090630

Tjenare alla katter där ute! Idag har det varit precis likadant som de sista dagarna, jag har solat & badat. När jag vaknade kl 1. Så åkte ja & mamma till Flatenbadet och badade. Vi solade även mycket, vi tog med oss våran stora älskling Dalton. Gud va han gnällde när man hoppade i vattnet, han skulle passa som livräddar hund haha, om han inte sitter fasst när man badar så hoppar han i efter en och försöker ta tag i badbrallorna. Baywatch-Dalton haha, men men vi hade det skönt och kul. Lite senare när jag kommit hem så ringde ronja mig och frågade om jag ville följa med henne & Johanna för att bada imorgon. Självklart tvekade jag inte en sekund, ronja sa också att hon ska sätta på sig lite babyolja & lite coca cola för att de gör tydligen så man blir skit brun. haha varför inte testa? jaja, de får vi se imorgon hur det blir, vi drar iallafall till slagsta imorgon så de blir ju härligt. Mycket bad ska de blir! För man blir även brunare i vattnet, måste jobba med brännan nu alltså haha. Är redan ganska brun faktist! En bild från gårdagens båt tur blir det också, hare bäst CIAO!

Haha, inge smink o grejjer, så skönt! (Bild tagen av Tommy)



Next goal!

Wazuuup folket! Idag har det varit mycket solning och badning! Som vanligt dårå haha, åkte ut med mammas kompis båt idag. Jag, Viktor, Tommy, Mamma, Pia & Ubbe + DIBO!! Vi åkte ut till skärgårn' och solade där på båten. Pia och mamma var för fega att hoppa i vattnet, det var verkligen skönt i vattnet simmade jätte mycket. Efter vi hade hoppat i så hoppade även lilla Dibo i också. Efter några timmars badande så bar vi åt hemmåt igen. Jag satt längst fram på båten medans ubbe körde båten. Mamma och jag åkte hem men först till Willys för att handla mat. Köpte den skit braiga filmen Ciao Bella, kom ihåg när jag såg den på bio haha. Kl var cirka 21 när vi var hemma. Så sedan dess har det varit datan och tv:n :). Mitt och Ronjas två mål är nu lägenhet & Kreta i ett halvår. När vi är 18 så ska vi skaffa en 2:a tillsammans, homies vettni. Och vi är fullkomligt seriösa? de är inget som bara sägs? Sedan ska vi redan nu börja samla pengar till kreta för att vara där i ett halvår! ¨Nå de var bara det jag ville säga för tillfället, sov så gott läsare och GODNATT!

 



Arg & Brun

Hejsan allihopa, glömde tyvärr skriva igår på kvällen och idag på morgonen men nu skriver jag iallafall haha. Det var sjukt kul på grönan igår, jag och ronja träffade faktist på Jacco! Trevlig prick haha :). Vi åkte även den där nya Insane och den var verkligen Insane :O. Den gick lite för snabbt, alltså den tog så kort tid, bara 45 sek. Men den va läskig och skön. Men eftersom den här snurrar så flög ena mitt fina stora silvriga örhänge av och de värsta va att jag såg det när de flög ner i vattnet haha. Efter det så åkte vi hem, vid typ kl 20. Så pt vi på donken sedan drog vi hem till mig. Vi hade as kul hemma hos mig, vi var vakna till halv 6 tror ja. Sen vaknade vi idag kl 10 igen. Jag, Ronja och min mor åkte till Flatenbadet och de var såååå varmt. Vattnet var as skönt, dök i as många gånger, de va länge sen jag badade så mkt. Fick väldigt mkt färg idag. Men jag fick även en sticka från bryggan, mamma fick ut den och de gjorde SÅ ont säger jag bara. Kl 4-5 så skjutsade vi Ronja till tvärbanan och mamma och jag åkte hem. Mamma gick och la sig för hon jobbar natt idag, vilket som hon gör nu. Jag satte mig på balkongen och sola resten av dagen faktist. Blev ganska arg och irriterad på ett samtal som jag fick, men det går över. It hurts. Nu ska jag lägga mig så ni får sova så gott! Godnatt!

1. Efter fön,                                   2. Efter dusch



Dagens låt!

Den sitter kvar sedan jag var liten, Brittan fan!
Nej nu sticker jag!




CIAO

Tjenare gänget! haha. Vaknade för en timme sedan faktist, har nu fixat klart mig för att möta upp Ronja. Vi ska faktist till Grönalund! Skit kul, för första gången i år! Man kan väl säga att jag ÄLSKAR karuseller, jag åker ALLT believe me. Ja skulle kunna bo på ett tivoli, tröttnar aldrig på till exempel berg-o-dalbanor, fritt fall, tilt, extreme och maten där är härlig också ;). Men idag så ska den nya Insane åkas! Skit kul haha, då får man se vad det är för slags människor detta år där då. Förra året så sprang det runt massor av fjorrar överallt, undra hur det är i år. Jaja det återstår att se. Nej men nu ska jag hälla i mig lite yogurt sedan ska jag sticka iväg mot 168 bussen! Skriver senare efter GL. CIAO &PUSS

Dagens stye:

 

Linne/Tunika från Gina Tricot
Shorts från förra sommaren men är från Gina Tricot
Örhängen från Gina Tricot
Klocka, Chanel
Nitarmband, (någon skum affär i Sickla)



Bilder när man har trååååååk, usch vilken hemskt tråkig dag idag.

Några bilder på en trött Miranda och två bilder på när jag har mittbena, passar det?
Min gulliga vän Ronja tyckte det, vad tycker ni?
(Klicka på de små bilderna för att få dom större)
Dags för natti natti dags nu, sovgott alla gullungar! Goodnight and CIAO!

 
  
  
 





tråååk

Sitter här hemma och har det tråkigt, har ingenting att göra! Så tog lite cam bilder haha :D

 
 


ibland vet man inte vad man gör på sin bilder egentligen haha!



