Lindkvist & Charro

Mina små jävlar! Har haft så kul i helgen med Ronja och Nicole! Vi har solat massvis och faktist blivit bruna (JIHU) nydligen fixat håret hos frissan också och det blev jätte bra :). Vi har badat idag också, jag säger bara GUD så kallt! TUSEN nålar :O!! Men på något sätt så var det ändå skönt. Vi har varit lite överallt faktist i helgen om man ska säga så, jag och ronja var barnvakter till min brorson i norsborg från 12:00 till 18:30. Han skötte sig ganska bra faktist och det var härligt, lite senare så kom också nicole förbi så gick vi allesammans och åt sedan! Även fast jag inte skrivit under helgen så har ja inte så mkt att säga ändå haha. Men lite har jag ju berättat! Här finns bilder på dom två söta flickorna! CIAO

Mah beautiful ladies!

  Klicka f�r att st�nga bilden

Från igår och idag!

Lovely Ronja och Jag!




Soooolning pågår i Slagsta




TEEEEEST

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - Varit sedan 2 år tillbaka! <3

Du har sårat nån så de börjat gråta - Någongång kanske (a)

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  Har hänt..

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Ännu längre

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ja

Du har haft ett förhållande som varade över två år - Snart så (hoppas)


ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - tyvärr så ja

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - japp

Jag har smygit ut utan lov - njaae, nej det har jag nog inte

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - har inte hänt ofta, men ja

Jag har en hemlighet som ingen vet - nix,

Jag har fuskat i ett spel - några gånger kanske (a)

Jag har struntat i ett prov - nej faktist inte


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Jaa

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - absolut inte

Jag kan svälja piller - ah?

Jag har tagit mediciner mot depression - NEJ

Jag har anorexi och/eller bulimi - nix pix

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - aaaa

Jag har vaknat gråtande - nej

Jag har somnat gråtande - mm

DÖDEN

Jag hatar begravningar - vettefan, har aldrig varit på någon

Jag har sett någon dö - i film aa men annars nej bara svimmat ;D

Någon nära till mig har försökt begå självmord - aa tyvärr

Någon nära till mig har begått självmord - nej


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad -  nej, jag må vara dum men så dum är jag inte.

Jag har sett en fallande stjärna - ja!

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - nej? visste inte att man gjorde det då

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - eh, aa

Har sparkat en kille mellan benen - kan ha hänt (A)

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nä, ja tror ja skippar de

Har lekt sanning eller konsekvens - om jag har

Druckit en hel liter mjölk på en timme - aa

Jag har medverkat i en teater -  NEJ fyfan

Du har fångat en snöflinga med tungan - självklart

Jag har suttit på ett tak på natten - jaaa, härligt!

Jag har aprillat någon - måånga ggr

Jag har åkt taxi - ja gud ja

Jag har ätit sushi - smakat, aldrig igen, rå fisk (USH)

Jag har åkt snowboard - har aldrig gjort faktist


GISSA VA JAG SÅG IDAG?!

