Smash into you

I think i'm in love whit this song..




Pluggar på "heltid"

Vet ni, att Amanda visade något som hon hade ändrat på sin Facebook. Hon hade ändrat språket till Franska så att hon lär sig mer eftersom hon går i Franska 3. Och jag går ju i Spanska 3 så jag har ändrat språket till Spanska och det är fan sant, man lär sig skit mycket. Så ja Amanda, tack för det tipset!




oro

Ush, jag mår inge bra. Jag känner mig klantig och dum, jag vill börja om med olika saker. Ni vet när man gör saker och så ångrar man sig efteråt, det har väl alla kännt någon gång right? Det är sådan ångest som jag har nu. Ush sådana känslor är så otroligt jobbiga! Men det ända man kan göra är att intala sig själv att man kan vara en bättre person och att man kan börja tänka sig för. Lyssna på vad andra har och säga och framförallt så lyssna på dig själv. Då kommer man att slippa de här jävlans ångestkänslorna. Det som har hänt har påverkat min kropp negativt så alltså måste något göras åt saken! Från och med nu ska det bli ändring, och föresten så vill jag bara tacka Amanda och min mamma för att ni alltid finns där för mig, jag behöver er nu.



?



eller



eller



vilken tycker ni att jag ska ha?


Godmorgon

Eller ja, snarare god eftermiddag. Sitter i soffan nu och tar det otroooligt lugnt. Har väldigt ont i huvudet så det är lite små synd om mig tycker jag. Amanda åker till Skåne imorgon :'( buhää! Men inte så farligt, hon kommer på söndag igen!! På lördag så ska pappa och jag åka till ett japanskt spa/massage ställe som ligger på Hasseludden. Det är tydligen värsta kändisarna där och sånt haha, och dyrt men jag fick det i present av pappa. Men jag har inte så mycket mer att säga nu, ha det bäst. Puss så länge!





Godmorgon!

*Gäääsp*, godmorgon alla tötisar! Jag vaknade ganska precis och är så otroligt trött. Till frukost så blev det knäckebröd och te. Te är väl det mysigaste som finns på morgonen, eller aa nästan det är nog Oboy som kommer först, men den ska vara varm såklart. Om ungefär en timme så bär det av till Sickla med mormor och mamma. Skit mysigt, sa ju det innan tror jag. Men annars då, vad ska ni göra idag?
Efter Sickla så ska jag träffa min lilla ängel Amanda, vi ska väl ha det fett kul antar jag, för det har vi fanimej heela tiden. Nu är min kizze här och kurrar vid datan också, han kan vara rätt mysig ibland asså men det är ändast på morgonen och på kvällen annars är han skit blyg. Tönt katt :). Ja, jag har inte så mycket mer att säga, skriver efter jag har varit i Sickla eller kanske innan men jag tror att det blir efteråt istället. Puss så länge!


Ett plagg för tillfället




Jätte fint skick och använd kanske två ggr, blev aldrig riktigt min favorit
Affär: Gina Tricot  /  Storlek 38
Affärs pris 299:- och säljs nu för 100 kr
Ni når mig på [email protected]


Åååh, min design är så gammal och uttjatad. Ska fixas!



Tjaaa sötnosar! Förlåt att jag inte skrivit något på typ två dagar. Men jag har faktist varit väldigt upptagen med alla vänner, pengar, presenter och familjen. Så ja, det var därför! Jag har köpt massor av fina saker och jag är verkligen jätte nöjd. Imorgon ska det shoppas massvis med kläder igen, woho. Ska till Sickla en stund och mysa med mormor och min söta mamma. Vi ska ha en girly-day. Just for us.
Min födelsedag:
Jag hade världens bästa födelsedag kan jag ju lätt säga! Amanda var faktist den absolut första som grattade mig, så det var lite mysigt, exakt 00:00. Vi åkte till Heron City sådär sent och var med två till kompisar. Dom bjöd mig på en tårtbit med två ljus i och de hade små hjärtan på sig. Inne på Amazon, lite små mysigt sådära. Fick även 500 kr av allihopa. När jag vaknade på morgonen så väktes jag av att mamma och tommy kommer in sjungandes med presenter och frukost, haha så söta. Jag fick leggins med dragkedja och en ny Kenzaväska eftersom min andra blev stulen. Och som jag nämnde tidigare så fick jag Uggsen av Tommy. Så jag är jätteglad. Sedan åkte jag och shoppade med Amandaruttan, av henne så fick jag ett par svart lack leggings, ett guld/svart/silver armband med fåglar på (har alltid velat ha det) och det bästa.. ett halsband i äkta silver med en äkta silver berlock, och gissa vad berlocken föreställer? En liten mini ipod med kristaller som "skärm". Hon köpte sig en likadan, så nu har vi den som vårat lilla bff-halsband (hihi). Så ja, min födelsedag kunde inte bli mer lyckad, älskar er alla som bryr er! Amanda, älskar dig bästavän.. alltid vi and you know it (blackhands).. sheet.
Haha och jag fick så otroligt många gratulationer på facebook och sms också. Sånt är alltid roligt!