Humöret upp! ♪

Nej nu ska man inte vara ner pågrund av att Micheal Jackson har gått bort, då är det dags att leva för honom och hans musik! Dags för att liva upp sommaren nu, leva för alla änglar som nu är där uppe! Farfar & Sudda vi tänker på er! Har några låtar så man får upp humöret igen, som sätter fart på sommaren igen! Nu är det sommarlov och man ska alltid göra det bästa utav saken, live ya life ♪. Här har ni två låtar som livar upp humöret och sommaren! CIAO




Har redan lagt ut hans låtar men några bilder skadar inte heller.

Long Live The King!
RIP

   
     michael_jackson.gif michael_jackson image by Fire_fenix



Rest in Peace Micheal Jackson, The King is dead - Long live the King

Hejsan allihopa! Idag så vaknade jag ganska tidigt, runt 10 tiden. Hade lovat min mor att damsuga så jag gjorde det. Efter det så har jag soooolat som vanligt, gud så skönt säger jag bara. Har blivit väldigt brun, vad jag tycker iallafall haha. Som ni kanske alla har hört så har pop-guden Micheal Jackson gått bort. Han gick bort igår pågrund utav en hjärtattack. Det är tydligen en minnesstund för honom på Hötorget som började kl 14. Han var verkligen en OTROLIG sångare och en av mina stora favoriter. Har lyssnat på hans låtar hela dagen idag, hade tänkt att lägga ut 20 stycken av hans låtar. Hoppas han sjunger för alla våra andra änglar i himlen nu. Rest in peace Micheal! CIAO!




Micheal Jackson & Britney Spears - The Way You Make Me Feel (Live) 2001
 



Natt

Hejsan alla nattvänner. Sitter här nu och latar mig framför datorn. Jag tänker på allt som händer just nu, vännerna, fritiden, familjen, kärleken och gymnasiet som börjar om några månader. Det är så mycket som susar i skallen.. Tror ni på det era stjärntecken säger er varje dag? Jag vet inte om jag gör det, ibland gör jag det och ibland inte. Men man vet ju aldrig ellerhur. Det står såhär på mitt stjärntecken Skorpionen, idag alltså, 090626: Red ut en del oklarheter i samband med en ekonomiska fråga. Du står med båda fötterna på jorden.
Och beskrivningen på skorpionen är: Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull,
omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.
Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika. Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.
Haha, ni kanske inte orkar läsa men det är faktist intressant. Gå in och kolla vad det står om ditt stjärntecken, http://www.astrologiportalen.com/tecken.html. Jag tycker att det mesta faktist stämmer in på mig själv, men inte allt dårå. Det är ju det som är lite läskigt. Helt ärligt så brukar jag läsa mitt horoskop varje dag och det tror jag att många gör.
Hade bara lust att visa lite om mitt stjärntecken och nu har ni möjligheten att kolla själva på erat haha.


Är väldigt kärleksfull idag, så medans jag är det så passar jag på att skriva om två änglar.

Ni gör min dag tjejer, det är allt som behövs sägas!




Dibo

Är bara tvungen att lägga ut denna bild igen, tänk att han inte kan göra någon illa (psykist). Han är bara så sjukt älskad av så många och speciellt mig, min lilla plutt! Tänk att jag kommer få ha dig i en hel vecka för mig själv, utan mor och utan far. And trust me, you're gonna love it!




Solning

Godmorgon allihopa! Vaknade för en och en halv timme sen. Skippade att skriva när jag vaknade och gick istället till balkongen för att sola. Tog på mig min knallgula knytbikini som jag köpt i Indien. Har faktist redan fått väldigt mycket färg, är skit glad haha! Jag älskar solen, ska sola varje dag. Man måste ju ta vara på solen eftersom att det är Sverige vi pratar om, vårat klimat är nog det konstigaste som finns. Vet inte vad som händer idag men jag ska iallfall fortsätta att sola nu. CIAO!



Bailar Reggae

Tjenare allihopa! Vaknade ganska tidigt idag för att åka och äta lunch med min morfar och min mamma. Så morfar hämtade mig här hemma och vi åkte till stan där mamma har sin Yoga-kurs. Så hon kom ut dit och vi gick och åt lunch allihopa. Sedan åkte morfar hem så mamma och jag åkte och solade solarium och sedan solade vi vanligt utomhus haha :). Har i stortsett solat hela dagen idag faktist. Och nu sitter jag här och ruttnar hemma, ska ta och hitta på något senare, fick nyss ett samtal från en kompis så vi ska ut och umgås lite. Bara för er läsares skull så skapade jag ett konto på YouTube för att för första gången så sökte jag på en låt och hittade inte den. Men jag hade den på datan, så jag gjorde om den till en video och la in på Youtube. Så jag kunde visa här på bloggen denna låt för er, man får sådan lust att bara shejka loss alltså haha. Ja men iallafalla, här har ni låten! PUSS & CIAO!






Under & efter dusch.

Hejsan allihopa! Efter att jag hade varit och solat med min mor så tog jag och hoppade in i en dusch. Jag kom på en liten rolig idé att visa lite vad jag använder för produkter i duschen och efter duschen. Hade bara lust till det s¨jag hade tänkt att visa bilder och sedan beskriva vad var och en produkt gör haha :). Prova gärna!

Under dusch:


  

1. Jag är då blondin och har färgat i lite blondare slingor,
så då använder jag detta silverschampoo för att inte
håret ska gulna. Lóreal expert série. Riktigt bra!

2. Sedan tar jag i ett vanligt shampoo, den återfuktar håret
och stärker det, för dom som har slitet hår, det är ganska dyrt,
men den är stor och den är ruskigt bra och rekomenderas ofta av frisör.
Matrix Biolage Smoothing Térapíe.

