar munnen. Ditt eget skitsnack kan komma som en kniv i ryggen när du minst anar det. Alla du känner kollar ner på dig, förstår inte du det? Du sitter och säger stolt att du har all respekt du förtjänar, men lilla du guess what? Det är inte sant, för det är inte så. Det blir inte heller direkt bättre av att du forsätter med dina grodor som flyger ur munnen på dig. Lägg ner, du kommer bara få det riktigt jobbigt senare i längden. Som jag skrev nyss, när du minst anar det så kommer du att bli "stabed in the back". Det är det ända jag säger, så ta åt dig av det, läs och lär istället för att skada andra människors självkänsla.


3, 2, 1 and.. SORRY for bad update!

Hemskt hemskt ledsen mah babys! Jag har varit borta ett litet tag men statistiken har inte ändrat sig för det så det gör ju ingenting right. Ligger i soffan nu och är slutkörd från skoldagen även fast jag knappast gjort något. Känner mig ändå helt död, men tror att det är för att jag inte fått sova normalt på 3 dagar, har vaknat minst 3 ggr varje timme för att jag hostar så otroligt mycket. Yes nu hörde rätt, jag är fortfarande sjuk.. precis när det höll på att försvinna så började det igen, fuck. Imorgon så har jag servering, oh no (me don't like).. Men vafan man får väl stå på sig lite nu innan sportlovet, va ska ni göra på sportis då? .. själv så ska man till skåne med Amanda, jag ska få följa med ner och hälsa på amandas farmor och farfar. Dom är hur gulliga som helst plus att jag aldrig har varit i skåne i hela mitt liv, har väl bilat förbi det men aldrig verkligen VARIT där så det ska bli kul. Plus att det inte är lika svinkallt där som det är här uppe i Stockholm. Fuck Sverige alltså, hatar det. Kommer inte bo kvar här när jag får chans att flytta utomland och det lovar jag er. Pallar inte med dom här ojämna vintermånaderna, snön och den äckliga försenade komunaltrafiken. ÅH blir så irriteraaaad! Lovar att det är sjukt många som håller med mig.

Jag försöker att hitta en låt som jag hörde idag och jag har hört den så många gånger, alltså det är en jätte gammal låt som går "this is the time, the time na na na na na na naa, this is the world na na na naa" haha det är det ända jag kan. Fan och min mamma vet vilken jag menar men hon vet inte vad den heter. Åh haha man blir så irriterad när man verkligen har en låt på tungan men att man inte får fram den. Skit jobbigt!

Ja, men jag ser iallafall framemot Skåne jätte mycket och jag tror vi kommer ha det jätte kul där nere, det är från Måndag-Fredag så ni behöver inte gråta, är hemma under helgen igen babys och då blir det PARTY PARTY med Amandaruttan igen, skit härligt. Hon var inte lika Hype i fredags som jag var och jag ska få henne på det partymodet nästa helg, fan det ska jag lova mig själv. För tro mig, den bruden kan dansa om hon bara vill, när det väl gäller så skakar allt på hela kroppen, wihoo!

Gud vad jobbig jag är, jag skriver värsta historian och jag vet att ni inte pallar läsa för jag vet själv hur jag är när någon skriver såhär mycket. Jag kan väl läsa en liten bit, sen förvandlas orden till bla, bla, bla.. och sen bara tonar det ut och så pallar jag inte längre. Yes, life is hard. Ska sluta tortera er nu med denna text, men kände mig lite små skyldig till det eftersom jag inte uppdaterat på ett tag. Skriver om några minuter igen, ciao så länge! PUSS!


Tv time!

Dags för television för Miranda, så jag gör såhär va. Att jag hör av mig lite senare till er så får ni ha det bäst sålänge, syns snart PUSS!


When cash comes, then you guys come with me!



800px-RayBanWayfarer.jpg image by csarky


Converse - WANT THEM NOW!

Skor "All Star Stars & Bar Hi" - Stars & BarsSkor "All Star Leather Hi" - Black/White
Skor "All Star Canvas Ox" - BlackSkor "All Star Specialty Hi" - Grey Sweatshirt


Lite söta iallafall va?

Tara & Zack


Body look:

Idag:

Gina Tricot
Cubus
Eurosko
Igår:

Indien
Cubus
Eurosko


Ma new sunglasses, start early!

Köpte två till brillor för några dagar sen och jag tänkte visa de nu för er. Ett par "rayband wayfareres" (om ni fattar) till min samling jag har. Snart ska det dyka ner ett par äkta rayband's tycker jag, jag har två "second copy" från Indien dårå. Sen de andra brillorna jag köpte är SÅ mig, jag har inte sätt en ända skalle med dom brillorna och sedan när jag fann dom så hängde dom där och bara skrek "Miranda köp oss, köp oss!" så vafan jag var ju tvungen right? Det är riktigt my style på de brillorna, det är inte många som tycker att de är snygga men jag bara bokstavligen ÄLSKAR de. ÅH! Dom är så fina!