Haha så nu har jag berättat om min fina födelsedag, det för ni nöja er med! Nu ska jag ringa någon rolig prick och göra iordning te, mums. Ska bara mysa hemma idag, en chillkväll. Puss så länge mina kära läsare!

Några bilder innan födelsedagen och dagen innan:


 




16

WOHO! Jag fyller år! Ja må jag leva! Jag har fått ett par svarta tights med dragkedja och en ny Kenza väska av mamma. Eftersom min älskade Kenza väska blev stulen, så det var tur att jag fick en ny. Är jätteglad! Fick även 500 kr och en tårtbit av en annan kompis igår också! Precis efter tolvslaget! Kolla amandas vackra inlägg!


Vad har ni gjort?


Tjo alla söta läsare? Zuup?! Sitter här nu på spanskan och ahr hur tråkigt som helst men i vilket fall som helst så slutar jag ändå snart, så det är ju alltid härligt. Jag älskar det spanska språket visst, men lektionerna är så otroligt sega och tråkiga. Men aa, jag har inte så mycket mer att säga! Men efteråt så bär det av hemmåt, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Ska kanske ta en powernap. Aja, puss så länge!
Ps. jag har börjat med en ny "xoxo miranda" icon! Vilken var bäst, den här eller den innan?


Soon




Julafton, nästan ju? Eller snarare typ två månader.




Hörni, ni vet ju att jag åker till indien snart med min moder, och att jag fyller år på lördag. För jag har påmint er om det ganska mycket så aa.
Men har ni tänk på att snart är det ju jul? Det är så mycket som händer under de sista månaderna på året. Min b-day, halloween, julafton & nyår.

24:e oktober ; Miranda birthday!
31:a oktober ; Halloween, blir säkert något roligt party (?)
november ; don't know
24:e december ; JULAFTON! Jingle bells, jingle bells, jingle all the way (..)
31:a december ; NYÅR n' a BIG party!

Men visst längtar man inte lite till julen? Eller julafton för i huvudtaget! Va ska ni göra på julafton?







Snart,.. snaaaart!

Folket hör upp! På lördag så är det min b-day, och jag hoppas att jag får många gratulationer! För då är det min stora och fina dag! Den 24:e oktober 1993 föddes jag, och snart är det 24:e oktober 2009 och då smäller det! Happy birthday to me then! Älskar inte ni också födelsedagar? Finns det något härligare, jag gillar speciellt att ge presenter för det finns inget härligare än att se ett glatt ansikte, right? Men det är även hur mysigt som helst att få presenter också! Uuuh jag längtar så jätte mycket! Idag ska jag äta middag med morfar, mamma & tommy. En tidig födelsedags middag med familjen för det är bara då morfar kan, han är så upptagen med sitt jobbande.

Sitter här nu och har datakunskap, det är så himla tråkigt så ni föstår inte. Vi håller på att gå igenom om Internet, och jag kan ju redan allting. Men lite nytt har man lärt sig iallafall. Ja, jag har inte så mycket mer att säga än att jag har rast nu hihi!
Ps, glöm ej att gratta mig på lördag! 

 


SOON THERA, MY LOVELY PARADISE!










