.

Jag älskar dig


omogen anonym f****

Yes i'm a pig biatch, and i'm so fucking beautiful :)


Red lipstick! Love.. a lot!

Tja sötnusar! Sitter här nu som en mupp och jag kan fanimej inte resa mig från stolen! Ska faktist sova nu, är bajsa trött! Ska sova lääääänge i natt, ha det bäst! Godnatt!




Godermorgen!

Gomorron allihopa, tror att de flesta av er sover fortf men inte jag. Jag har tagit en dusch och grejjer så jag är ganska pigg, förutom att min träningsvärk är värre idag. Ibland gör det så ont så jag nästan börjar gråta, kan ni tänka er?! Usch, inte ett dugg kul. Och för er som skrattar åt mig idag, våga!.. då kommer jag flyga på er och tvinga er att bära mig, och tro mig det är ingen lätt match -.-

Sitter här och äter min knäckemacka och ska snart börja röra mig mot skolan, jag orkade inte leta i garderoben efter kläder idag så det blev något väldigt enkelt, en svart polotröja med dragkedja, ett vitt långt linne & svarta leggings. Ja, jag har inte så jätte mkt mer att säga till er, nu sticker jag. Puss på er!

 

schnyggt! haha


GODNATT ALLESAMMANS!

ZzzZzzZZz


Innan läggdags!

Vem ringde dig senast? Caroline
Vem kramde dig senast? Mamma
Vem kysste dig senast? ***
Vad har du för bh på dig just nu? En svart med spets från Twilfit
Hur ser ditt hår ut just nu? Väldigt blont.
Vad står det i ditt sjätte sms? "Är hos dig om 10 min, <3"
Vad brukar folk få för intryck av dig? Social och trevlig
Har du någon gång klätt dig horigt? horigt vet jag inte, men visat troskanten under fjorre-tiden, japp!
Har folk kallat dig slampa? ett fåtal, men de som gjort det har inte kännt mig
Har du kallat någon för slampa? det har jag, inte rätt och jag tänker mig för nu för tiden
Har du slagit någon riktig hårt?  o ja.
Använder du parfym?  Alltid, loove it! Amor Amor baby!
Vilka slags killar faller du för? Mulatter & latinos.
Vill du ut och festa nu? Inte nu nej, har för ont i benen. Real pain!
Vad är klockan? 22.06
Vilken färg har din mobil? Svart
Vad ska du göra nu? ZZzzzZZzzzZ
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? jag kan prata om mig själv öppet, jag skäms inte för/om mig själv, folk får acceptera det eller sticka sin väg.
Känner du att du orkar en fråga till? always biatch
Vad tänker du när du vaknar? "Å nej, måste jag gå upp.. bara en liten stund till ZzZZ"


India - längtar så otroligt mycket

Tja tja allihopa! Jag har precis kommit hem, var med Amanda & Allam, härliga figurer. Vi var ute en kort stund sen så taggade vi alla hem till sig. Sitter här nu och har fortf sån jävla träningsvärk och den är värre en förut! Inte okej! Aja som jag sa tidigare idag så skulle jag visa vad jag skulle vilja ha inför indienresan, men jag visar bara sådant som jag vill ha, för jag tror jag kommer att handla det mesta därifrån. ¨För det här året så kommer vi vara i norra Goa och där finns den kläder kan jag säga. Paradise or what?! A men här får ni take a look at it!






Nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Usch har spanska och grejjer!
Cya mah readers! Godnatt! Glöm igår, lev för idag & be förfan för imorgon!


Arbetsmiljö & Säkerhet - Discoteksbranden i Göteborg


Sitter här nu och har Arbetsmiljö & Säkerhet, oftast väldigt tråkigt. Vi har nydligen kollat på en dokumentär om Discoteksbranden i Göteborg som hände för 10 år sedan. Riktigt hemskt alltså, tror att det är ganska många av er som hört om den men för er som ej gjort det så kan ni läsa artikeln här.
Jobbigt, de har satt upp ett minnesmoment där det står alla som dogs namn och ålder. Fint är det, skulle vilja åka ner dit och kolla hur det ser ut.

Självklart så har jag inte tagit med mig några pengar till skolan när det säljs värsta feta kladdkaksbiten m. grädde för 5:- hallå?! Hoppas det finns imorgon också! Nu när man har världens fetaste träningsvärk så skulle det passa bra med en fet kladdkaka. Åh, så sugen.
Ska baka en egen färsk kladdkaka när jag kommer hem! Det ska jag fanimej göra! Ska fråga Amanda om hon vill baka det med mig idag haha. Nu har jag precis haft rast och ska snart börja med arbetsmiljön igen (boring). Men aa, ni får ha det bäst! Puss på er.