ÄLSKLINGAR!



De paret med en kedja som går över där ögonbrynen är, är också favoriter!


Skrapan

Shue shue shuuuue! Kom nydligen hem och jag känner att jag mår skit bra. Mer plugg idag, fuck. Anyway, jag hade matteprov idag och det gick faktiskt ganska bra, det kändes bra iallafall.
Min mamma är här bredvid på sin yoga matta och bara pustar och pustar. Hon kommer bli nya buddah fan, hoppas hon är klart snart för jag vill inte höra den här skit jobbiga musiken som hon har till självaste yogan.

Anyway, igår så var jag och amanda ute och tog en fika på Skrapan i Skanstull. Vi gick runt och kollade lite, vi fastnade mest för alla skoaffärer. Hörni! jag kan ju bara säga såhär att i sommar så ska jag köpa massor av converse, ska bygga upp en garderob med dom. Converse är mina absoluta favorit skor! Det är nog många som har de som sina favvo skor, men vill bara påpeka att jag ska iallafall börja med att köpa ett par höga vita, höga röda och låga svarta. Sedan deras andra designer. Men här är lite små bilder från Skrapan och fikat.

Gott och smaskigt! första bilden:


.. och andra bilden:

(Scones med Chailatte för moi och Cheesecake med Chailatte för Amanda!)

Jag har den röda och Amanda den vita, vill haaaa va!


Snyggt va? Eller inte.. min gamla slita lila converse och den röda nya.
Mina lila är så jävla utgådda och förstora nu, måste ha 37 och inte 37,5!


Amanda & Miranda diggar Mac datorerna va, jaaaa..!


String

Shululu readers! Jag sitter ni i grupprummet här i skolan och tar det lugnt med Carro och Christopher. Vi sitter här gör en uppgift i Hotell. Skit jobbigt men jag är snart "klar" antar jag. Min lärare kommer nog komma in snart och bli arg på mig, haha nej men kanske. Aja, slutar snart ungefär, ska dra till Söder sen och fika med Amanda på String. Ett ganska mysigt och härligt café säger Amanda, jag har personligen aldrig varit där men det har hon. Så vi går nog dit för att ta en chailatte och någon god bulle. Anyway, har inte så mycket mer att säga. Hör av mig senare när jag kommer hem, puss!


Ny duschad och Godnatt

Nyduschad och fräääsch, always. Insmörjad och deoderantad. Mmm, mys! Sitter och lyssnar på spansk musik med Phil Collins? haha ovanligt va. Det är bara att söka på Phil Collins Spanish på Spotify för er som har det så kommer det fram massor av sköna låtar. Men nu ska jag tagga mot soffan, godnatt och puss!


Dusch..

Nu hoppar jag in i duschen och ska duscha mig fräsch. Skriver kanske senare ikväll om jag orkar, puss!


If it was like that..

I can honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind


I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning
And played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then put it down
Cause I know I'm waisting my time
And I don't mind


I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cell phone's blowing up
With your ringtone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
You still feel it on your lips
That time that you danced with me
With no music playing
You remember the simple things
We talked til we cried
You said that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
Is saying goodbye
Saying goodbye
Oooh
Goodbye


I know..

Inte så jätte mycket bilder jag vet, men det blir mer nästa helg! Promise you guys!


Bebis Troy!

Duvan:


Seans hund Troy är min nya kärlek bara så ni vet,
han är min bebis och den jäkeln har stulit mitt hjärta ska ni veta!


Slick? Puss!



Fixade Carros hår i fredags och det blev urfint, right?

Moi and Carroshlyne!

Jag, Amanda, Carro & Olivia i fredags:


Och så avslutar vi med en vacker bild på mig och Troy!



Duvan

Kära älsklingar! Jag sitter här nu och jag har precis kommit hem eller aa precis och precis för snart en timme sen haha. Anyway, mamma stressar med massa papper framför mig och stör sig på att katterna är ivägen överallt (vilket dom är) och jag sitter här vid datan och bara chilläxar lite. Förlåt så hemskt för mitt lilla lilla avbrott men det var för att jag har jobbat som bara den och jag är så äckligt slutkörd. Men nu är det bättre, ska jobba nu på lördag igen bara och sen nästa vecka på torsdag, fredag, lördag och eventuellt söndag också. Men det får vi se hur det blir. 