 

 


Haha

Tja everybody! Är lite små förbannad nu faktist. Hörni folket? Håller ni inte med om att om man går på gymnasiet, borde man inte vara lite mer mature då? Det finns så många idioter som är antingen avundsjuka, inte nöjda med sig själva, har inget att snacka om mer än skitsnack, hittar på saker som egentligen inte hänt för att få uppmärksamhet.. snälla är det inte omoget? SPECIELLT om man går i 3:e ring? Helt fucking unbelievable. Usch, men en person sa åt mig att inte bry mig om omoget folk som snackar, och ifall någon snackar skit framför mig så ska jag skälla ut dom och berätta för den idioten att det inte är rätt att hålla på så.
Varför ska man gå runt och öppna sin mun om man inte vet all fakta, om man ens vet någon fakta alls. Usch, äckligt folk som inte har något liv. Det finns några tjejer i min skola som jag stör mig så otroligt på, men jag ska inte säga något om dom eller påpeka något eller visa för dom att jag stör mig på dom. För det är då man visar sig vara omogen, jag tänker inte sjunka så lågt som dom gör och som alla andra som håller på.
Det är ju alltid så, folk låter sina fördomar ta över. De tänker "å, den där tjejen är blond så henne ska vi göra narr av". Tyvärr så är folket så, men jag trodde bara att det var när man gick i grundskolan. Men nu i gymnasiet, seriöst? Aja, vad kan man göra. Låt dom, vad ska man göra eller kan man göra. Huvudsaken är att man själv vet faktan och sanningen. Och kom ihåg, de ända som vet den hela sanningen är de som saken handlar om. För att få fram sanningen så ställ de två, tre eller fler som de handlar om framför varandra och fråga ut dom så ska vi se vad som kommer fram.

Så nu ska jag sluta vara en sån pain in the ass, men var tvungen att skriva av mig lite. Annars då, vad har ni gjort idag? Jag har bara varit hemma idag pågrund utav att jag mådde lite små dåligt så jag stannade hemma från skolan, men är förmodligen lite bättre imorgon och ska gå till skolan. Puss så länge!

Känner mig lite elak som lägger ut den här, men det var så himlans roligt!

"Så att man inte behöver se....... bajskorvarna"


My two favourite songs right now:




 

 


Väska, Uggs och Skottlossning

Tja alla tötisar! Har inte skrivit på några dagar men jag har helt enkelt inte pallat haha. Har varit med Tommy hela dagen idag faktist, har köpt ett par skor och skjutit med pistol på skjutbana. Eftersom Tommy har sina "kontakter" så var jag, ubbe och tommy där när det var stängt. För de känner typ dom som jobbar, så vi var där själva och de som ägde stället, skit kul! Jag skjöt bäst av alla, är det inte lite respekt? Har aldrig skjutit med pistoler. Fick testa två stycken, en som poliserna övade med och den va lite små fjuttig så då tog jag den stora Glock pistolen som var som en "action" pistol. Haha den lät som in i helvete :|.. blev fett rädd när jag hörde den. Haha skit kul!
Köpte iallafall jättesöta ljusbruna Uggs idag, sen så i fredags så köpte jag faktist Kenzas egendesignade kuvertväska med nitar. Den är så otroligt snygg! Är jättenöjd med den! Aja, har inte så mycket mer att säga mer än att jag var med Amanda och mamma typ haha (i helgen alltså). Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hämta mina vantar! Puss så länge!






AHMIR








El oo vee


Like This

Hans ögon, hans röst.. gaaaaah!



Natti natti ♥



Alla vet hur det känns att vara ensam ellerhur. Även fast jag vet att jag inte är ensam så känns det som det, som att ingen finns där. Asså jag ska inte säga att det inte finns någon där för mig, för det gör det hela tiden. Min familj och 2 andra som alltid finns där. Asså utan att jag ens behöver visa att jag är ledsen eller något, för dom vet eller frågar alltid hur jag mår. Jag ser att dom älskar mig för den jag är och skulle göra allt för att jag ska må bra. Jag vill bara berätta att jag älskar er och kommer alltid finnas här för er!




Duschen nu!

Vänta inte för länge babes! Ska kanske ut och köpa nötter sen, är så otroligt sugen på nötter? Men nu orkar inte jag skriva mer i bloggen. Skriver väl kanske när jag ska lägga mig och när jag pluggat klart på arbetsmiljön.
Puss så länge!


Hemskt och sant

Lyssna och läs texten. Speciellt vid 3:38..

                            

Kärlek, gamla godingar, glädje och "sexy"




Love


Gamla Godingar


Glädje


"Sexy"


Godingar

Hej alla godingar! Kom hem för någon timma sen från skolan. Hade en helt okej dag, rasterna var ju lite små roliga då. Det kändes som om alla ville lyfta mig idag och jag har ingen aning om varför :O. Haha, lite små kul va det ju. Sitter här och lyssnar på lite "lovesongs", ska lägga upp mina favoriter sen. Sedan lite gamla godingar och låtar som man blir glad av och lite "sexysongs" och även sorgliga låtar. Så det blir mycket music idag!