                                                    Minnesmonumentet i Göteborg
                                          


Vissa vill visa sin skönhet för att världen ska se den, men vissa döljer den för att världen ska se någont annat.



Förlååt så hemskt mycket. Haha här sitter jag och lovar att jag ska bättra mig på att skriva men inte fan stämmer det. Jag har faktist inte haft någon ork till att skriva någonting, har bara kännt för att skita i internet för i huvudtaget och det har jag gjort också. Det var ett tag sen jag satt o chatta kan jag ju då säga faktist. Aja, igår så hade vi friluftsdag. Vi sökte till olika grejer som man kunde välja mellan, jag & carro valde fitness & capoeira. Vi va i sl-hallen som ligger i midsommarkransen. (Såg faktist Petter och hans sån Alfons var där, han spelade bandy, hihi visst är jag cool?) Vi började med Capoeira (för er som inte vet vad capoeira är så är det en brasiliansk dans som slavar uppfann för länge sen, den såkallade slav dansen, och den går ut på massor av kampsporter som sätts ihop och blir till en dans) Det var faktist skit kul, men efter det så kom det en S.A.T.S tränare som vi skulle köra värsta passet med. Det var så sjukt jobbigt, har aldrig ansträngt mig så mycket haha, och jag kunde inte ens sätta mig på toan idag för jag hade en sån träningsvärk. Jag har ont över hela kroppen och speciellt i benen, jag kan berätta att idag så är neråt trappor min värsta fiende! Det gör så himla ont att gå ner för dom. Även när jag ska sätta mig ner. Gud, och när jag går så ser det ut som om jag fått en k*k i rumpan, inte kul..! Aja, min träningsvärk är iallafall ett tecken på att jag ansträngt mig som fan så det känns ju bra. Men det är absolut det ÄNDA som är bra med träningsvärk.

Har just nu mattelektion, har gjort klart exakt alla uppgifter och extra uppgifterna (duktig). Så nu sitter jag här och skriver. Det ska tydligen bli fisk idag till lunch (fy o blää!) nja, fisk är inte riktigt min grejj. Gillar inte mat från havet, konstigt nog men så är det. Men kött är älskvärt! En fet meal på Jimmy's Steakhouse skulle inte sitta fel.

Snart smäller det! Om sex veckor så fyller jag år, härligt! Och om 9 veckor så åker jag till Indien, finally!
Eftersom att mitt flyg blev inställt den 29 oktober och blev flyttat till 19 november istället. Men whatever det gör ingenting, det är bara varmare där då så :)! Man vill ju såklart bli brunis, och det kan jag lova att jag blir. Synd för er suckers som inte också ska dit. Ska visa sen när jag kommer hem vad som vill has till indien resan sen!

Ska inte glömma en grej, Caroline hälsar till er alla! Ni som är lite smått intresserade av en riktigt snygg blondin så sök på Caroline Troublemaker Broman at facebook.

Puss på er alla, dags för lunch!


Skolan

Förlåt, jag har inte skrivit någonting. Men var väldigt upptagen igår faktist, städade typ hela jävla lägenheten och sådant. Möblerade om mitt rum också, ska fixa i ordning sängen med. Sitter här nu och har teori med idrottsläraren. Fett tråkgit..! Först va vi i liljeholmshallen och hade gymnastik i en timme typ och tro mig, det tog på krafterna. Jaa, idag blir dagens lunch Thai Wok. Otroligt gott!
Idag är det freeeedag! Wohooooow! Ska ringa min angel Amanda och kolla om hon vill ses eller något, får hoppas att hon ej är upptagen med annat dåråååå. Miss her :(.. Aja jag ha rinte så mkt mer att säga för tillfället, cya!




Skola

Jag sitter här nu och har svenska lektion och det är så tråååkigt! Har arbetat klart emd alla uppgifter så jag kollar runt lite på gamla Britney Spears låtar. Hittade min gamla favorit låt, älskade henne när jag var liten. Tror nästan att alla gjorde det då, det är väl många som gör fortfarande. Helt ärligt så hatar jag hennes låtar nu som hon gjort sist, för dom är verkligen inte bra. Jag gillar dom lugna låtarna så man hör hennes röst, lite tryckar låtar yah know (;. Men min favoritlåt med henne som jag hade när jag avr liten är Don't let me be the last to know.