Men aja, ska kanske sluta vara så egosentrisk och fråga er hur eran alla hjärtansdag var då? Jag gjorde egentligen ingenting, var med amanda och pluggade på skolprojektet ("skit" jobbigt) så det var inte så värst ruligt. Men jag hoppas att ni hade en lite roligare alla hjärtansdag än vad jag och amanda hade iallafall. Alla kanske inte har en söt liten valentine heller så då blir det ju lite jobbigare.

Men på fredagen så drog jag på en liten chillfest med Amanda, Olivia och Carro här i Årsta hos Sean. Vi hade det faktiskt väldigt kul och jag dansade som bara den, ni läsare vet ju hur mycket jag har längtat efter att få dansa? För varje helg har ju faktiskt failat sig och äntligen blev fredagen bra iallafall (bilder kommer antingen imorgon eller senare). På lördagen så jobbade jag som sagt väldigt tidigt till kl 17 och när jag kom hem så var jag helt bokstavligen SLUTKÖRD efter träningsvärk från gymnastiken, dansen och sedan från jobbet efter att spring eftersom det var ett event i Globen och då var det mycket folk. Fy i helvete vad jobbigt. Så när jag kom hem på lördagen så ramlade jag typ ihop i soffan och somnade tills kl blev 22 och jag var vaken i max en halvtimme och sen somnade jag om igen tills morgonen därpå. Snacka om att få sova ut.

PS. Måste bara berätta om vad jag och amanda såg när vi var hemma hos Sean? Jo, vi såg en duva bredvid hans ballkong som hängde upp och ner. Och då tänker ni säkert "aha men den kanske bara sov" men det är det som är det sjuka. Den sov inte! Den hade somnat in och sen glidit ner och frusit ihjäl. Duvan hängde alltså upp och ner helt fryst. Tyckte att det var lite äckligt om man säger så. FY! Lyckades faktiskt få en halv bra bild på den, ska lägga in den så får ni se en sjuk syn alltså. Ska försöka lägga in så många bilder som möjligt. Puss!


Oh gosh i'm sorry!

Tja tja! Jag är så hemskt ledsen över att jag inte har hört av mig på ett ynka litet tag! Men jag är iallafall här nu bitches, your lovely Miranda is back on traaack!

Holla at ya girl, She's BACK!


AAAAAAJ!

Aj aj aj aj aaaaaaaaaj! Jag har en sådan jävlans träningsvärk i mina ben och min jobbiga rygg. Det gör så ont att det skriker om det, fy. När jag står upp så skakar mina ben och tror ni att det har hjälpt att jobba hela dagen i 6 timmar utan rast och mat? Näääj det hjälpte inte så mycket så nu är jag helt jävla slutkörd så det finns inte. Ska ta det så lugnt idag så det bara går. Ska upp imorgon kl 11 och jobba imorgon igen, ååh jag tabbade mig idag också. Jag spillde cola på en gäst och det var väldigt pinsamt. Jag var så jävla nervös och jag skakade pågrund av träningsvärken så det blev ännu värre när det kom fler folk. Det var fanimej fullt där inne på restaurangen idag. Men när jag skulle sluta jobba så berömde alla mig ändå och sa att jag var skit duktig så jag fortsätter jobba. Men mitt data batteri kommer dö snart, börjar jobba imorgon kl 12 inne på Globen Star i Globen. PUSS!


Disney

Det visste du inte om Miranda..

..Jag absolut älskar Disney filmer, det finns nog ingenting bättre. Älskade dom när jag var liten och jag älskar dom fortfarande, dom är så otroligt fina och det är härliga sånger med. Det bästa är att alla vet om de filmerna, disney disney disney. Mina personliga favoriter är Lejonkungen 1 och Lejonkungen 2. Och det är ingen idé att dölja att man gillar Disney filmer för det gör fanimej nästan alla. Kan dom helt utantill, varför tror ni jag satt och kollade på Spirit? Hur bra är inte den. Blev lite tårögd i vissa tillfällen, fan, dom är så äckligt härliga att se.
Jag har beslutat mig för att ha en Disney-kväll och se på så många Disney filmer man orkar!

(Nu ska jag ta och göra mig lite krubb (timon & pumba) för att sedan titta på The Chronicles of Riddick med Vin Diesel min baby. Så ni får ha det så bra så länge. Skriver efter maten, vad ska det bli då? Ravioli? Gulashsoppa? Tortellini? Eller curry ris? Hmm.. får ta en funderare på det!) PUSS