3. Tillslut så tar jag ett stärkande och vårdande balsam från
Schwarzkopf, Gliss Cell repair. Ganska billigt och jätte bra!
4. Under tiden balsamet sitter i så tar jag Nivea Scin refining Scrub,
som man gnuggar in i ansiktet ganska mycket och sedan sköljer bort.
Då får du bort massa gamla hudflagner, och den rensar huden helt enkelt.
5. Efter det så tar jag Lóreal Pure Zone Gelwash som man lägger på ansiktet
och gnuggar in det. Sedan sköljer jag av balsamet och gelwashen.
6. Sedan gnuggar jag in hela kroppen med vanlig Lactacyd tvål
som är en väldigt bra tvål. Inga speciella parfymer eller något sådant.

7. Sedan sköljer jag av Lactacyd tvålen och tvålar in mig med
Nivea Diamondtouch Creme Oil och sedan sköljer av.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter dusch:
  


1. Smörjer in mig med Biotherm Lait Corporel, den luktar citron
plus att man slipper bli så torr :)
2. Deo såklart, Dove Hair Minimising, gör så att håret inte syns lika
mycket och att det inte blir lika stubbigt och hårt när det växer ut haha.
3. Sedan när jag har torkat håret lite med handuken så lägger jag
L'anza Anti Aging silk serum på topparna så dom inte slits lika lätt.
Men inte på hela håret, då blir det bara fettigt.
4. Sedan sist men inte minst, Victoria Secrets Love Spell,
en body mist som man sprayar över kroppen så att man luktar ljuvligt!

Haha ja, jag använder mycket produkter, men det är viktigt att man blir fräsch! Det var bara det! CIAO


Godmorgon!

Goodmorning everybody! Vaknade faktist nyss nyss, så mina ögon är lite suddiga fortfarande haha. Har väldigt ont i halsen idag, usch men det kanske går över senare, det får man hoppas. Somnade inte så jätte sent igår, klockan kanske var typ 03. Jag hade tänkt att äta frukost nu sedan ska jag hoppa in i duschen men efter det så ska jag städa rummet. Det är kaos där inne haha. Idag så är det självklart sol igen så jag ska sooooolaa :). Ska dra på mig en dödskalle/blommig bikini från Carlings idag. GUD va skönt med sommar säger jag bara. Ska nog ringa Olivia snart och fråga vilken dag det blir som vi ska träffas :). Ikväll så ska jag fira en kompis (eller ja, "plast" syssling, mammas killes släkting) till mig som fyller 17. Han bor någonstans långt upp här i Sverige haha, kommer ej ihåg vart. Men han är iallafall här i Stockholm för tillfället. Nej nu kurrar magen, nu ska jag äta frukosten. Skriver nog innan jag går ut. Föresten vem blir inte glad över en gammal svensk kult låt! Ha det så bra, PUSS & CIAO!




Aldrig ska jag sluta älska dig.

Haha, ni kanske trodde att jag skulle skriva om någon kille lr något men nej nej :D! Jag hade faktist tänkt att lägga ut en låt som är dedikterad till min mamma, texten stämmer in på allt, love you mamá! Den andra låten har jag bara lagt ut för att den är sååå otroligt gammal och jag tror att alla har hört den faktist, den är inte direkt värsta bra men den har sin rytm ;).
Men det är lite sjuka budord i denna låt haha:
1. icke bite
2. skriva egen text
3. inge hat för nån som säljer fler ex
4. element respekt
5. vara den du är
6. hip-hop är ej kläderna som du bär
7. börja underground
8. vara originell
9. spela ej ghetto när ni har det bra ställt
10. akta er för Greenhouz FX, lätt som en plätt, vi lämnar er knäckt och spräckt




12:14,

Godmorgon på er! Sov as dåligt inatt men det som gjorde mig pigg på morgonen var den härliga solen. Så jag brydde mig inte så mkt om att jag sov dåligt. Hmm, vad ska jag göra idag? Just nu sitter jag iallafall och väntar på att min mamma ska komma hem från sin Yoga-kurs för vi ska gå till Torget och fika lite sedan ska jag nog till stan. Men när jag kommer tillbaka från fiket så hoppar jag in i duschen för att fräsha upp mig lite. Är inte säker på vad jag ska ha på mig än, men jag har en liten outfit som jag ska ha nu bara till fiket. Min katt Zack har varit helt galen hela morgonen, han springer runt här som om det vore ett Tivoli, krockar i väggar och dörrar (förstår inte felet med honom) aja men det är underhållande iallafall. La precis in några härliga låtar på Ipoden med Stor & Näääk. Just nu så har jag inget kul att berätta men det kommer nog senare. Jo, just ja! Ja drömde en riktigt äcklig mardröm inatt men jag har glömt vad som hände? Jag vet bara att den var äcklig :S.. Jaja, får ta en funderare och kolla om jag kommer ihåg den. Nej, nu ringde mamma nyss så nu ska jag springa ner och möta upp henne. Ses så länge! PUSS & CIAO!

Fiket's outfit, haha:
Tighta, beiga piratbyxor (från Gina Tricot, gaaammla)
Pösig t-shirt från Gina Tricot
och midje skärp från Gina Tricot.
 


som sagt, inget liv.. jag har något som inte du kan få!

Jag älskar detta äpple, men jag älskar också att retas för den som älskar det mer än mig! :D




Just love it, ?
 


nääää, en nyhet!

nu är det såhär, att min kaxiga vän ronja tror inte att jag vågar lägga ut en sak på bloggen! Hon och hennes mister X eller ja man kan väl säga O, jaa, dom är ej tillsammans men dom säger jag älskar dig heeela tiden till varandra? men inte konstigt, dom är skumma båda två :). passar bra ihop! hon tror inte att jag vågar säga att hon älskar honom men nu är det så, så om nu O läser detta så ska du veta att hon älskar dig!
Och obs, jag gjorde detta BARA för att visa att jag är ingen fegis!! :D:D
okej jag får tydligen inte nämna namn, MEN ronja älskar en man som är kallad O!
SÅ DÄR FICK DU DIN KAXIGA JÄVEL!


fuck-you1.jpg image by bguzzino
haha, fuck you  & bilden passar dig :D


jaa..