Natti natti

Nu ska jag sova cutiesar! Min mamma kom hem med ett Naan-bröd (från en indisk restaurang). Ni får sova så gott, ska äta mitt goda bröd nu och sedan hoppa in och duscha. Hare bäst, puss på er!


My Music



Pull your hair

Tja allihopa! Sitter här nu vid min datastol. Åkte till stan idag efter skolan, kollade runt på lite kläder. Ååå va mycket saker jag ville ha, självklart eftersom jag ej har några pengar så hittar man allt. Visst är det så? Får se vad som händer imorgon, ska nog ha mitt naturliga lockiga/vågiga hår imorgon, ska skita i att platta det tror jag. Men det får vi se hur det blir med det. Har inte ätit någon middag idag, men jag vettefan om jag ens behöver det för att jag tryckte i mig så många pannkakor idag. Är liksom förälskad i pannkakor som jag nämnde tidigare. Haha vi hade brandövning idag och det var fanimej inte kul. För vi va tvugna att stå ute i kylan tills alla typ 800 elever kommit ut. Sen skulle vi gå in igen, så onödigt.
På tal om annat så visade Carro mig en låt idag, och den var lite små naughty tyckte jag dårå. Lyssna på texten haha, den är ju lite små porrig. Eller vad tycker ni? Haha, den är ganska härlig ändå. Man måste bara vänja sig vid den! Puss på er, skriver innan jag lägger mig!




Glad igen!

Haha sho, jag är back! Här kommit över min arga linje, är på bättre humör nu! Caroline påminde mig om en riktigt gammal låt (då menar jag riktigt gammal) som är sjukt bra faktist. Ni har väl inte glömt den gamla godingen Coco Jumbo? Om ni har det så kan jag bjussa på den ;) Är typ lite små in love i den? Det var typ den som gjorde mig på bättre humör. Måste börja uppdatera mer på bloggen ahr jag märkt, jag är ju sjukt tråkig. Ska skriva mer än 2 inlägg om dagen iallafall. Kanske inte varje dag men jag gör mitt bästa.

Sitter här nu på min matte lektion och har gjort alla uppgifter + att jag löste en kluring (duktigt miranda)
Jaaa, juste! Måste berätta om min hemska händelse igår på kvällen, var med pluppen i en park i Årsta. Ni vet sånna där linbanor eller vad dom nu heter? Ja, "idioten" som jag var med sa åt mig att hålla i däcket, alltså att jag skulle stå på den grejjen man sitter på. När jag åker iväg så hänger jag i luften, håller händerna i däcket. Jag är itne direkt den som är stark i armarna om man säger så, sen när däcket jag håller i stöter i det andra däcket på slutet. Vad tror ni händer? Jo det blir en så kraftig smäll så jag tappar greppen och ramlar skit hårt ner på hela ryggen och huvudet slår i. Det blev helt svart framför ögonen och idioten kommer springandes bakom mig och hjälper mig upp, han gör så jag börjar as garva medans jag är påväg att stor böla. Så det blev en jättejobbig känsla, usch. Och de flesta av mina vänner, om dom hade varit där, då hade dom fått ett gott skratt. För jag kan tänka mig att jag såg riktigt rolig ut. Men det gjorde så fruktansvärt ont så nu har jag skit ont i svanskotan! Aja, det var bara det jag ville säga. Men en grej som var bra med den där lilla åkturen, jag tränade mina armmuskler iaf, jag har värsta träningsvärken, så det tog bra! Haha.

Dagens lunch idag: Pannkakor! Wow, äntligen någonting att njuta över! Jag är väldigt kär i pannkakor dårå, det var ett tag sen jag åt det. Så det ser jag iallafall fram emot.

Nja, jag har inte så mkt mer att säga till er gottfolk. Cya!




Irriterad och är i skolan

Är sjukt irriterad och har varit det sen igår. Tänk att för vissa människor så måste det va jobbigt att inte ha växt upp än. Hur kan man vara så omogen så det bara skriker om det? Är så förbannad, och alla säger "men ta inte åt dig av det dom säger" men jag skiter fullständigt i vad dom säger och jag tar inte åt mig. Men det jag blir förbannad på är att hur man kan vara så jävla respektlös mot en människa som man inte vet någonting om och inte känner. Nu är jag så förbannad så jag pallar fan inte skriva mer, skriver förmodligen efter min mattelektion som börjar nu. Hejdå.


Paus..