Sick + Spirit

Holla at ya girl! Jag är sjukis idag, kände mig otroligt snurrig idag på morgonen och hostan gör ont i halsen. Så jag beslutade mig för att vara hemma idag och jag hoppas att jag är lite bättre imorgon. Men det tror jag att jag är också. Jag laddade ner en film igår som heter Spirit (hästen från vildmarken) och det är en så otroligt bra och härlig film. Det är en tecknad Disneyfilm. Den är så gullig och jag älskar musiken i den! Men jag ska ta och kolla på den nu och sen efter det så ska jag göra lite mat.
Min moder har åkt iväg för att träffa morfar och dom ska väl antagligen fika.
Jag har fått mitt efetrlängtade jobb nu! På lördag kl 12 på förmiddagen ska jag dit och visa vad jag går för. Hoppas jag inte tabbar mig alltså vill så gärna ha det här jobbet (ta i trä) så det ska bli mitt. Ni som vill veta vart jag är då på lördag och söndag (alltså mitt jobb) så är jag på restaurangen Globen Star i då Globen (ganska självklart). Men nu har jag inte så mycket mer att säga. Skriver efter filmen innan jag lagar mat. Puss!


Old favourites..

Old summer

..this is my two old favourites för ett antal somrar sedan



Juste for God sake!

Har ni sätt mina söta mulatt vänner, Adrian och James. Jo nu är det såhär förstår ni att dessa två gullungar har en blogg tillsammans och dom har redan ett antal läsare. Haha så kommer jag här med min pyttelilla blogg, men jag kan bidra lite iallafall. Så jag tycker att ni ska besöka deras blogg, för den är intressant och den innehåller massor av musik, vardagsliv m.m. Ni ska absolut checka in den alltså, för att komma till deras blogg så är det bara att klicka på bilden!


Ey Yo!

Sorry för dålig update. Men jag pluggade igår och har inte varit inne på internet idag på datan typ så jag har inte kunnat uppdatera så mycket. Jag har haft arbetsmiljö och säkerthet idag sen hade jag även matte. Eller ah vi hade matte först. Det var en otroligt seg dag idag, men jag måste börja pluggish på spanska glosorna nu. Skriver sen, puss!



Today's lookie lookie

Nu taggar jag iväg till skolan, skriver därifrån efter jag har haft servering, puss!

Lookie:
Linne - Monki
Jeans tights - Cubus
Lila Converse
Svart tight hoodie
Lite casual idag!




Åh herregud så ruligt!


Dagens köp



Rundborstar, fyrpack köpta från frisören Gabri.
Dom här borstarna är skit bra till frisyrer och snygga luftiga stylingar,
och som ni ser på andra bilden så kan man vända på den lilla svarta knappen
så att det blir som en spik/tagg som man använder till benan, luggen och när man färgar och speciellt när man delar upp hörnet. Alla de här borstarna i olika storlekar för endast 150:- och det är ju ingenting.
Ett tips till er som vill ha ett luftigt och fint hår!

Som jag sa till er så skulle jag klippa håret kortare eftersom jag såg ut som Rapunzel. Så nu är det lite längre ner under brösten. Nu är jag nöjd! PUSS

(nu är det också lockigt, så det är lite längre)

Idag + lock toffs

Dagens:
Blå tunika med axelvaddar - BikBok
Skinnjacka med nitar - Vero Moda
Tights - BikBok
Lila Converse - Eurosko
Hairstyle:
Lockig toffs!



Har haft värsta stresslektionen i kallkök. Har serverat fett med Caesar sallad idag, otroligt stressigt. Men nu sitter jag här i klassrummet, ska väl gå ut en sväng innan lektionen börjar för jag ska ändå till tandläkaren typ snart. Åker från skolan så småning om, till Årstakliniken. Usch, gillar inte tandläkaren..


OBS

Imorgon på morgonen eller sent ikväll kommer mitt absolut första videoinlägg, haha nervöst! Men iallafall, den är från idag så hoppas jag kan lägga in den ikväll. Orkade skriva ändå ;) PUSS

I'm tha bossy girl

Fuck, gårdagen var en fet fail alltså. Fixade iordning mig till ingen nytta. Så var hemma runt 12 tiden redan på ett ungefär. Aja, vet att det låter såhär hela tiden men nästa helg så har min kära vän sätt till så att det blir party party. Och please låt det bli lite party också.

Idag så åkte jag till Östermalm för att fixa håret men åkte direkt till Örby för vi fick fixa håret där istället. Är otroligt nöjd med hårfärgen, är jätteblond nu. Men mitt hår är på tok för långt och det ser skit fake ut.. Men det ska fixas i veckan för såhär kan jag inte gå runt. Får locka det så att det ser kortare ut, för det är så långt så att det går lite längre ner än svanken. Och det är skit jobbigt. Men det är iallafall skit fint hår men detta måste klippas till lite och fixas.