Tjääänare allihopa! How are you guys? Idag så har det varit en skum skoldag faktist? Vaknade sjukt tidigt idag för att duscha för att göra mig i ordning och sådant. Så när jag ätit klart min frukost så började jag röra mig mot bussen, för det första så skämmer jag ut mig på bussen -_- ..  Jag har det nya busskortet, ni vet det där Acess lr vad det heter och på bussen så måste man hålla kortet mot en grej för att kunna kliva på, men när jag lägger kortet där så händer ingenting? ingenting säger att det att den inte funkar eller att det funkar för i huvudtaget ( jag har hög pumpande musik i öronen, så observera att jag inte hör någonting ) sen när jag har stått där ett tag så tar jag bort ena luren ur örat och säger: hallå, det funkar ju inte?! Vet ni vad chauffören svarar?
- Jag har sagt ungefär 10 ggr nu att den är trasig, du kan kliva på?
(woooops) ganska pinsamt dåra, men aja haha. Sedan när jag kommer till skolan så sitter alla och väntar på vår lärare tills vår biträdande rektor kommer och säger: läraren glömde meddela er att ni har sovmorgon till kl 11, då for min haka i golvet! Jag orkade ju inte åka hem igen? Så jag gick hem till Klara och drack oboy! Sen kollade vi på tv lite och tog det lugnt, sedan går vi till skolan när klockan blivit 11, men då så säger läraren, ni får jobba hemma med era uppsatser, ja bara: jasså, nu igen? så då går jag med några kompisar till donken i årsta och tar en glass i sooolen, sen åkte jag hem ( gick och mötte mamma i årsta torg och fikade, sedan kom pappa med ). Jag var ute med pappa och mor ett bra tag och kom hem vid 3. Jag och pappa satte oss och kollade på Four Brothers, en riktigt bra film. Och nu sitter jag här och skriver detta! Imorgon ska jag shoppa mina skor och lite andra grejjer, ska köpa några skyhöga skilklackskor också, MASSA skor tjihuuu! Ska förmodligen köpa ett par snygga brillor också men vi får se. Men innan jag åkte hem från donken så gick jag och några kompisar för att kolla till cirkusen som höll hus i årsta, men den hade ju inte börjat än, så när vi går förbi där så träffar vi på ELEFANTER!!! En halvmeter ifrån oss, okej, det kanske inte är värsta grejjen, men dom hade satt ut dom i skogen med bara en liten lina runt så dom inte försvann någonstans, tog lite bilder på dom också! Är dom inte söta, elefanter? SKIT SÖTA! Ögonen är så oskuldsfulla, haha! Skriver mer imorgon, kanske ikväll, vi får se. Ska skriva klart min novell nu, ¨så vi hörs. CIAO!

(Klicka för större bild)

     

Sean Kingston - Fire Burning On The Dancefloor



Trååk.

Sitter här och har det tråkigt, jag väntar på min mamma som kommer hem från Gotland. Sitter också och lyssnar på massor av musik, har på min min mammas feta lurar för att inte störa pappa. Skriver när jag är på humör! CIAO

  


Bilder från idag innan utgång!

    

    

LOVE U AMANDA!



BOOM BOOM POW

Hej allihopa! Förlåt för att jag inte skrivit under helgen, har varit upptagen med annat haha. Imorgon kommer min mamma hem från Gotland, har faktist saknat henne, men bara lite. Stor städade idag på morgonen, ush, men det blev fint! 
Var med min baby från torsdag till fredag, han sov hos mig den jäveln. Sedan åkte han iväg för att väga sig inför sin tävling i Taekwondo på lördagen. Så jag var med Amanda under fredagen vi hade bara en mysig film kväll faktist, skönt, det blev inget partaj i helgen, synd. Idag har jag bara tagit det lugnt med Amanda också, vi har åkt runt lite i stan och Skärholmen för  att kolla skor och sådant. Sedan åkte vi hem till henne och har nu gjort om hela hennes rum, dragit bort dom fula oranga tapeterna och satt upp 60 affisher :O! Det tog lååång tid kan jag säga, men det blev fint! Vi fick aldrig komma ut nu på kvällen idag heller tyvärr :(. Men aja, nu sitter jag är och är trött i hennes nya stora säng (så får jag sova på madrass  -_- ) men skit i det. Men det var det, nu tror jag att jag ska lägga mig, godnatt och ciaoo!

En sjukt bra låt som tyvärr har satt sig på hjärnan.




Tidig morgon.. -_-

Hej! Tidig morgon idag, min mamma for till Gotland idag med sin pojkvän så nu är jag själv tills på Söndagkväll! Min pappa kom nyss förbi, ska umgås med honom lite för vi har inte träffats på ett tag för han har varit i Venedig. Har inte så mycket mer att säga, är ganska tråkig idag faktist haha. CIAO

Visby på båda bilderna, en liten förstoring på Ringmuren.

 

H A H A, sååå sliten på morgonen så de går inte att visa allt!




Kväll..