Tja bloggen! Sitter här hemma nu och äter min banan haha, jag ha rinte skrivit på några/någon dag för jag har bokstavligt inte pallat skriva. Hade min första lektion i metod köket idag faktist, vi lagade bröd & gjorde sallad. Eller snarare sallat som det egentligen heter, det visste ni inte va? Fick reda på det idag! Jag har haft en bra helg också, speciellt i söndags. Jag & Evelina överraskade Amanda, för hon fyllde ju 16 i fredags. E hade sagt till A att de skulle mötas i T-centralen kl halv 6. A visste inte om att jag också skulle komma, sedan när jag väl kom så blev hon ju överraskad. När jag kom dit så satte vi ögonbindel på henne och hörlurar i öronen på henne med högsta volym, sen snurrade vi henne. Så inte hon hade någon aning om vart vi tog henne. Så vi tog henne till slussen och bytte därifrån till buss 3 mot skärhovsplan (tror jag det hette) och så gick vi in till Jimmys Steakhouse och när hon hade satt sig så tog vi bort musiken och ögonbindeln. Så sa vi att hon fick ta vad hon ville för att det här är vår överraskning till dig. Ååh hon blev så glad, det är mycket härligare att ge saker än att få. Att se när människan som får någonting blir så glad, över kanske bara en så liten sak. Sedan kom servitören in med en brownie och glass med ett ljus på, jag och evelina ställde oss upp vi började sjunga och hurra för våran ängel. Det var så kul att hon blev så glad, sedan fick hon en rosenkrans (för er som itne vet vad det är så är det ett ortodox krucifix, sånt där med pärlor och lite längre ner så kommer det ett krucifix) som hon så gärna velat ha. Hon blev så underbart glad, efter vi suttit där i några timmar så gick vi till slussen och satte oss vid vattnet och bara umgicks. Bästa kvällen på länge! Men det är klart man gör allt som man kan för att fira sin bästavän, right?
Hittade en låt på YouTube som är riktigt gammal, men fortfarande så är den lika bra och jag har absolut inte tröttnat. För vem kan tröttna på Enrique Iglesias?!

Har skolfoto imorgon, ser faktist inte fram emot det. För jag vet inte vad jag ska ha på mig, men jag ska iallafall färga min utväxt det är jag 100% på. Ja, får hoppas att det blir lyckat. Två personer fattar vad jag menar med min lilla pinsamma stund idag vid matbordet. -Tjaa                 - H*pipröst*ej
Hahaha, för er som ej fattar, jobbigt :)! Har inte så mkt mer att säga, skriver mer idag på kvällen eller imorgon. Ha det bäst, puss på er alla!


Min dag

Hej allihopa! Har haft världens tråkigaste dag idag, jag vaknade kl halv 1. Har bara suttit hemma och planeringen va att jag skulle gå ut men så blev det inte för vissa svarar ju då inte på sms. Vilket som gör mig lite smått irriterad. Fixade mig i onödan och sånt, då tog man lite bilder för att man hade så tråkigt. Hittade lite saker som jag så gärna vill ha innan jag åker till Indien. Hoppas dessa människor hör av sig snart då, ha det bäst. Njut av bilder och kläder haha. Puss på er!












(vill ha endast bikinin)


Behövs till dagarna i Indien, ruskigt fina!



Rip Simon Savci

Jag kände dig inte & jag visste inte vem du var. Men många som jag känner kände dig och även min storebror kände dig väl. Det är synd att du försvann redan så ung, gud kommer ta väl hand om dig!




200 & GRATTIS!


Hej allihopa! Vill bara passa på att säga att det är är mitt 200:e inlägg! Och jag tänkte ge migg 200:e inlägg till min bff Amanda Ekelund som fyller år idag! Jag önskar henne all lycka i världen och hoppas hon får den bästa födelsedagen någonsin! Idag så har jag itne gjort så mycket, ha ringenting planerat för första gången på en fredag, men jag hittar väl på någonting antar jag. Men jag har inte så mkt mer att säga, jag ska hoppa in i duschen nu och ni får ha det bäst! Puss på er!

GRATTIS AMANDA MIN BÄSTAVÄN!