Imorgon så blir det kök igen, fuck. Tycker det är piss tråkigt. Orkar inte med det där jävlans fitt köket längre, jag vill bara börja i hotell nu! Usch, vill inte knäcka av mer fiskhuvden och kyckling ben. Klarar fan inte av det. Förlåt för att jag är så negativ idag men fan, vill verkligen inte ha kök. Det räcker nu fan. Men aa, jag har inte så mycket mer att skriva ikväll, min mamma kommer om en och en halv timme typ. Ni får ha det bäst, ska gå och vila lite. För jag åt värsta kött middagen idag med Tommy på Broncos's på Söder tror jag. Aja nog om det, ha det bäst och om jag inte orkar skriva mer ikväll så säger jag godnatt nu. Puss!

En otroligt blond, långhårig och osminkad Miranda..

Natti

Nu är det dags för mig att sussa, är så otroligt trött. Ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag måste fixa håret. Men det var bra att jag kom in ganska tidigt ikväll för jag måste bli frisk alltså för jag har en så otroligt jobbig hosta. Det gör ont i hela huvudet när jag hostar, fy vad jobbigt. Så ska försöka bli bättre, ska ta en kopp te innan jag lägger mig och sover gott (hoppas jag). Sen får jag halsa i mig lite hostmedicin och alvedon. Godnatt & Puss!

 eller ?

Hår + Summer

Imorgon ska mitt hår äntligen äntligen fixas, kommer bli så snygg imorgon så det bara skriker om det kan jag bara säga er alltså. Jag har längtat så otroligt länge, i två månader snart och äntligen blir det av. Ska dit imorgon, härligt att man har ett proffs som fixar det. Då känns det rätt!

Åh, såg en sommar bild på mig nyss när jag sitter på båten längst fram. Med mina älskade brillor som nu tyvärr är sönder (rip) älskade dom och det gör jag fortfarande. Mina ben var påväg att böi bruna också, åååh och så hoppade vi i vattnet från båten. Otroligt mysigt, vill bara ha sommar. Det känns som att sommaren jävlas med oss alltså. Kom hit nu förfan!


Bilder och kvällens look

Min lilla ängel, dags att vara barnvakt till dig snart igen pluttan!
Bilden tagen av lilla Elwira själv med min lur i fredags under ett litet "spa-party".


Some pics tonight, min outfit! Pysslade lite med min body också!



Långärmad spets body
Kedjor, fixat själv
Höga sammets tights
+ some high heals

(så såg jag ut ikväll)
sitter nu hemma och tråkar
imorgon ska jag fixa mitt hår finally!


WHEN DOVES CRY

How can you just leave me standing?
Alone in a world so cold? (World so cold)
Maybe I'm just too demanding
Maybe I'm just like my father too bold
Maybe you're just like my mother
She's never satisfied (She's never satisfied)
Why do we scream at each other?
This is what it sounds like
When doves cry

Nu taggar jag till duschen sen sticker jag till Gullmars och möter Amanda, sedan åker vi till Ami. Puss på er!
PS. Lovar att uppdatera mer!

Denna jädrans hosta..

Hatar att ha hosta, det blir bara värre och värre. Just nu är det värst, det flyger som fan. Min älskade moder vill att jag är hemma och tar det lugnt. Men hell no, jag ska ut och träffa Ami & Amanda och vi ska dra till "Neo" i Bergshamra. Äntligen så ska jag få dansa, hoppas bara att vi kommer in.

Sitter här i soffan och som sagt så hostar jag som fan. Lyssnar på min nya älskling, Oh Africa med Akon. Ni borde lyssna på den, den är otroligt härlig. Har ju redan nämnt den för er men det skadar inte att göra det igen! Ellerhur? (Tryck på bilden för att höra låten)

Akon - Oh Africa


Prince - Purple Rain

Igår natt var rena rama kaoset, inte kul någonstans. Vi kom hem fett tidigt också, fick inte ens dansa. Så när jag och Amanda kom hem så satte vi på filmen Purple Rain med Prince i huvudrollen och det vet ni alla nog vem det är. Om ni inte vet så är det en otroligt känd artist från det tidiga 90-talet. Han har grym röst alltså, jag såg inte klart den igår så vi kollade på resten av den idag på morgonen. Och den är OTROLIGT bra, ni har säkert hört låten Purple Rain, det är från den filmen låten kommer ifrån. Och tydligen så är Prince en GRYM låtskrivare och han har skrivit massor av låtar och gjort många av de nuvarande kändisarna kända. När jag fick höra om honom och när jag fick höra hur han sjöng och framförallt hur han såg UT. Han verkar vara en gud inom musiken, grym som attan. Han är en typisk ful-snygg man, han kan se ugly ut men i många lägen även riktigt sexig.
Men här har ni några låtar med honom från filmen och en låt som han har skrivit åt en tjej som också är en väldigt känd låt. Enjoy! Puss!