Gud, det var så länge sen jag tog massa bilder. Får ta det imorgon då och lägga in!
Sitter nu för tillfället och kollar på Gossip Girl, det är ganska bra. Har inte direkt varit så himla inne i det om man säger så, men nu när jag har suttit och kollat på det så är det ganska bra. Men ja, jag har inte så jätte mycket mer att säga till er sötnosar. Skriver nog ett inlägg om en timme lr något igen. Det kommer när det kommer haha! Puss så länge!




Nu blir det raka vägen mot tv:n, time for Ugly betty!



 


Irriterad och glad på samma gång




Älskar dig storebror
, så glad att du alltid finns där! (för det första)

Sedan är jag irriterad på omogna idioter som anklagar en person utan att veta någon fucking fakta, ni vet, sånna som inte tänker efter utan dom bara snackar. Människor som hatar och hotar, tror att man får mer respekt efter ett slag med knytnäven. Att man alltid måste vara med sitt gulliga gäng, sedan när någon inser allvaret så blir man liten och har inget svar på tal. När man insett att man gjort fel och sen att man inte vågar säga förlåt utan kommer på något annat så man slipper säga det otroligt lätta förlåt ordet. Men man får be för dom som inte har vaknat upp i sitt liv igen, eller för dom som helt enkelt inte har något liv. Sådanna människor som är osäkra på sig själva och vågar inte stå upp för sig själv och säga att det är såhär det ligger till. Människor som går efter grupptryck. Sedan när dom inte får det dom vill ha eller är ute efter så blir dom arga och ger en rykten. Det är synd om dom människorna, så folket, låt oss be för dom idioterna.. amen
IAK!

Vill tacka alla söta pluppar som alltid finns där för mig och kan komma med en liten glad kommentar till mig. Tack, för att ni kan stå upp för er själva. Att ni vet vad ni känner och tycker. Ni som vet att ni alltid ställer upp för både er själva och era vänner, ni vet vilka ni är så ta åt er för fan!


Bild på mig från någon fest för någon vecka sen. Se så glad jag är! Mihi..


dom dom dom doooooom



Ser ni? Snart smäller det! Idag är det..




Livsmedelshygien

*zZzznaaark* Denna lektion är sååå tråkigt så jag dör, det handlar bara om hygien. Visst det är nyttigt att lära sig det, men jag anade inte att det var såhär tråkigt. Det här är min första livsmedelshygiens lektion, det var ju inte värsta intrycket man fick av den direkt. Jag tror jag kommer somna snart, haha Pontus sitter mitt emot mig och har halvt lagt sig på bordet,.. och jag tror han sover. Han blundar iallafall? aja, godnatt Bonooe (pontus).
Vi har fått värsta fråge bladet också, är ganska grym fast jag inte har övat något. Men please, det är ju jag? Det är klart att jag är gryym!

Dagen lunch: Potatisgratäng (och vet ej det andra)

Ps, jag drev med det där att jag är grym på frågorna. Är pissdålig, har typ haft fel på alla -.- ...
Jaja, lektionen är ju till för att lära sig om livsmedelshygien (även om det är så otroligt tråkigt)

Music n' Videos: Min älskade låt som jag tärrade många med igår är låten, Head shoulders kneez n' toez (ladies let me see you get down low) med K.i.g.
Och den otroligt roliga videon med "tha jamaican guide". Lyssna till 00:25 och sen fortsätter det, hör hur han skrattar, trodde jag skulle pissa på mig när jag hörde det.
Och en till video med "the evil look", skit gullig och rolig.







Nordman

Tja bloggen! Sitter här nu i sängen med P & A vi har jätte "mysigt". Jag sitter här och lyssnar på Nordman, är han inte bra? Om jag ska välja mellan alla svenska artister så är nordman den absoluta favoriten.
Ska nog vara med Amanda idag, måste kolla först ifall jag har några uppgifter från skolan kvar. Ska kanske även sola idag med min mamma. Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Ska ge er lite nordman låtar, och jag LOVAR att ni kommer lyssna om och om igen på dom! :D Puss så länge!