 


Svenska A

Tja tja alla! Sitter här nu och har svenska A. Riktigt sten tråkigt, haha våra lektioner är så jävla tröga. Men jag älskar skolan, stortrivs i den! Var uppe ganska sent igår men jag kom ändå i tid. Jag har precis lämnat in en skriv uppgift, en berättelse. När vi gick igenom den så typ älskade dom den, hihi känner mig lite stolt faktist. Men ja är skit hungrig, jag sprang ner nyss för att kolla vad det blev för man och det blir kolpudding (?) asså seriöst. Hoppas det finns någonting annat, det finns typ alltid det. Carro & jauqi är inte här idag och ronja slutar direkt efter lunch..
Fan sen ska jag sitta som en jag vet inte vad på spanska lektionen ensam. Men aa, pallar inte skriva något mer nu. Ska fortsätta lyssna på music, så vi ses när jag kommit hem. Jah bless!



090909

Hejsan alla. Jag vet jag vet att jag mååååste sova men det går ju inte? Är inte trött alls. Men jag får väl tvinga mig till sömns antar jag. Imorgon så har jag svenska lektion på förmiddagen och språk på eftermiddagen. Slutar 15.30 imorgon, usch! Torsdagar är mina senaste dagar, då slutar jag halv 4. Annars slutar jag 3 alla andra dagar. Vad ska man ha på sig imorgon då? Får väl hitta på något sött att ha på sig antar jag, på fredag blir det fanimej mjukisar, GUD så skönt. Och den lilla söta pluttan som kommenterade förut och undrade vart mina mjukisar har försvunnit, jag kan säga såhär, dom finns fortf kvar! Haha mjukisar i mitt hjärta! Ja, har inte så mkt mer att säga nu än godnatt. Natti natti alla småpluppar!


Mendez - Adrenalina

ADRENALINA

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

OOEO
OOEO
COME ON!
OOEO

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

EN SALVADOR NO HABLO DEL PAIS
Y NO TAMBIEN DEL EMPERADOR, CREADOR,
DEL RITMO LATINO DE LO AO DOSMIL
CALENTANDO ESTOCOLMO CON FIESTA FIN

DIME QUE LA LLEVA
CAN YOU FEEL IT MAMI
DIME QUE LA ENTREGA
BACILA QUE AHORA LLEGA

TIE ME UP
AMI
STRIKE ME DOWN
SEGURO
LOCK UP ME
AQUI
KEEP ME BOUND

DID YOU REALY THINK THAT YOU COULD KEEP MENDEZ DOOOWN BABY!

OOEO
I WILL PROVIDE IT
OOEO
TO MAKE YOU FEEL GOOD
OOEO
DONT TRY TO HIDE IT

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

OOEO
IL START UP YOU BODY
OOEO
AND WHOLE YOUR NABERHOOD
OOEO
NO NEED TO HIDE IT

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

EL EFECTO EMPIEZA POR LOS PIES
SUVE A LA CABEZA O CAMINAS AL REVE
PUES RAPIDEZ SE NECESITA A LO MEJOR UN POCOCITA
EL MUNDO ESTA MUY CRAZY
I EL EFECTO NO TERMINA
PERO AQUIETAME ME COLA
INJECCION DE LA ADRENALINA!

TIE ME UP
AMI
STRIKE ME DOWN
SEGURO
LOCK ME UP
AQUI
KEEP ME BOUND

DID YOU REALY THINK THAT YOU COULD KEEP MENDEZ DOOOWN BABY!

OOEO
I WILL PROVIDE IT
OOEO
TO MAKE YOU FEEL GOOD
OOEO
DONT TRY TO HIDE IT

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

OOEO
IL START UP YOU BODY
OOEO
AND WHOLE YOUR NABERHOOD
OOEO
NO NEED TO HIDE IT

ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!

SI YA TU SABES BABY QUE LA LLEVA
I GIVE YOU ADRENALIN NO HAY PROBLEMA
IN FACT I WANNA TELL YOU ALGO MENTO
TU CUERPO TE SEGIRA SETIRA CAIGA

HOOOOOOOO!
OOEO
I WILL PROVIDE IT
OOEO
TO MAKE YOU FEEL GOOD
OOEO
DONT TRY TO HIDE IT
ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY!
OOEO
IL START UP YOU BODY
OOEO
AND THE WHOLE NABERHOOD
OOEO
NO NEED TO HIDE IT
ADRENALINE IS ALL YOU NEED BABY


090909

Vill bara passa på att påpeka, det är 090909 idag ;D


Sanning eller lögn

Hej alla! Sitter här nu på lektion, jag har Arbetsmiljö & Säkerhet. Vi skulle göra en kort recension om en film som vi såg. Den heter Erin Brockovich, en väldigt bra film faktist. Hittade en väldigt gammal låt som är riktigt bra, från vita lögner tror jag. Jag har ingen aning faktist men jag tror det. Den heter Sanning eller lögn med Fre. Ja, jag ahr inte så jätte mkt mer att säga. Skriver senare när jag kommer hem. Men vi hörs! Puss på er!