En låt som han har skrivit till Sinéad O'Connor:


Prince Rogers Nelson



Hos Amandullah

Hej alla älsklingar! Sitter här i Amandas säng och vi har varit lite på stan och haft det lite chill. Köpte en kort stickad tjocktröja för 87:- (rea) från Monki. Sedan köpte jag en mysis dräkt, ni vet sådana som jag redan har, i blå och rosa. Men den här är från Gina Tricot och den kostade 49:- per del. Alltså att tröjan kostade 49:- och byxorna lika mycket. En helt svart och sen köpte jag ett par likadana vita sånna byxor. Alltså totalt 150:- och det är fanimej ingenting! Så ja, jag är jättenöjd.
Jag har hittat en låt som jag inte tror att många av er har hört, men det är en låt med Akon och Keri Hilson som heter Oh Africa. Den kom faktiskt nu år 2010 så den är hyffsat ny och den är en favorit hos mig, det är MIN nya låt nu! WOHO!


Schh..

Det visste du inte om Miranda..


Jag är väldigt olika när det gäller musik. Och de flesta av er som känner mig vet att den musik som representerar mig är först och främst Dancehall och Reggeaton. Men jag kan tycka om massvis med annorlunda musik och det beror självklart på vilket mood jag är på. Alltså humör, och det är faktiskt min mamma som har fått mig lyssna på denna annorlunda musik. Jag tror dock inte att ni kommer gilla den slags musik men jag tror att någon av er gör det. Men i det moodet som jag är inne i just nu så passar denna musik faktiskt. Lugn och skön you know. Men ni ska få höra min hemliga musik nu..

Engima - Mea Culpa (Det tar lite tid att den går igång, men be patient)

Shoes, shoes n' more shoes

This is so Miranda style! Okey, let's start with:
1. Jag är nog den ända bland mina vänner som älskar att sätta på sig fula färger men som ändå gör en vacker! Tänk er så snyggt med dessa skor när man är riktigt brun, katt!
2. Randiga espadrillos, så otroligt sköna och riktigt snygga bruna ben!
3. Skulle aldrig banga att gå runt med dessa punkaktiga skor, egentligen är det som ett par svarta converse med nitar på, så det tycker inte jag är fel.
4. Där har vi vita espadrillos, lika fina som de randiga! Kan säga såhär, sånna skor blir det i sommar!
5. Ett par härliga sandaletter med svarta nitar på, så snyggt!
6. Lack, guld & nitar = so my style
7. Som jag sa innan, lack, guld och nitar fasst ännu finare. Det är faktiskt inte så många som gillar den här typen av skor men jag älskar dom!
8. Otroligt gulliga och annorlunda gladiatorskor!
9. Enkla svarta ballerina med en stor silverdetalj, skit snyggt.
10. Finns inget mer att säga än att jag älskar dessa skor!
11. Ni som känner mig vet att jag absolut älskar paljetter, behövs inte berättas mer.
12. Ett par urläckra platå ankleboots, vill ha, vill ha!
(Klicka för större bilder)

    
           
                


A fool

Sólo tienes una vida para hacer lo que desees. En 100 años nadie se acordará de los errores estúpidos que ha realizado, así que el ridículo, mientras que todavía tiene la oportunidad porque si te pasas toda la vida tratando de ser más "cool" en torno a que nunca será feliz con uno mismo.

Ni som inte förstår:
You only have one life to do whatever you want with. In 100 years nobody will remember the stupid mistakes you made, so make a fool of yourself while you still have the chance because if you spend all your life trying to be the coolest kid around you will never be happy with yourself.

Ni som vill följa min blogg lättare..

bloglovin


Ganska sweet sådär

Tycker att det var lite små gulligt av Jackie och Patrik att dela på vinsten, alltså att ingen sköt någon. Det har ju faktiskt inte hänt förut i Paradise Hotel att de vinnande paret har delat på vinsten. Det är alltid någon som blåst den andra, men den här gången blev det inte så. Naa, sweet!


Wake up!

Yes som rubriken lyder så är jag vaken. Och i'm still sick kan jag ju då också säga vilket som inte är så himla kul. Jag har upptäckt att det är så otroligt tråkigt att städa, men ändå när man väl börjar städa då ska man städa så att det blir perfekt, tyckere inte ni så? Jag ligger här som en sjukling i soffan och kollar på The Biggest Loser, får fanimej ångest när jag kollar på det. För jag känner mig nu som tha biggest loser. Åh jag kommer ha en sådan träningsvärk denna månad och i mars. För att mitt Sats-kort går ut den 14 mars så nu efter min sjukperiod blir det träning lite mer än 4 ggr i veckan och det har jag lovat mig själv. Och ni som undrar vart jag gymar så är det på Sats i Heron City eller på Sats i Globen men oftast Heron. Anyway, hur går det för er i skolan då?
Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt men vill bara säga en grej till och det är att jag har en söt vän som har skaffat en blogg faktiskt ganska nydligen. Eller aa inte så nydligen men anyway han skriver om sin vardag och sånt och vem vill inte läsa en härlig blogg (som min, hihi) aja, tryck på bilden för att komma till hans blogg.