VISSA HAR KUL OCH ETT LIV! ..... MEN INTE VI :D




En låt väcker minnen & får sommaren på spurt och den andra är bara så bra!




älska värme!

Tjenare allesammans! Har ni haft det bra? Jag har faktist det :). Eller ja, sedan sist jag skrev så har jag haft det bra haha! Igår åt jag massor av mat och godsaker :|, don't know why men man måste ju ta för sig när det finns. Ska suga på mitt granerade äpple snart, det ligger i kylen och kallnar, mMmmMmm. Idag så är det jätte varmt, as härligt! Äntligen så kommer värmen som alla har väntat på så länge och bort med skit regnet. På min startsida när man gå in på internet så kommer alltid vädret upp (eller väderprognosen) och idag så såg jag detta och det gjorde mig jätteglad!!

Är det inte härligt?! Är skitglad över vädret nu haha. Och min balkong sitter bakom på huset så att solen steker rätt på, så jag hade tänkt att dra på mig min hel guldiga bikini som jag köpte i Indien! Även fast solen går i moln ibland så är det fortfarande varmt för att det inte blåser någonting typ, ännu bättre! Vet inte än vad som händer senare mot kvällen, hoppas någonting kul kommer upp så man har något att göra! Saknar min Ronja! Idag så åker Nicole till Libanon också, faktum är faktist att hon nu går upp mot planet om hon inte redan sitter där på. 35 dagar är inte lite direkt!! Aja precis som hon sa nyss så får vi uppleva mer minnen tillsammans när hon kommer tillbaka. Nicole & Ronja mina små kärlekar! Men inte nog med det, min solstråle Amanda är i Turkiet nu också :( hon kommer nog om en vecka tror jag om det inte är mindre så det är väldigt bra, har saknat henne som bara den (WoOoW). Nu veckan som kommer så ska jag möta upp Olivia, pluttan! Vet ej vad vi ska göra men är bara glad att vi får träffas eftersom det antagligen inte blir så jätte mycket längre eller lika mycket som förut. Eftersom hon gick i samma klass som mig men nu börjar vi på olika skolor en bit bort från varandra. Alla bara åker bort nu för tiden, visst ni alla kommer tillbaka men att ni bara lämnar mig här :O "/ ! Fy på er! Nej jag skoja, hoppas ni får en bra tid vart ni än är jag väntar här i Sverige på er mina små hjärtan! Men nu orkar jag inte skriva något mer, nu ska jag hoppa i bikinin! Skriver senare ikväll och berättar vad som händer, PUSS & CIAO!

Gårdagens outfit:                                      Dagens outfit:
(inte världens bästa bild, jaja)                    jeans jacka,
 jeans jacka,                                               kort, corallröd klänning
vitt linne, håliga tights & gladiator skor.     gladiator skor
                                    
Ganska brun ändå?
 
mina härliga nya brillor från gina tricot:



I remember when we kissed, I still feel it on my lips. The time that you danced with me with no music playing. I remember those simple things, I remember 'till I cry. But the one thing I wish I'd forget, the memory I wanna forget.. is goodbye.

Mitt liv är helt fullspäckat med händelser. Det händer saker hela tiden som inte går att förklara, det händer hemska saker när de verkligen inte är ett bra tillfälle och det händer bra saker vid värsta tänkbara tillfälle. Det kan ju oftast vara bra men, livet har sina olika "vändningar" om man kan säga så. När allt är som bäst så händer något fel. Kanske inte för alla men det händer mig ofta kan jag ju säga. Just nu vet jag inte vad jag känner, jag känner ingenting lr jo nu ljuger jag. Jag känner visst någonting, jag känner ilska, hat, kärlek m.m men det är så mycket så det blir som en hel bulle med känslor så tillslut så vet man inte vad man känner? Jag vill känna mig fri för en gångsskull, när inga problem härjar över en. Att allt bara är perfekt, men det vill väl alla. Mitt liv har haft sina upp- och nedgångar precis som statistik saken här i bloggen, så ser väl livet ut på en sådan skala, för mig iallafall? Bara för man inte hade den bästa uppväxten och den bästa miljön runt sig så har jag lärt mig att man ska kämpa lika hårt hela tiden. Ifall man har haft det dåligt så ska man bli bättre och vara bättre och bli bättre. Ta dagen som den kommer, en dag i taget, "one step at the time" kalla det vad som helst, men så är det. Har faktist ingen aning om varför jag skriver det här men jag skriver det bara. Fingrarna bara flyger kors och tvärs över tangentbordet. Vet inte ens om det jag skrivit är något att läsa eller förståligt, men jag tror det? Alla har sina problem, alla kan ha det svårt men allt går alltid att lösa. Säg aldrig, aldrig.




Ni, bara ni & jag älskar er! Tack för att ni finns!

Asså jag har inte ens ord för er två. Ni är så underbara båda två och ni lyser upp min dag men det känns som att alla ska åka bort. Först min lilla ängel Ronja men du kommer iallfall tillbaka på Fredag men solstrålen Nicole ska åka till Libanon på Söndag och du kommer vara borta i 35 dagar och det är inte lite om man säger så. Saknar redan min ängel och nu ska solstrålen iväg också! Åh! Men ni ska veta mina hjärtan, att utan er hade jag inte varit någonting alls. Ni betyder jätte mycket och jag älskar er! All lycka till er!


Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden



Båt-dag

Hellu! Vi kom hem från båten kl 22 idag, det var faktist en härlig dag. Vi åkte till kärs-ön. Firade midsommaren där med familjen och som tur så blev mamma på humör igen, tack gud! Men jag var ju sur på henne pågrund utav hur hon hade betett sig mot mig men hon sa förlåt så det är lugnt nu. Nu ligger mamma och sover och jag sitter här och skriver och har skit tråkigt. Det blev lite bilder idag på mig och min älskling Dibo. Love u! Har mer bilder men dom läggs nog ut senare. Här är några stycken bilder! Dagens outfit var: Jeans från Miss Sixty med kedja. Vit topp med rosett vid brösten (vet ej var den är köpt), gladiator skor från Tiamo, jeans jacka från monki, solbrillor från gina tricot och hårband med kedja från bik bok. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan för att kolla på tv och kommer nog förmodligen att somna. Så godnatt på er alla! PUSS & CIAO!