     


tråk i väntan på att duschen ska bli ledig

DAGENS:
klädsel: tights, stora tofflor & myströja
låt: Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe
vill ha: sol, värme & brunhet
tråkigaste: brist på livet (förtillfället)
bästa/roligaste: det bästa, åt världens godaste linner (lunch/dinner, mitt egna slang)

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: min kisse :)
såg dig gråta: tänker jag inte nämna
fick dig att börja gråta: -"-
fick dig att börja skratta: amanda hela tiden :)
du gick på bio med: min mamma tror jag det var?
du gick på stan med: amanda, as usual
skickade ett e-mail till dig: någon kalle som skickade en inbjudan
skickade ett sms till dig: momme
skickade ett facebookinlägg till dig: äum, orkar inte kolla haha
ringde dig: mother

FAVORIT:
rum i huset: mitt sovrum
typ av musik: dancehall, rastafari & reggaeton
parfym: amor amor (LOOOOVE)
månad: sommarmånaderna
mat: indisk mat (och potatisgratäng)
dricka: varmchoklad på vintern, slush på sommaren ;D 
godis: melonbitar, m&m och chips
tidning: bild
film: lätt, lejonkungen och alla filmer med Vin Diesel
skådis: Vin Diesel, Will Smith och Bruce Willis
djur: hundar

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU:
gråtit: nej
köpt någonting: mm.. GODIS!
varit sjuk: nej, tack och lov :)
sjungit: hela tiden :)
sagt "jag älskar dig": nope
träffat någon ny: nej
saknat någon: sii
kramat någon: ja herregud
pussat någon: nä
ätit: ett helt lass



Svenska A

Sitter här nu och har svenska a och snacka om att det är tråkigt. Skrev klart uppgiften nyss och ska nu läsa min bok "innan jag dör", den är faktist jätte bra. Ni som inte har läst borde göra det. Det handlar om en tjej som har leukemi och har bara 2 1/2 månad kvar till att leva. Så hon gör en lista på sånt som hon vil hinna göra, t ex som att ha sex, testa droger osv. Den är både bra och väldigt sorlig.
Snart är det rast och jag ska fanimej köpa en macka, ha de bäst! Skriver lite senare, ciao!

                             


18 dagar kvar.. snart 17 dagar & med det säger jag GODNATT!








Godnatt alla sötnosar! Har inte så mycket mer att säga, vi får synas imorgon. Puss n' sweetdreams!
En lite snuttelåt för er som vill sussa, zzZZZzZzzz..



                                              


"Test/provnings" dag

Provade en hel del kläder igår kan jag säga dårå. Och det var så mycket fint! Fastnade speciellt för en svart jeans byxdress, så otroligt fin! Ni ska få se mina fina provningar idag, ska nog köpa byxdressen och den vita tröjan (kanske rolling stones tröjan också, det blev en favorit).
Idag har jag iallafall haft prov i servering A, som tur var så gick det bra, puuh! Från och med nästa vecka så ska vi ha varmkök, och livsmedelshygien i fyra veckor, sedan blir det prov igen. Har precis gjort klart min powerpoint presentation till datakunskapen. Den blev faktist ganska bra, så man får hoppas att läraren tycker om den.
Ja, jag ha rinte så mycket mer att säga. Ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite, känner mig äcklig haha. Men det finns faktist inget mysigare än att ta en varm och fräsch dusch/bad. Enjoy the pic's! Puss så länge!

jäääätte mysig mjukisdress, love the blue one!
  
min outfit igår + skolfotot kom hem (jag, pontus, caroline & jaqi)
  



LOVE THIS BLACK JEANS BYXDRESS med dragkedjor! LOOOOOVE
                              





wow?

Okej, haha vet att jag kommer låta jätte töntig nu men måste bara säga att ja brukar ha från 20, 30 till max 50 besökare, men i förr går (tror jag det var) hade jag 151 besökare? Låter kanske lite fjuttigt men det är värsta grejen för mig haha?

                                     


psst..

ska bara säga en liten grej innan jag somnar..
hihi, jag fick mina skolfoton idag, enfotot = usch, fy o blä! klassfotot = helt okej, ganska fint
första gången jag blev nöjd med det stora klassfotot faktist, har aldrig hänt förut!:O
inte för att det är värsta grejen, men men.. aja godnatt plupparna! puss på er alla!

ps. imorgon så lägger jag in lite suddiga bilder på skolfotot (min mobilkamera är inte direkt världsbäst)
och på den underbart söta mjukisdräkten jag testade idag, en blåå och jätte fin, riktigt mysig!

aja cya tomorrow!