Sleepytime

Såja, nu är det dags att sova. Jag har druckigt upp mitt te, duschat, städat mitt rum och kollat på Paradise Hotel finalen. Så, nu har jag gjort kvällens uppgifter. Skönt! Vad har ni gjort ikväll då?
Min daddy är här med mig nu och jag sitter här vid datorn som en mupp. Ska kanske ta en till kopp te innan jag lägger mig.
Min älskade vän har gjort en grupp på Facebook som heter "Gå med att pusha Miranda till att söka till Idol" och jag har ingen aning varför hon har skapat den gruppen. Gud, jag vet inte om jag vågar alltså.. vad har jag givit mig in på? Nu börjar det faktiskt bli riktigt läskigt och nervositeten börjar höjas. Fy vad jobbig känsla.
Anyway, nog om det. Nu ska jag lägga mig efter Scrubs och mitt te. Cya tomorrow, godnatt och puss!


Fuck!

Fan vad jag inte ville att Jackie skulle vinna även fast alla andra ville det. Men det var iallafall inte bara hon som vann utan lilla plutten Patrik också. Han är så gulllig haha! Men iallafall så de är dom som är vinnarna i Paradise Hotel!




Ett hett bad

Hej alla sötnosar! Miranda's here, jag sitter och lyssnar på Norman som nog många av er vet vem det är. Iallafall vad händer med er då? Jag har pisstråkigt för tillfället och så är jag sjuk och känner mig dålig. Men jag vet precis vad jag ska göra, jag ska ta ett varmt skönt bad och bara ta det hur lugnt som helst. Voe inte det skönt? Jag tycker att det är värsta avslappningen. Ska ta och läsa en True Blood bok, tredje boken förstås för att jag har ju redan sätt säsong 1 och 2. Men nu ska jag dra mig ifrån datorn och fylla upp badkaret. Skriver efteråt, puss!


Fly on the wings of love

Mhm nu har jag vaknat upp från min sömn som jag inte alls ville egentligen. Men aja, snart är det ju fanimej Paradise Hotel final ju, sitter och väntar här i soffan som en idiot för att det ska börja haha. Men det börjar kl 22. Min pappa kommer hit snart också efter han varit på gymet. Men aja, är skrivlös för tillfället. Ska fortsätta kolla på Scrubs och så länge får ni lyssna på en låt med grym "beat" eller såkallad bakgrundsljud. Puss!


Middle chilltime

Ska ta en liten nap nu tror jag, ni får ha det bäst så länge. Hittade en gammal låt som jag hade lagt in för länge sen. Men asså den är otroligt gammal, när ni lyssnar på den så kommer ni säga " neeej, det är ju den FETT gammal" tro mig jag vet det. Jag som är född 1993 var bara några år när den kom. Så.. ja listen! Godnatt (?) antar jag. ♪



En trött och sliten Miranda..

Tara med min andra lur..


Några enstaka bilder från Hallstavik

Här har jag några bilder på min storebror och hans hund Enya. Så otroligt gullig hund, hon har knaprat sig fast i mitt hjärta. Lilla jobbiga busiga men vackra Enya. Skulle tagit mer bilder och speciellt på lilla Charlie också men jag hade inte laddaren med mig till kameran så.. den dog -.-! Just my luck om man säger så. Men här är några iallafall och det får ni nöja er med!


"Inte den där jävla kameran igen.."

Tro mig, hon sov bredvid mig VARJE natt och tog världens plats!

Du är så gullig!

Jag och Amanda, lite halv slitna? Enya ville vara med på min ego bild.

Närbild sådär?

Min bror är så otroligt cool, eller inte va.

Min bror och Enya

Sjukt sjuk..

Oh no! Miranda is sick and that's not good at all. Hatar att vara sjuk, snuvig som fan, torrhosta.. fy och helt och hållet sliten. När jag egentligen skulle gå upp idag så vaknade jag av en helt igentäppt näsa och kunde knappt snacka, så jag fick ringa till min mamma som var på jobbet. När hon svarade i luren och hörde mitt rasslande "hej.." så fattade hon direkt att jag var sjuk. Så hon sa bara ".. du är sjuk, jag kommer hem snart, hijdi pkä" så jag somnade om och vaknade ca kvart i 12 igen. Var tvungen att åka och köpa mjölk till min moder också eftersom hon var så trött efter att ha jobbat hela natten. Så nu ligger hon och sussar gott vilket jag också borde göra nu egentligen.
Sitter här vid teven med datorn, Ballerina Choko och grönt te, skit gott. Skönt att ta det lugnt lite faktiskt och bli frisk för det är det ända jag vill just nu. Jag är väldigt nöjd med min design för att den är såpass classic men det blir nog någon ny snart. Skriver mer senare, puss!