1. Min älskade Dibo & Jag PUSS
2. Samma bild men i de rätta färgerna haha!
3. Jag och Dibo när vi precis stigit av Ubbes båt.
4. En helt oförberedd bild på mig som Tommy tog.
5. Jag vet, jag vet, jag har visat dom innan men dom är så jävla underbara! SKOR!
6. Jag älskar dig Dibo!


tidsfördriv.. det första som kommer upp i huvudet

Grönt: löv?
Sockervadd: grönalund haha
Ost: mMmm.. nachos
USA: mina amerikanska kuddar på sängen, haha
Frukt: äpple
Alkohol: absolut vodka
TV-shop: tobi, någonslags grejj som tar bort det skrynkliga på kläder
Pyssel: målarfärg
Skräckfilm: drag me to hell, the ring ( usha busha ) 
Kusin: haha ronja
Skitfilm: "young people fucking"
Humor: massor av skratt
Paris Hilton: missbruk av hundar
Dricka: mer (A)
Jesus: en lång smal man med skägg och som helar allt han rör på :S
Doft: lancome Hypnose & AMOR AMOR <3
Julen: julklappar!!
Varmt: rumpvärmen i framsätet :O
Pizza: calzone :D
Blod: ush tänker på äckliga sår
Skönt: (sängen, hihi)
Begravning: tragiskt och tyst, farfar..
Gott: ballerina choco
Bröllop: prinsessor
Kärlek: (du)
Mardröm: Farmors källare
Sommar: grill, mys & vänner
Äckligt: ärtsoppa & snor :|
Djurpark: elefanter :|
Härligt: sena och varma sommarnätter
Vinter: födelsedag och kallt, brrrr
Läskigt: spindlar, big no!



Glad Midsommar!

Hejsan allihopa! Har varit skitförbannad hela kvällen igår, undviker att berätta varför. Min lilla ängel Ronja åkte till skellefteå igår som jag tog upp tidigare, det går inte en dag utan att jag saknar henne. Hon lyser upp hela min värld. Gick och la mig skit sent igår och var tvungen att gå upp tidigt också och det gjorde ingenting bättre. Min mamma kommer alltid hem halv 8 när hon har jobbat natt och nu när hon gick upp tidigt så mixtrade hon till hela min hjärna, hon blir sur för hon inte fått sova något när det ändå inte jag som gjort något och så går hon och gnäller om små saker hela tiden. Hon sprider alltid ut sin ilska på mig, fattar inte varför och hon kan bete sig som en riktig barnunge alltså värre än mig när jag blir sur och det gör mig skitarg. Nu ska vi snart iväg på en båt med mammas kille och deras två vänner  Ubbe & Pia och jag har ingen vidare lust pågrund utav min mamma. Alltid håller hon på, när hon ändå är sur på sin kille egentligen så lackar hon på mig utav ingen anledning. Och det är inte bara en gång det händer heller. Usch, och det värsta va att både mamma och hennes kille sa igår: åh det ska bli så kul att umgås med dig för en gångsskull. Det tyckte jag också DÅ, men fan inte nu. Nej nu ska jag åka ner mot båten med min sura mamma (ovanligt) så jag hoppas det blir bättre senare mot kvällen annars kommer jag nog hoppa i vattnet. Hon är så nördig, hon går runt och stampar i golvet, slänger saker bara för att man ska märka att hon är sur och jag orkar fan inte ens bry mig. Grow up. Men på något sätt måste jag acceptera att hon är såhär, visst hon jobbar hela tiden och får nästan aldrig pusta ut. Men ändå, såhär beter man sig inte. Låter som en fucking mamma alltså. Nej nu får det räcka, skriver efter båt turen. CIAO!

(mamma upp i dagen)


en underbar låt som satt sig på hjärnan:
 


För er som vill gråta, lyssna bara.

 



 



 



två tester (tidsfördriv)

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
usch och blä!


2. Hur mycket kontanter har du på dig?
har inga på mig, men det ligger en 50-lapp i fickan.

3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
"dolt nummer"


4. Vilken är din favorit-ringsignal på din mobil?
Saviorself med Jedi Mind Tricks


5. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
ett lila linne från gina tricot

6. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har faktist inte några på mig nu, men det var nog mina lila converse skor

7. Ett ljust eller mörkt rum?
ljust, vita alla väggar

8. Vad gjorde du vid midnatt?
lagade mat med ronja

9. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
vet inte :O, raderade alla sms nyss


10. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
vid gullmarsplan, buss 4 min.

11. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
denna fråga tänker jag ej besvara


12. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
min kizze, Zack

13. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? 
socker och koffein

14. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
inga alls, vad jag vet? har inte sådan gammal kamera


15. Vilken ålder har varit bäst hittills?
15..


16. Din värsta fiende?
spindeln :|

17. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en solnedgång från när jag var i indien


18. Vad var det senaste du sa till någon?
hejdå..


19. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
pengarna, lätt


20. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
självklart

21. Senaste låten du lyssnade på?
"Goodbye"

----------------------------------------------------------------------------------------

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger på det numret som står här:


16. Fabbe Östberga
45. Matilda Bandhagen
15. Erol ( Chef )
39. Malin Stureby
48. Michelle Lillan ( barndomsvän )
20. Gina Rågsved
24. Jacinta Stureby
50. Momme Alby
12. Danne Tumba
54. Ninos ( Chef )
21. Hanna Stureby

F: Har du pussat nummer 45?
S: Haha nej, min förra klasskamrat


F: Vilket är ditt bästa minne med nummer 21?
S:  Nog påväg till balen i Limousinen, när hon sjöng med oss alla :)


F: När ska du träffa nummer 16?
S: Ja vettefan haha? Tror inte att jag kommer träffa honom på ett bra tag.