Ruskigt grymma

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1192026&selId=1.924472&currPage=7

BÄSTA
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1192116

Sitter hemma hos pluppen nu!

Hej allihopa! Vad händer? Hur mår ni alla, que pasa? Hade metodkök och datorkunskap idag, alltså datorkunskap är såååå tråååkigt, segaste jag varit med om. Hände även en väldigt pinsam sak men det tänker jag inte ta upp hihi, åkte senare hem. Lämnade in min mobil på lagning så snart får jag min touch! Jippi! Har inte så mkt mer att skriva, hare bäst! CIAO




Godnatt ッ




Har 4 st stora idoler, Collie Buddz är en av dom. Man blir så avslappnad och ändå på danshumör när man hör hans musik. Han är ruskigt bra på det han gör må jag säga. Älskar bokstavligen hans musik. Han har en ny låt som heter Mary Jane och den är riktigt bra! Har fastnat i huvudet på mig! Och med det vill jag bara säga godnatt! Skriver mer imorgon! Puss på er!


GODNATT ♥
(ursäkta min urkassa målning av en nattmössa,
den kan likna något helt annat men jag orkar inte göra om, sry)

 


Adrenaliiina!

Hola chicos y chicas! ¿Cómo estás? Tengo mi chaqueta de hoy, es feliz! Es hermoso y estoy satisfecho. Fue un día muy lento en la escuela hoy en día. Haha om någon inte fattade det där så är det så att jag fick min jacka idag! Min fina bikerjacka, hämtade ut den nyss från posten och den satt jättebra! Är skit nöjd! Sa även att skoldagen idag avr sjukt seg, as tråkigt haha. Fick även mina kockkläder idag och dom var fanimej inte fina alltså :|
Men aja, ska köpa foppatofflor istället, tänker inte ha ett par osköna och asfula träskor på mig, hell no! Japp men nu har jag inte mycket mer att säga,! Puss på er!

¿Hay alguno de ustedes que se acuerdan de Dj Mendez? He descubierto esta canción ahora mismo, es genial. No he escuchado durante muchos años! Eller är det någon av er som kommer ihåg den?







<3

Låtar som alltid finns runt mig!


Födelsedagsfesten & eftermiddagen

Tja allihopa! Ska berätta om igår och idag. Hade faktiskt väldigt kul igår, jag åkte hem till Amanda och där var också Evelina & Lisa, vi fixade till oss lite och sedan for vi mot hallonbergen. Christopher hade en födelsedagsfest, det var många härliga människor, de flesta var trevliga. Men störde mig riktigt mycket på en tjej som var så sjukt otrevlig mot mig, hon känner inte mig och jag hade aldrig ens snackat med människan. Så höjde hon rösten och grejer, tönt. Sånt kan göra mig så himla irriterad, men jag lät inte det första min kväll iallafall. Efter tag så kom polisen och så också för att det hade varit för hög musik och grannar som klagat. Men det gick bra ändå, jag och några andra åkte hem till Amanda och var dära lite. Tillslut så böjade folk att röra sig hemmåt. Jag, evelina & Amanda somnade runt kl halv 4. Vaknade då också kl halv fyra på eftermiddagen, vi åt frukost och bara tog det så lugnt. Vi bara låg inne i amandas rum och snackade, snacka om en seg dag. Kom hem för kanske en timme sedan från Amanda, fick skjuts hem. Måste vara hemma idag så aa, :/ men aja får väl underhålla mig med att chatta med några eller något sådant. Japp, imorgon är det skola också, ser både framemot det och inte. Har metodkök hela dagen imorgon, börjar 8 och slutar 3. Vet ej vad som händer efter skolan, men jag hittar säkert på något roligt. Har inte så mycket mer att säga men ska inte glömma att gratta Christopher, han fyller ju faktist år idag. Så aa.. 
                                                                   GRATTIS CHRISTOPHER!


Pic's & skor





Lite provning från Gina Tricot, även två bilder på min dresscode från igår!
Lockigt hår blev det, och tro mig, det var ett tag sedan! Men men, hade tänkt
att visa mina favvisdojjor som jag skulle vilja ha dårå. Hare bäst!