Det är kväll och jag har ingenting att göra, har liksom ledigt.. :( Kan inte hitta något att göra, ring gärna om någon vill göra något! Ni som ej har mitt nr, to bad :). RING RING RING

 



Styl-Plus




Imagine that!

shuuu! Idag så har dagen varit bra, för jag fick skit bra nyheter! Det blev problem när jag skulle boka limousinen, men min pappa (gullig som han är) fixade allting, så allt med limousinen är klar, härligt! Det blir ett lyx åk i en timme och sedan till skolan, snacka om sweet! Jag hade gymnastik idag och jag var verkligen på hugget haha, vi spelade baseboll (jag är inge vidare bra på att fånga en boll) men jag var ändå på hugget :)! Gud, det är så många jag saknar, så mycket minnen och sånt som bara försvinner :O. Så hittade jag en låt som jag tror nästan alla har hört och kommer på gamla minnen när dom hör den, den är faktist väldigt bra tycker jag, med Styl Plus! Nu blir det ledighet i 4 dagar, sköönt! Skriver lite senare, ska förmodligen ut och käka med pappsen idag. CIAO!






R.I.P Roderick Anthony Burton II "Dolla"

Hejsan allihop. Läste nyheterna nyss och såg att en ruskigt bra rappare vid namn Dolla blivit skjuten till döds i Beverly Hills på något köpcentrum. Låt han vila i frid, han förutspåddes att bli "nya tupac" även om ingen kan ta hans plats men ändå. Här är en liten bit från nyhetsklippet :

Roderick Anthony Burton II, även känd under artistnamnet Dolla, sköts ner mitt på ljusa dagen i går utanför den populära shoppinggallerian Beverly Center.

Han stod och väntade på skjuts tillsammans med rapparen D.J. Shabbazz då en bil med minst en beväpnad man körde förbi.

Enligt The Los Angeles Times sköts Dolla i huvudet och människor som var ute och handlade och satt och åt på restauranger i närheten kastade sig till marken för att söka skydd.


"Spåddes bli nya Tupac"

- Han hade en lovande karriär framför sig. Han spåddes bli den nya Tupac, säger hans presstalesman till the Atlanta Journal.

Dolla växte upp i Atlanta. Han blev som barn vittne till när hans pappa sköt sig själv till döds.

Dolla bildade sin första rapgrupp, Da Razkals Cru, när han var tolv och var känd för låtarna "Who the F--- Is That?" och "Feelin' Myself", enligt MTV.

 




PROM, 4 JUNI

Den 4 Juni är det bal för niorna i min skola! Jag och några kompisar har precis bokat limousine!! Det blir Jag, Amanda, Klara, Alice, Matilda, Rasmus, Adrian och kanske Hanna. GUD så härligt, riktig lyx asså, snacka om att den dagen blir ihåg kommen! Vaken hela natten elläääh, sedan blir det skola igen haha, för vi har bal på torsdag och sedan någon slags skoldag på fredag igen, haha partyt continues! Haha, jag ville bara säga det! CIAO!



Sleep tight!

Nu ska jag ta och lägga mig så att jag orkar med skoldagen imorgon. Sov gott allesammans, Goodniight!




VILL TILLBAKA NUNU!

Jag vill tillbaka till Bali och till Indien! Ska till Indien igen, men jag vill till Bali igen också!
MISS MISS MISS :'/

Balii,



Indien, GOA



Indien, GOA




Såg klart den nyss!

Finns det någon bättre film just nu för tillfället? Har fastnat för filmen och LÅTARNA! What a feeeeling!

 



Chicken Noodle Soup

 

A Let It Rain. And Clear It Out
A Let It Rain. And Clear It Out
A Let It Rain. And Clear It Out
A Let It Rain. And Clear It Out

And Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It
Lets Get It

Let It Rain. And Clear It Out
A Let It Rain. And Clear It Out

Chicken Noodle Soup
Chicken Noodle Soup
Chicken Noodle Soup
Wit A Soda On The Side

ÄNTLIGEN!