F: Är nummer 50 söt?
S: Självklart, kännt han ett bra tag :)


F: Vad var ditt första intryck av nummer 16?
S: Duktig på fotboll? i don't know


F: Hur träffade du nummer 16?
S: genom skolan


F: Gillar du nummer 12?
S: Han är en trevlig prick (:


F: Har du träffat nummer 45 den senaste månaden?
S: Ja det har jag, innan sommaravslutningen.

F: När såg du nummer 15 senast?
S: Förr, förra gången jag jobbade.


F: Har du varit i nummer 39 hus?
S: Noup :)


F: När är nästa gång du ska träffa nummer 39?
S: Har absolut ingen aning faktist :O


F: Är du nära vän med nummer 48?
S: har inte träffat henne på ett tag, men håller ett öga på henne så hon ej gör något dumt, en barndomsvän.


F: Har du gått på bio med nummer 12?
S: Haha nej? 


F: Skulle du kunna gå ut med nummer 20?
S: Ja skulle kunna umgås med henne, men gå ut nej :) dras till det motsatta könet :)


F: Vad pratar du och nummer 15 oftast om?
S: haha typ ingenting?

F: Känner du nummer 24?
S: Ohja, en mycket älskvärd vän.


F: Skulle du kunna ge nummer 48 en kram?
S: självklart!


F: Hur är vänskapen mellan nummer 20 och 24?
S: Normal antar jag? De har gått i samma skola ett-två år så ja vet ej?

F: Hur länge har du känt nummer 54?
S: Några månader, det är en vän till min pappa och min chef. 


F: Har nummer 21 ett förhållande?
S: tror ej det :)

F: Har du velat slå nummer 54 i ansiktet?
S: haha nej absolut inte, :O


F: Hur träffade du nummer 50?
S: Genom min bästavän.


too you


Shopping runda..

Hejhej hallå allihopa! Förlåt för jag har varit så slarvig med uppdateringen under dagarna, det har varit så mycket nu det är därför. Men jag ska försöka skärpa mig, men idag skriver jag iallafall! Skit väder idag, men imorgon ska det iallafall inte regna och det är ju bra. Igår kväll så hittade jag ett par vanliga gråa tights i min garderob som jag aldrig använt typ, och då tänkte jag att jag skulle mixtra lite med dom, alltså göra om dom lite och det gjorde jag. Det blev ganska bra ut faktist haha, min stil om man säger så. Ni får se bild på dom :). Idag så vaknar jag av ett samtal från min mammas pojkvän Tommy och han frågar ifall jag ville ha någon midsommar-present. Självklart så svarar jag jaa, så jag och Ronja börjar att fixa oss och sedan drog vi till Skärholmen för att möta upp Tommy. Vi går runt och kollar lite och jag fastnar för en skit fin 70-tals jeansjacka från Monki, SKIT FIN och det satt jätte fint på så den blev det ju. Sedan fastnade jag också för ett par gladiator liknande skor, dom var så sköna så dom blev det också haha! Sedan skjutsade Tommy, mig och ronja till ikea för att ronja skulle möta upp sin mamma och pappa. Dom ska åka upp till Skellefteå där Ronjas bror bor, så dom ska hälsa på honom i en vecka. Där sa vi hejdå till ronja och hennes family. Tommy skjutsade hem mig till mamma och nu sitter mamma och tommy och dricker kaffe och lilla jag skriver i bloggen. Imorgon ska jag åka båt med familjen och andra vänner, det blir härligt. Skriver förmodligen lite senare så, vi syns! CIAO!

 
 
 

Bild 1. Älsklings jacka från Monki, 500:-
Bild 2 & 3.
Mina skor från Tiamo, 554:-
Bild 4. En dag på stan med Nicole & Ronja.
Bild 5. Mina omgjorda tights, haha!



BILDER FRÅN TORSDAG, SKIT KUL TJEJER! RONJA, NICOLE & MIRANDA :D







picture

Haha en ganska misslyckad bild på mig och baldejten haha :)!




ont i huvudet

Sötnosar! Har haft och har en riktigt ond huvudvärk, den är hemskt och det känns som om det dunkar överallt i skallen. Plus att det är värsta skit vädret och det är inte kul men man får väl hoppas att det blir fint väder snart. Jag vet iallafall att det ska vara fint väder på Tisdag så man får ju hoppas att "vädergubben" inte ljuger om man säger så ..
Min lilla ängel amanda for till Turkiet igår, hoppas hon har det bra där, JAG VILL OCKSÅ ÅKA!! Där är det iallafall 30-35 grader varmt liksom, och här sitter man i vårat skit land. Snart den första hela veckan på sommarlovet och det känns sååååå bra kan jag ju bara säga, ska nog vara lite med min kära vän Ronja tror att Nicole hänger med också :D Har inte så mycket att skriva vad som hänt idag faktist haha, för jag har bara vilat och tagit det lugnt, ska ta en skön dusch nu vad jag vet om. NEJ, jag ska bada istället! Gud va skönt, ligga i badet ett litet tag med en badbomb och ljus! Haha, man kan ju passa på att mysa och ta hand om sig själv lite :). Ska nog ringa Ronja ikväll och prata lite med henne, man blir så glad av att prata med henne! Det är tre låtar som satt sig på hjärnan idag, så därför hade jag tänkt att psyka er läsare med dom med! Men nu blir det ett bad för mig, skriver förmodligen senare. CIAO !




IGÅR KVÄLL & NATT!