 


Kolla vem som ligger och håller mig sällskap
här vi min data, hon är så otroligt gullig, Tara:


Nu ska jag sova som en bebis..


Sovtime

Yes people, nu är det sovtime för Miranda. För hon är så äckligt trött just nu, så jag ska ta och lägga mig i min sköna säng och falla in i min skönhetssömn. Har fan rensat fisk hela dagen och jag stack mig på ett sånt där jädrans fiskben också. Gud vad jag längtar efter att få byta nu, snart blir det bara Hotell för jag vill verkligen inte gå inom restaurangbranchen. Visst är det kul att laga mat men nu börjar det fan bli för mycket och jag har faktiskt skit kul på de flesta lektionerna men jag längtar efter att plugga Hotell nu bara. Ska ut på praktik nu innan påsk också.

Nå babys, vad tycker ni om designen? Min andra var lite mer "proffsigt" gjort men jag har den här för tillfället bara för att jag orkade inte ha min gamla. Fy vad trött jag var på den gamla även fast jag gillar den, men det är lugnt den finns kvar. Men jag härmande min lilla vän Amanda lite, men tyckte att det var lite små snyggt med lite classic style sådär. Right? Sedan kan ni nog inte gå miste om min otroligt snygga ipod nano där vid sidan om, deklart man måste ha lite musik. Jag tog bort den förra men då blev det skittråkigt att läsa bloggen tycker jag personligen så jag beslutade mig för att ha lite music ändå. Liksom, vad är bättre än musik och dans? Det är absolut det roligaste jag vet, att bara släppa loss och dansa av sig asset. Och tro mig, det är många tjejer OCH killar som tycker jag och det är jag tvärsäker på! Men anyway, nu ska jag inte skriva mer. Godnatt mina tötisar, puss!

Ny design?

Jag ska ha en ny design, är det någon som är duktig på bloggdesign? Är lite små trött på min, men om det inte är någon som vill ställa upp på design så tänkte jag att jag skulle göra en lätt design som Amanda har på sin blogg. Lite casual svart och en stor bild bara, även en annan söt vän Hannah har också så och jag tycker att det är ganska lätt och classis liksom, kanske ska pröva på det. Men om det är någon som vill hjälpa till med en avancerad design så please! :)





The truth

Killar och tjejer! Det är så otroligt många killar som verkligen dreglar efter Megan Fox, och det kan jag förstå att dom gör för hon ser otroligt bra ut. But why? Jo, för bruden är opererad till att bli "perfekt" till den första Transformers filmen. Hon var otroligt söt innan hon opererade sig, riktigt söt också. Men att man opererar sig bara för att bli sexig är väl onödigt. Men det är bara mina egna åsikter, vad tycker ni då? Ska man vara plastik opererad eller naturlig? Det sägs ju att de som sminkar sig för mycket är rädda för sitt egna naturliga utseende, är det så? Vad tycker ni?



Paus

Hello mah lovers! Jag beklagar så hemskt mycket för min helg-blogg-paus, jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Men nu har jag det så det känns väl bra eller? Har haft en otroligt blandad helg, i fredags var det kul till en början men sen när jag, amanda och ami drog vidare till en annan fest i Vällingby så började natten suga chorre. En otroligt sug fest om jag säger så och jag hade hoppats på att dansa loss som bara den, det var absolut den ända jag vill göra, men fick jag det.. nej nej absolut inte. Miranda fick inte ta ett ända jädrans partysteg och det gjorde henne förbannad. Och jag har lovat mig själv att jag ska fanimej DANSA i helgen, dansa så armar och ben flyger av.. aaa exakt så. Aja, änyway jag sitter här nu och lyssnar på lite music. Ska byta dator snart till min, sitter vid min moders data för tillfället. En kompis till mig har gjort en otroligt härlig låt faktiskt, han heter Milko och den är fett skön. Vet inte om den finns på youtube än, men när den väl gör det så ska jag visa den för er, kul va?! Sitter och lyssnar på en as skön låt med Jason Derulo som heter Bossy. Några av er kanske har hört den men den är iallafall tung och för er som inte har hört den får chansen till det nu. Men nu ska jag logga ut härifrån, loggar in så fort som möjligt igen.. sakna mig inte för mycket! Puss!


RSS 2.0