Hejsan allihopa! Jag är sååå lycklig nu vid detta tillfälle, jag har hittat min balklänning! Jag har letat så otroligt mycket efter en balklänning men har inte hittat, men just idag så verkade det vara min turdag. En vit, kort och underbar klänning (ska inte avslöja vart den är ifrån än hihi, bara Amandusen vet) När Amanda såg mig i den så sa hon: :O DEN MÅSTE DU HA!. Jag höll faktist med henne (A). Så nu är den min, min, min bara min. Hihi, jag är så glad. Sedan mina skor som jag ska ha till är också såååå fina. Dom har höga klackar (måste lära mig att gå bättre). Sen ska min mors kompis, styla mitt hår, sminka mig! Hon är ju proffs på hår och har utbildat sig till make up artist (tror jag, kmr ej ihåg :) men aja hon är tuung) JAG KOMMER VARA SÅ VACKER för en gångs skull! Bal den 4 Juni! Amanda hittade också en skit fin balklänning (tack vare moi) den var ur fin på henne så hon kommer nästan vara lika fin som mig, men bara nästan haha :D. Alla kommer säkert att vara fina! Men det var det, ciaoooo skriver mer senare.


solen ♥

tjäääänare folket! Har inte mått så bra på sistonde, det är därför jag inte skrivit på några dagar, har haft problem med magen och sådant (skiit jobbigt) Kunde inte göra något kul igår tyvärr, kunde knappt stå upp faktist, men jag mår bättre idag men har lite ont i huvudet men det fixar sig. Idag så ska jag träffa ängeln Amanda, hon kommer hem till mig efter att hon målat klart sitt rum ( det blir bara vitt, snyggt :D) Sedan ska vi nog träffa några kompisar någonstans :). Har en bild från igår när jag ligger och är sjuk i min soffa :(. Jag hade såååå tråkigt så ni anar inte alltså, men jag får göra det bästa av dagen idag iallafall. Skriver lite senare, CIAOO!




Dagens

Hellusan allihopa! Idag ska jag jobba HIHI, åker till jobbet om en halv timme. Beyonce är ju på hovet idag och¨som sagt så jobbar ju jag i Globen så det kommer att vara mycket folk, puuh! Men det ska bli kul faktist, har längtat efter att göra kaffe latte! Idag har det inte varit något speciellt i skolan faktist men alltid något, jag har haft gympa idag (kul) men jag var inte med haha hade tyvärr glömt gympa kläder. Så jag fick gå en prominix med Joel och Adam, och dom höll på att fota mig och ALLTID vid fel tillfälle :O. Men aja vad ska man göra. Har en liten bild från idag! Ciao.

 
 



MAMI

Min älskade mamma i Indien när hon gör yoga. Men ska gå och sova nu. KISS!




WOW

HAHAHA är tvungen ( bara Amanda fattar )




var bara tvungen att lägga in..

Inte för att denna text har med mig att göra, men jag va tvungen att lägga in den för att den är så fin, right?

Dear god,

I know that he's out there, the one Im supose to share my whole life with.

And in time, you'll show him to me.

Will you take care of him, comfort him, and protect him, until that day we meet.

And let him know, that my heart,.. is beating with his.


amor..

Perdón mi amor, te amo. No hay que luchar más, siempre tú y yo.
Tú eres mi todo.




Den bästa!

Jag måste berätta om den bästa som finns! Min lilla ängel Amanda, hon är som mig själv i ett nötskal. Hon har alltid funnits där för mig och har alltid de bästa råden. Vad som än har hänt så när jag ringer eller sms:ar henne så svarar hon alltid och finns alltid där. Inte nog med det, hon har EXAKT samma humor som jag och det är inte ofta det händer (believe me). Varje dag som man umgås med henne så blir den alltid lyckad, även ifall den är trist och grå. Vad ska man säga, hon är som en liten Wurst helt enkelt, WOW! Ska visa lite bilder på Amanda n' me dårå, älskar dig !

Profile picture  



GOOOODNAATT!

Shulululu! Idagh så har ja haft de skiiiiiiiiiiiiiit kul, lr ifall ikväll JAG HAR DANSSATT LOSS FAKTIS! :D



MEE OCH KLAARAAA BELLA WOHOO FIEEEESTAA!