Nitsandaletter KhakiMönstrade boots svartaSvarta pumps i mocka
Jessica Simpson: GenavivKlicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret
Amanda förstår varför dom här ballerinorna är sist och störst,
LOVE THEM!




Hemma nu

Tja allihopa! Är hemma från Älta nu, hade det skit kul. Idag ska jag möta upp Amandusen, vi ska ha kul ikväll vet jag iallafall. Så ifall någon har tråkigt så kan den ju slå en pling till mig, men det gäller ändast de som har mitt nummer. Men det kan hända att jag är upptagen, who knowes. Ni kanske tycker att jag är lite smått efter men jag har fastnat för låten Sexy Bitch med David Guetta & Akon, men jag ah rinte lyssnat på den så mkt. Men nu kan jag säga att den har fastnat i hjärnan, har inte lagt ut så mkt bilder men det kommer lite senare. Ska visa min dresscode ikväll också. Blir någonting lätt men ändå chic! Men ja, jag har inte så mkt mer att komma med för tillfället så vi hars senare, puss på er!



Rosaveckan började idag..


Dagarna är fel, men veckan är lika jobbig ändå.
Hittade en väldigt skum bild på internet?
Hur ett barn blir till haha, mina äggstockar är elaka mot mig denna vecka :(..


Skriver lite senare, puss på er!


åh så vare skooola!

Hej alla fulingar. Vaknade för typ 45 min sen, ska nu snart börja bege mig mot skolan. Ska möta upp Caroline i liljeholmen och sedan åka till midsommarkransen där vi har gymnastik. Vi ska ha gymnastik i 3 timmar och sedan engelska i 3 timmar. Orkar inte skriva mer, skriver senare. Ha det bäst, puss på er!


Espressohouse

Sitter här nu på Espressohouse i nacka med Amanda. Har varit i Gustavsberg också, ska dit igen snart tror jag. Väntar på att mina byxor ska bli klara, lämnade dom ju för att sys upp eftersom dom var för långa. Dom är klara innan sju så vi får hoppas att dom är snygga dårå. Sitter här nu och och njuter med min chailatte i handen, har provat massor av kläder idag och fotat lite. Ni får se bilder senare. Puss på er alla!

                                         



Trötter..

Godmorgon alla sömntutor! Det känns som om jag kommer falla med huvudet rakt ner i tangentbordet för att jag är så trött. Orkade inte fixa mig idag, usch va jobbigt. Så jag åker som jag åker. Har inte så jätte mkt mer att säga haha, ville bara säga godmorgon och så. (ps ska hämta mina byxor idag!)
Puss på er!


Gnatt n' sweet dreams!






mina små drömmar som gått i uppfyllelse

  

Hejsan alla sötnosar. Som ni alla såg så har jag för tillfället inget liv men aja det kommer tillbaka snart. På lördag blir det fest med Amandusen så jag får hoppas att det blir en lyckad kväll. Ska snacka lite om mina minidrömmar som faktist har gått i uppfyllelse. För det första min underbara bikerjacka som jag kommer få nästa vecka med posten. Sen mina nya G-star jeans som jag ska hämta imorgon. Köpte dom i förrgår, en helt ny modell. Dom sitter helt slimmade på benen och är grå/svarta, anledningen till att jag inte har bild på dom än är för att jag lämnade kvar dom där för att dom skulle sys upp. Jag har då inte så långa ben om man säger så det var därför. Så det ser jag fram emot. Sedan har jag fått ett par underbara ballerinaskor med nitar på (love).

Sen har jag en lite större dröm som gick i uppfyllelse också. Det är min indienresa som kommer att utföras om exakt 6 veckor från och med idag. Kommer vara där i 2 veckor, i den 45 gradiga värmen! Wonderful! Och jag kommer va så jävla mycket brunare än er, suuuckers ;)! Haha, åååh vad jag längtar säger jag bara. Fick även reda på att min mamma kanske ska flytta till indien om några år också :| haha, men det får bli när jag är typ 30. det bestämmer jag! sedan nästa år så blir det ju Tuuuurkiet med Amanda! Fett kul! Njut av dom vackra bilderna, men tänk då också att DIT ska MIRANDA! Haha, jag överdriver kanske en gnutta men jag är överlycklig ;). Puss på er!