Hejsan bloggen! Förlåt verkligen för att jag inte har skrivit så mycket på sistonde, har varit dålig på uppdateringen, men jag lovar att bättra mig! Jag hade avsluting i tisdag, en jätte härlig känsla faktist men ändå väldigt sorligt om man säger så. Niorna fick gå upp på scenen och ta emot rosor, sedan gick vi in till klassrummet och våra betyg blev utdelade till oss alla. Varje gång läraren ropade upp ett namn så hade alla i klassen skrivit något bra om varje person i klassen på en lapp som var omformad till en mening, den lappen gavs till var och en av oss. Sedan när alla skulle ta farväl om man ska säga så, då kom tårarna.. att tänka sig att man har spenderat mer tid med de här eleverna än med sina egna föräldrar och familj i 3 års tid och andra från 5-10 års tid. Helt ärligt så trodde inte jag att jag skulle fälla någon tår alls, men det gjorde jag och det kändes hemskt.., kommer sakna er så mycket nior! Sedan efter det tragiska farvälet så åkte jag hem faktist och bara tog det lugnt för jag var såååååå trött efter alla tårar och efter att ha vaknat tidigt. Kommer typ inte ihåg vad jag har gjort förens igår. Igår så kom jag till ronja och vi skulle möta upp nicole för vi skulle ha en myskväll med "picknick" haha. Vi köpte någon slags fake-redbull, 24 pack haha, och alla tog slut :O, till bara mig, nicole och ronja! Med massor av chips, godis och ostbågar och sådant hihi! SÅÅÅ kul man kan ha med er tjejer alltså, vi satt oss någonstans i fittja på en filt och lyssnade på musik! Skit kul faktiskt! Vi gjorde så mycket igår alltså, rullade ner för backar, hjulade, kullerbyttor, sprang runt och gjorde så konstiga saker, vi hade tagit med oss en toarulle och believe me,.. den behövdes verkligen, jag kissade lite mer än 7 ggr vad jag kommer ihåg haha :O hade verkligen as kul! Vi började knatta hem till nicole runt 02 tiden, sedan gick vi ut en liten stund igen tills kanske halv 3. Sedan la vi oss och jag somnade direkt med nicoles gossedjurs hund, den heter Habibi vad jag vet. Så ja, jag somnade med Habibi och vaknade ganska tidigt faktist. Jag vaknade runt kl 9 - halv 10, fick reda på att jag hade snackat i sömnen haha hopppsan så kan det gå. Sedan gick nicole till någon fotvård vid 11 men jag och ronja stannade kvar här och åt frukost sedan kom hon hem igen. Nu fixar vi oss lite och vet ej vad som händer nu faktist, får se :). Skriver senare ikväll! Ha det så bra, ciaooo!




X1

Hejsan allihopa! Äntligen så är det sommarlov tjiiiiiiiihuuu!! Har inte gjort så jätte mkt än har bara softat och sånt haha, jag ska snart åka till ronja och parta lite, skit kul haha. Fick precis reda ¨på också att snart så kanske sony ericsson X1 Xperia! Jaaaaaaaa! Det är värsta highteck mobilen! Men har inte så mkt att säga just nu så jag skriver senare! CIAO





TRÅÅÅÅÅÅÅKIIIIGT

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? Min mamma.
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? en spansk skräckfilm, "de bortglömda" SJUKT läskig
5. Vem ringde du senast? Ronjauu
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "<3" till en hemlig person hihi
7. Vad är dagens planer? vaknade nyss, så jag ska ta mig en dusch och sedan äta frukost och tror jag ska ringa ronja då och fråga ifall hon vill göra något skojj!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vilket humör jag är på, ifall jag har skit tråkigt när jag ej kan sova så brukar jag ringa någon rolig människa. Annars underd agarna så blir jag bara störd av samtal, så jag föredrar nog sms! (:
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom är skiilda
10. När såg du senast din mamma? ser henne just nu, hon ska åka iväg snart, vet ej vart hon ska
11. Vilken ögonfärg har du? lite ljusare än havsblåa..
12. När vaknade du idag? 11:00
13. Har du någon gång hittat en katt? hihi, ja faktist, min "lillbrors" katt hittade jag död vid trottoarkanten :|
14. Vilken är din favoritplats? Där det är soligt och varmt, HATA sveriges väder. Indien är nog den bästa.
15. Vilken plats föredrar du minst? Går inte till de platserna.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? en dag i taget säger jag bara..
17. Vad skrämde dig som barn? Min upprepade mardröm som jag hade när jag var liten, en skit stor häxa som kittlade mig med hennes typ 10 cm långa vassa naglar (riktigt hemskt)
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv, jag har min stunder haha
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? mhmm, ja det kan man säga
20. Har du stationär eller bärbar dator? två stycken bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? något mjukt linne och trosor, eller bara trosor :) hottisar oftast :)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? bara ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? vet inte om man kan säga spytt direkt, mer galla (A)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota faktist, skor utomhus (A), HATAR strumpor
26. Är du social? OM jag är
27. Vilken är din favoritglass? melonglass & citron sorbé
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? kläääääääääääääääääder & skooooooor :D
29. Tycker du om kinamat? riktigt gott, speciellt ris med biff & bambuskott
30. Tycker du om kaffe? ush!
31. Vad dricker du till frukost? mjölk lr fil
32. Sover du på någon särskild sida? mitten
33. Kan du spela poker? bara blackjack ibland
34. Tycker du om att mysa? looove it
35. Är du en beroendemänniska? verkligen inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? faktist inte
37. Vill du ha barn? självklart, men när jag blir äldre
38. Kan du några andra språk än svenska? ja,. svenska, engelska & ganska mkt spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? hav ska det vara, stora vågor!
41. Vad spenderar du helst pengar på? skor tror ja
42. Äger du dyra smycken? jag har absolut ingen aning, kanske klockan om det räknas som en smycken.
43. Har du någon gång testat narkotika? NEJ!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? det var igår kväll, saft?
45. Vem är den roligaste människan du känner? det är nog ronja
46. Välj ett ärr på din kropp? mitt på fingret, på toppen precis, blev biten av en "tam" råtta på något kollo när jag var väldigt liten.
47. Vad har du för ringsignal? Jedi Mind Tricks ft. Killahpriest - Saviorself
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja, ett par skot från FILA, haha, riktigt små, typ 10 cm långa..
49. Flirtar du mycket? det beror på vilket tillstånd jag är i haha.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? av mig själv, i mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? nej, haha?
52. Har du fått fortkörningsböter? nej, det är ganska omöjligt just nu.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Snabba Cash, skit bra!
54. Läser du dagstidningen? Nej haha.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej faktist inte.
56. Dansar du i bilen? säg någon gång jag inte gör det haha.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? THAAA VOICE
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? mitt eget namn, när jag hade tråkigt haha
59. När var du i kyrkan senast? några veckor sedan med mamma, fråga mig inte varför
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill! :)


Den är faktiskt fin..