Kläder, Coi och skojj

Hejsan allihopa! Hur har alla det? Idag så har jag inte gjort så jätte mycket faktist. Jag hade ganska mycket fysik idag och jag gjorde klart min fysikmeter (orkar tyvärr inte förklara vad det är, men det är en svår sak man gör i skolan som en kula ska gå igenom). Jag var först klar med den i klassen, haha stooolt! Den funkar skit bra också. Jo, jag hade också tänkt att berätta att vår klass har fixat egna klasströjor. Vår gymnastiklärare sa att vi skulle välja ut ett tryck som vi ville ha, sen fick man skriva sitt namn på den (trycka namnet). Så vi har vår egen lilla designade tröja eller ah tryck eller vad man ska säga. Vi har ju en så duktig grafittimålare i klass, Rasmus, han är verkligen sjukt bra så jag hade tänk att visa hur tröjorna kommer att se ut sedan. Idag så ska många till Zinkensdamm i Skinnis, för att fira Hanna i min skola, en hur gullig tjej som helst. Det blir nog väldigt många som kommer. Sedan ska klara sova över hos mig efter det dårå. Skit kul! Sedan imorgon så ska jag shoppa lite med min pappa, vi ska in till Adidaslagret och se om vi hittar några snygga shoooes. Igår så ritade jag en coifisk, tycker om att rita sådanna och jag satt ungefär i 2 timmar och teckna på den jävla fisken haha! Men ni får ha det så bra! Jag skriver nog när jag kommer hem idag lite senare. Ciao!

                  Min fina coifirre! :)                        Den bjuder jag på idag asså!

 

Här är ett litet smakprov på hur våra tröjor och byxor ser ut.
Sen får man trycka sitt namn eller vad man vill på huvan eller på ärmen
och på byxorna kan man trycka på rumpan eller fickan/benet. (Men det är inte vi som trycker).
Det finns också i måååånga andra olika färger! Jag beställde en vit tröja med svart tryck
och så beställde jag ett par gråa byxor med svart tryck. Och så ska det stå ZABEL! :)
(Tryck för att se större bild)

  




Saviorself

Hejsan allihopa! Min kompis Rasmus visade en såå ruskigt bra låt idag och jag var bara tvungen att dela med mig av den i bloggen!
Låten heter Saviorself. Ciao!





KLAR!

Äntligen är jag klar med mina lääääxor! Hur härligt som helst :). Min mamma åkte nyss till hennes pojkvän så jag är liskom själv hemma. Men hon kommer snart ändå så.. njuter medan det varar haha. Det gick faktist väldigt bra att skriva ekonomiuppsatsen, bättre än jag trodde. Men aja, ville bara säga det. Kommer förmodligen inte att skriva så mkt mer ikväll. Men skriver imorgon, kanske när jag vaknar, jag får väl se hur det blir. Ciao!


Plugg, plugg och mera plugg..

Hallå där! Idag så ska jag bara plugga, fyfaan. Fick inte ens åka till min baby för att jag hade så mycket läxor att göra. För det första så ska jag skriva en uppsats om Ekonomi i SO, sedan ska jag skriva en till uppsats om Islam och sedan ska jag skriva en novell (den har jag redan börjat lite på). Men innan jag börjar med det så ska jag ta en skön dusch för jag har haft gympa idag och mitt hår känns torrt. En lååååååång dush! Så ska jag äta kyckling filé, mums haha. Idag i skolan så kom det en föreläsare som skulle snacka med oss om EU, för det första så var hela hon huuur tråkig som helst, hon såg ut som en tom, brun kartong och när hon började prata så.. zzZzzZz . Helt seriöst så somnade jag och jag var absolut inte den ända, man kunde inte hålla ögonlocken uppe. Efter en timmes snackade från henne så var det klart, tack och lov säger jag bara. Jag har börjat läsa en bok som är skit bra, har kommit ganska långt nu och man vill inte slita ögonen från den. Den heter Snabba Cash, det är säkert många som känner till den och den kommer ju på film snart? Men boken är säkert bättre, haha.
Dagens outfit: Grått långt linne från Gina, Svarta Tights som glänser lite från Gina, En kort "jeans" jacka från Gina, Silvriga smycken: Bambuörhängen, Mina tre älskvärda halsband, ett med ett hjärta där det står "Prinsessa" (fått av bror), Ett till lite längre med 2 ringar på (min & min baby's), ett till ganska långt med en hjort på (fått av papi).
Gårdagen var helt okej, jag hade en helt vanlig dag i skolan, åkte hem senare och gjorde lite läxor igen (tråååk) men sedan gick jag för att kolla på matchen i Årsta Restaurang. Arsenal vs. Manchester United (0-3). Gick dit med några kompisar och satt där tills den var slut och sedan åkte kompisarna hem och jag gick hem till mig för att sova, jag var skit trött, jag har ingen aning varför faktist. Imorgon så ska jag träna och sedan sova hos min lilla söta kärlek.
Det var det jag hade att berätta, skriver senare efter mina läxor och så för att berätta hur det gick! Ciao!