 
                                                                  Minnen från Indien
                                                     

                                                                              Soulmate
                                                                              


när man inte har någonting att göra

Vilken svordom använder du mest? -f*tta
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? -06.30
Var köper du dina matvaror ifrån? -Ica & Willys
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? -vara med såklart?
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? -massor av kläder 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? haha, ja hela tiden (;
När var senast någon stötte på dig? - idag
Vad åt du till middag senast?-hm.. Thai mat
Kan du vissla?-nej ;(
Tittade du på tecknat när du var liten?-gör fortf ;)
Äger du några popband t-shirts?-haha nej
När flög du senast? flygplan för 8 månader sedan, om 6 veckor igen, i 10 timmar
Pratar du några andra språk?-svenska, engelska & ganska bra spanska
Har du gråtit offentligt?-ja, men det var fan riktigt länge sen
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?-vill ha tatuering när jag går ut gymnasiet, har tungpiercing och navelpiercing
Vad har du med dig in på bion?-några/någon söt människa, väska & pengar
Vad har du för väder?-vet inte nu? men det var regn på morgonen och sen blev det varmt på eftermiddagen
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?-tror nog att det kommer att vara spanskan, har min första lektion imorgon ;)
När sov du senast på golvet?-hahah, i fredags
Vilken är din favorit drink?- ingenting knäcker festis, haha
Gillar du din boendesituation?-ja det gör jag, antar jag?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - om jag själv ska välja typ 10 men under skolan så blir det oftast 6-7 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga?-jo faktist..
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?- njae, kan väl hända (a)
Hur gammal blir du nästa födelsedag?- fyller 16 om 5 veckor (fyller sent) nästa blir det då ju 17
Tror du på liv på andra planeter?- inte på andra planeter, men kanske i ett annat solsystem
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?- en dag i tagen
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?- fett!
Tycker du om att krama folk? - ja gud ja, ääälskar att mysa & kramas
Äger du en digitalkamera?- gjorde, men den är spårlöst försvunnen :|
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?- typ någon porrskådis, vet ej vad hon heter
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?- aa, det kan störa mig ruskigt mkt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?- absolut inte, love meat!
Är du mörkrädd?- ja, riktigt mörkrädd..
Tre saker du alltid har med dig?-mobil, busskort, borste (och försvarets läppbalsam)





Har haft matematik

Tjaaa allihopa! Min rast tog typ nyss slut så jag har precis satt mig i klassrummet. Nu ska vi ha "Metodkök" men vi har ju som sagt inte fått våra kockkläder än så vi ska nog bara gå igenom säkerheten och sådant nu. Igår så klickade jag hem min efterlängtade Bikerjacka, den finns ju inte kvar någonstans i butikerna. Skit jobbigt, men så jag tog och beställde den från hemsidan istället. Dom är ur snygga. Jaa, annars då? Hur är det? Imorgon så har jag svenska & språk.  Tror jag ska ha lite mysis kläder på mig imorgon. Men aja nu har min lärar kommit så jag måste gå, ciaaaaooo!


Datorkunskap

Hej allihopa! Har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft någon lust alls att skriva. Men nu ska jag börja bättra mig, minst 2 inlägg varje dag har jag bestämt mig för. Sitter här nu vid min fina dator som jag fått från skolan. Sitter här i mitt klassrum och har datorkunskap. Sitter och antecknar lite i word så jag passade även på att skriva i bloggen. Vet att ni har saknat mig mina söta läsare för jag har så många läsare ju? Haha nä, inte direkt va. Men jag har den här bloggen bara för att berätta vad jag gjort under dagarna, kvällarna och lite allmänt om mitt liv. Jag trivs riktigt bra i den här skolan faktist, mycket ögongodis också! Om två veckor så kommer vi kunna vara i köket för då får vi våra kockkläder woho. Det kommer stå mitt namn också, lite små coolt. Vaknade kl 05 idag men somnade om en timme till.. och en kvart. Gick upp kl 06.15. Valde ut mina kläder som jag skulle ha under dagen, gick därefter och åt frukost. Sedan satte jag på mig lite mascara och for iväg mot skolan.

Snart fyller min lilla bff Amanda år, om exakt 10 dagar! Saknar henne faktist, har inte sett henne på ett tag känns det som. Aja men vi får ses snart, ge mig lite tips om vad jag kan köpa till henne. Vet ungefär vad jag ska köpa men det skadar inte med lite tips!

Har inte så mycket mer att säga för tillfället. Har rast om 17 min i en halvtimme. Så det blir skönt, sedan blir det datorkunskap igen. Ha det bäst, puss på er!

                                
                           Jag & Carro när jag sov över där i helgen! Skit mys med dig pluttan!

                                                                                               


RSS 2.0