Hollywood fruar

Ligger här i soffan och kollar på Hollywood fruar men det är snart slut och då ska jag lägga mig. Har nästan pluggat klart nu, ni får ha det bäst. Godnatt och sov gott!

                                  


Almost there


Sweet Dreams

Cutiepies! Jag sitter här och pluggar på Serverings provet imorgon, det går inte så jätte bra om jag ska vara ärlig. Men jag försöker iallafall och det är ju bra, min mamma är bredvid mig och gör yoga för tillfället. Hon är faktist jätte duktig, hon gör det varje dag. Plus att hon tvingar mig hela tiden att göra men jag vägrar haha, jag skulle bli för rastlös.
Hade faktist Teori prov idag i Metodkök (kallkök), det gick bra. Jag hatar att plugga, det finns ingenting tråkigare än det, vem tycker inte det. Eller det finns ju faktist ganska många som gillar att plugga. Men jag gör inte det.
Är så otroligt sugen på en chai latte, från espresso house. Är typ ganska in love i deras chai latte. På tal om chai så tänker jag göra té! Chai té, har ni smakat det någon gång? Det är ganska starkt faktist och man blir typ lugn när man dricker det, konstigt nog? Eller jag blir det, har ingen aning om varför men jag känner så. aja..
Usch vad kallt det var idag, hade halsduk, vantar och "uggs". Ska nog köpa en ny vinterjacka, jag har redan en ganska ny Canada Goose jacka, en lång och brun modell med riktigt stor päls. Den är skit fin, men jag skulle vilja ha en svart fjällräven också. Jag vet, alla har en sån, men anledningen till att jag vill ha den är för att man ska kunna skifta lite mellan goosen och fjällräven, plus att den är så otroligt varm och skön. Men jaag får se hur det blir med det. Det är inte säkert så japp.
Hoppas även att jag inskaffar mina dröm uggs också, dom är så fina! Ett par mörk, mörk bruna vill jag ha. Ganska korta men ändå inte, gillar inte när dom är så långa.

På tal om annat så har ni väl alla hört Beyonces ganska nya låt Sweet Dreams? Den är en ny favorit hos mig, man kan sjunga till den och dansa. Härligt härligt! Tror att det är väldigt många av er som gillar Beyonce right? Inte konstigt, hon är riktigt grym!


Eller kanske Jonas Brothers nya singel Fly with me? Jag är inget fan direkt av Jonas Brothers men den här låten är faktist bra. Nick Jonas har ju så urgullig röst. Så man blir liksom "aaaaaw" när man hör den haha. Ni kanske inte blir det, men det blir jag.


Och mitt sista musik tips, för er som vill dansa till skön musik. De här låtarna är inte direkt nya men de är så bra och ivälkända. Och vilka har inte hört Mr. Vegas super hit Hot Wuk/Fuk?
Den andra kanske inte alla har hört men de flesta tror jag, och det är Munga med den super bra låten Flipping Rhymes.
 

Love! Love!

                                     


Godnatt cutiepies

Nu tänker jag säga godnatt och sov så gott! Hoppas ni inte fryser inatt som jag gjorde igår, usch! Men måste bara säga en sak till, finns det något sötare än detta par? Jay Z och Beyonce, så söta!

                       

Goodnight!

Mitt 5 dagars break-up med bloggen!




H
ejsan alla änglar. Jag vet att jag sagt att jag ska börja skriva ofta, men har inte orkat skriva på ett tag nu. Ska försöka att bättra mig, har varit ganska upptagen under den senaste veckan. Kommer åtminstonde att skriva ett inlägg om dagen, så det får ni nöja er med. Längtar tills jag fyller år! Det är exakt 20 dagar kvar från och med idag. Ni vet FN:dagen? Den dagen fyller jag år, haha är det inte lite coolt?
Och på tal om annat, om 46 dagar åker jag till Indien också, skiiiiit skönt! Då kommer ni små skitar vara här i kalla Sverige och frysa ihjäl mohaha. Nej, nu är jag elak. Men jag kommer iallafall vara väääldigt brun när jag kommer tillbaka, det känns härligt. Imorgon har jag prov i Metodkök, ska fortsätta öva in lite mer information om grönsaker och nötter nu. Skriver nog innan jag lägger mig, ska duscha och sådant också. Puss så länge!

                 





RSS 2.0