                Outfit:             Gårdagen's kväll (sliten haha)

   

Min storslagna bok!




SKA HANDLAS..

Hejsan dära! Jag ville bara informera och visa er alla vad jag ska köpa nu nästa lön! Jag har blivit så galen i kläder & skor, men det är ju bra, eller? Aa, iallafall jag ville vissa dessa plagg & skor.



Cleave Sippo, Vila, 299:-                       Rose Nelly Shoes, Nelly, 499:-



Blue, Nelly, 399:-                                Nelly Shoes, Nelly, 399:-

 Nelly  Shoes - Lack Gladiator
    Lack Gladiator Skor, Nelly, 299:-       Wrap Bracelet Mixed, MINT, 199:-

                                                               

Animal Tube Dress, Nelly, 599:-       Vit, Gina Tricot, 249:-  

        
 
Red Tunic, Gina Tricot, 149:-


Sitter hos Klara!

Tjenare där allihopa! Hur har ni haft det? Jag har haft det hur bra och kul som helst :). Jag tjänade 1300 :- på mitt jobb på bara 3 dagar :O är det inte bra för en som mig? Det är ganska kul att servera kaffe och sånt haha. Idag var det Nationella prov i matte, det gick väldigt bra faktist, jag var hur säker som helst! Efter det så var det gymnastik och lite annat vanligt. Igår så tränade jag i 2 timmar, skönt och svettigt! Bara kondition för tillfället, lite styrka också men mest kondition. Det är så frigörande att träna, det är så skönt & det är bra också! Bättre kan det inte bli. Nu sitter jag här hos min käre vän Klara, hon sitter och skriver i sin läxa lite ( ska också göra det snart, mhmm ) hennes mamma kommer hem snart och hon ska förmodligen hjälpa Klara med SO'n och hon kanske kan hjälpa mig med haha. Sedan ska vi nog äta lite, sen åker jag hem och ska fortsätta med min läxa och lite sådant. Ska ringa min älskling lite senare också. Idag är min mamma ledig från sitt nattjobb, hon jobbar ofta natt nu för tiden för att hon tycker att det är skönare och lugnare plus att hon får högre lön. Jag har upptäckt att på mitt jobb så är det skit jobbigt att gå hela tiden flera timmar utan att knappt sitta ner, så jag hade tänkt att köpa crocs-skor för dom är mycket skönare att gå i, dom är skit fula men dom är härliga att gå i. Men aja, det var det. Skriver lite senare ikväll tror jag, ses då! Ciao!

Hugs,
Miranda

Coffeehouse by George

Hej allihopa! Igår var det bara hur kul som helst :O ! Jag, Amanda, Evelina & Klara grillade i en park någonstans och vi hade såååå kul. Hoppas ni alla också hade det bra igår under Valborg. Idag så vaknade jag kl 10 och begav mig sedan till jobbet i globen, dags för att servera & göra kaffe. Idag så jobbade jag från halv 11 till 5 eftersom det är en röd dag idag. Men jag stoooortriivs på jobbet, jag har verkligen kul när jag jobbar och det är så många trevliga som också jobbar där. Min chef köpte 2 skit fina svarta, långa och tighta tunikor till jobbet eftersom alla som jobbar måste vara svart eller brun klädda för att allting ska passa. Nåväl, efter jobbet så åkte jag hem och sitter nu och skriver det här. Amanda ska komma till mig snart så vi ska chilla lite och sedan ska vi nog ut en liten stund. Imorgon så ska jag nog sova hos min kärlek, ciaoo !


 


Bild 1: Mitt nya jobb! Fast jag jobbar i Globen.
Bild 2: Våran lilla engångsgrill!
Bild 3: Amanda & Evelina under grillningen.

Hugs,
Miranda.

RSS 2.0