Hejsan allihopa! Var lite på fittjafestivalen idag men min b.vän och Johannus. Gick runt lite där och kollade till olika folk, smakade lite från ronjas socker äpple, det fastnade i tänderna hela tiden :O. Jag vaknade ganska sent idag, har typ vänt på dygnet om man säger så då. Imorgon är det skola igen, fyy! Men på TISDAG så slutar jag, tjihuuuu! Inge mer skola på några månader, va härligt! Hittade en låt på youtube med Marie Fredriksson, låten hade faktist pappa på sitt bröllop. Skit fin faktist och den passar verkligen in på ett bröllop också! CIAO

Nu är jag på väg igen letar efter sanningen
Letar efter ro i min själ
Jag får alltid samma svar så många lögner som finns kvar
Så mycket oro i min själ
Ett liv ett sökande liv. En tid en tvekande tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Vågorna som når min strand ger lugn och lycka i mitt land
Så mycket trygghet i min famn
En enda solens dag en enda månens natt
Så mycket kärlek i min famn
Ett liv ett levande liv. En tid en sanningens tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Ett liv ett levande liv. En tid en sanningens tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv..






du är så vacker..

du är verkligen en människa man kan vila ögonen på, så vacker.
kände mig lite små fin idag (a) (fast det i fetstil menar jag inte till mig själv utan till en annan)

 



ibland är man trött på livet haha!

  

  

va tycks om håret daaaa


jag kan göra blomman med tungan, kan ni? :O



BAL 09

Heeeeejallihopa! Balen igår var fantaaaastisk, alla dansade (ett under) men dom dansade faktist. De va länge sen jag hade så jävla K.U.L ! Jag, Olivia, Klara, Hanna, Alice, Johanna, Matilda och Sara åkte i FETASTE limooousinen! En vit limo som kom exakt utanför mitt hur, ouff det kändes coolt asså haha. Vi PUMPADE musik i limon och ALLA sjöng, min älskade änglar ni var så fina så det bara skriker om det! Jag fixade mitt hår i Norsborg faktist, hon som gjorde det var sjukt duktig! Haha hon satt och sa att jag var vacker hela tiden haha. Sedan kom fadern och hämtade mig i bilen sen åkte jag hem och sen som sagt kom limousinen! Våran entré va ju ur grym! Alla bara skrek och den var så fin. Sedan gick vi in till aulan och drack lite smultron cider typ haha, alla hälsade på alla och tog lite bilder. Sedan vart det middag i matsalen, några 8:or serverade oss alla, Kebba, Andreas, Gustav, Gina och Hanna höll tal för oss alla! En åt gången alltså. Kommer sakna er alla nior!!! Sedan bar det av till aulan där det var höög musik och det var bara att springa dit och dansa ASSET av sig. Sedan blev kl 12 och sista låten som spelades var: ALLA SOM INTE DANSAR É VÅLDTÄKSMÄN!! Den har varit värsta grejen i skolan så aaaalla skrek och dansade som fan. Sen tog det slut och alla sa hejdå, min pappa kom och hämtade mig så de va skönt för det regnade hela tiden typ. Det var det! CIAO

Vår feta limousine


Samiiir och jag dansande till en rocklåt haha! As kul!


Klara, Jag dårå, Olivia, Johanna, Alice och en halv Hanna!



Matilda, Klara, JAG, brunaste Olivia dårå, Johanna, Alice och Hanna (vår kända fotograf, SARA)




Har tråkigt..

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
vill ej näsan och har redan i tungan
2. Vara seriös än rolig ? - det beror på när det gäller, oftast rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - vit
4. brinna upp eller drunkna ? - drunkna (slå i bord, fy va hemskt)
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar, men det kan vara rolig med någon catfight någongång, haha skoja!

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
yes
2. sol eller måne ? - SOL SOL SOL   (månsken kan vara mys ibland)
3. vinter eller höst ? - höst, för då fyller jag år
4. vänster eller höger ? - vänster
5. soligt eller regn ? - som sagt, SOL SOL SOL
6. vaniljglass eller chokladglass ? - choklad

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
21:14
2. fullständiga namn ? - Miranda Anna Zabel
3. Vart vill du bo ? - Ta mig till miami, please
4. hur många barn vill du ha ?-
en son och en dotter, men det kommer inte förens länge haha
5. vill du gifta dig ? - någongång med den rätte
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - roollz
7. har du ätit sushi ? - aldrig igen, usch!
8. lyssnar du på nu ? - Wisin y Yandel ft. Akon - Ella me Llama
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - inga just nu :(
10. humör ? - sur och pilsk

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
njae
2. sjungit ? - heeeela tiden
3. blivit kramad ? - jaaa
4. känt dig fånig ? -  jag är aldrig fånig (;
5. saknat någon ? - ja tyvärr,  (life goes on :D )
6. dansat galet ? - säg någongång jag inte gör det
7. klippt håret ? - nej :)
8. gråtit ? - haha nej
9. ljugit ? - neej
10. blivit kysst ? - noup

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
 nej bara förhörd :D
2. har du en hund ? - ja de kan man säga, :) , DALTON
3. sover du helst sj eller med någon ? - mä någon föfan, ensamt annars ju
4. tror du på spöken ? - gud ja,


SUGAR



LOVE IT LOVE IT!



RSS 2.0