Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag!

Hejsan allihopa! Ber så mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har inte haft tillgång till data tyvärr "/ men nu är jag tillbaka ! Min vecka har varit lite si och så, men både bra och dåliga dagar. Men jag ser så mycket fram emot Vaaaaaaaaaaaaalboooorg, tjihuuu ! Grillning, musik, dansande, tränande och Amandalitaaah och sist men inte minst, min baby Joooey. Vi har bara halvdag på torsdag i skolan, det är typ städdag -_- .... Men sedan blir det väl fika och film resten av halva skoldagen. Efter det så ska jag, Amanda och några andra girls grilla och lyssna på mjuuuusic, mys va! Sedan på fredag så blir det egen brasa med kompisarna, vi har inte riktigt hittat någon plats än men det kommer haha! Men jag ska göra lite mer saker under helgen, efter halvdagen på torsdag så ska jag jobba i globen på coffeehouse by george från 4 till 7 sen grillningen (glömde säga) sedan jobbar jag samma tid på fredag & lördag också. Ja, det var lite om det som ska hända. Nu så ska jag skriva en liten teknik uppsats och en engelsk bokrecension. Hoppas alla haft/har det bra, ciao!

Hugs,
Miranda

MIRANDAS MUSIC


MusicPlaylist


Music Playlist at MixPod.com

Tell me How Come

en låt värd att döda för, haha! :D



Hugs,
Miranda

Warwick Avenue

                                        LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE

                      

Hugs,
Miranda

Tekniska Museét & Shopping

Shulululu! Idag har jag också haft det skit kul! Dagen började med att jag tog en varm dusch innan skolan, sköönt. Sedan fick jag skjuts av pappa till skolan, vi började med mattelektion (bläää) men tiden gick fort så det var härligt. Till lunch idag så blev det schnitzel med ris, inte världens bästa men det funkar. Efter det så åkte klassen till Tekniska Museét, det blev roligare än vad jag hade förväntat mig faktist. Vi gjorde sjukt mycket saker haha, som om hela klassen blev småbarn igen, speglarna, alltså jag dog av skratt. Tänk att man kan få sån ångest med skumma speglar, men det var ändå kul haha! Efter det så åkte jag direkt till globen för att snacka med min nya chef :)! Jag har nämligen fått jobb på Coffé house by George i globen tack vare min pappa. Så nu har jag ett jobb! Härligt, härligt. Sedan shoppade jag lite med pappa lite nya saker, skit snyggt! Skriver lite senare ikväll så får vi se vad som händer för jag har nämligen inga planer än. Ciao!

Lite saker som jag handlade idag:

(Allt detta från Bik Bok)
Stora Bling örhängen, 69 :-
Hedda Headband, 79 :-
Vita Kneepants, 199 :-
Rosa Jersey Body, 149:-
Catzy Jumpsuit (skit snygg), 299 :-
(Från Carlings)
Saints & Mortals T-shirt (coi fisk), 199 :-
(Från Eurosko)
Lila Converse skor, (ääääälskar),  599 :-


 

              Bild från idag efter Tekniska Museét, Jonas, Jag, Rasmus & Adrian! 

                                              

Hugs,
Miranda

Avskedsbrev

Kära <3 Mi Vida. För det första vill jag säga att Kebba Njie är den bästa vän jag haft, och att MAMMA <3 är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Daniel Åhlfeldt och Johanna Axelsson gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Kristian Stigenlund får ett lyckligt liv tillsammans med Mimmi Skoglund Jag vill säga tack till Momme Binyusuf för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Olivia Rosander. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Pardes Amir tog sitt liv.

Snälla Pontus Åberg, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Samir Jarjis och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Valentino Radakovic som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot Xemgin Durmaz, eftersom han varit otrogen mot min käraste Amanda Ekelund . Jag vet att Emil Lundwall kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Gina Radouani för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli  falafeltjuv tillsammans med Jacinta Lora och Jonas Redmo och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Klara Stålnacke.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

MUSIC

Jag säger bara, ääääälska ! Music is the drug, riktigt sköna låtar :)

 


Hugs,
Miranda

Gentleman - Caan hold us Down

Jag var bara helt tvungen att lägga in denna låt, så jag kan dela med mig av den. Den är riktigt bra, Gentleman har en sån grym röst. Den här är helt klart hans bästa låt, tycker jag iallafall. Kommentera gärna vad ni tycker om den. Ciao!



Hugs,
Miranda

Skol- och Moppe dag.

Tjosan! Dagen har varit väldigt rolig idag faktist, den började med att jag hade sovmorgon någon timme och det var verkligen skönt. Sov ju hos lilla hjärtat igår tills idag, skolan var lite trög men det är ju inte direkt någon nyhet! Jag hade inga kläder med mig, och jag ville inte ha gårdagens kläder på mig igen. Så jag bad den lilla ängeln Amanda att ta med sig något jag kunde ha på mig så det gick ju bra. Ett knallgult linne och svarta tights, så det funkade under dagen. Efter skolan så åkte jag väldigt mycket på moppen, några kompisar och jag åkte först till Adde för att hämta pengar och sedan bar det av till Doooonken. Vi satt där och åt massa hamburgare (mmmumms) men jag tog en hamburgare och en paj det räkte :). Sedan fick jag skjuts hem till Årsta och nu kom jag precis innanför dörren så jag blev precis avsläppt! Idag så jobbar mamma natt så jag blir själv hemma med kizzen idag. Och imorgon så ska jag med pappa till stan, vi ska kolla runt lite och handla lite saker. Fick också reda på innan jag gick från skolan att min söta ängel Amanda ska sova hos mig på söndag kanske, skoj skoj! Men jag har inte så mycket mer att skriva om dagen men skriver kanske lite senare ikväll, ha det! Ciao.



Sittandes på moppen idag!


Hugs,
Miranda

Skolstart igen, ush!

Hej allihopa! Ja, idag var det första skoldagen igen (ush, skoooola). Amanda sov hos mig igår natt tills idag, jag förstår inte att man kan skratta åt vår humor. Den är så tråkig att man skrattar! Vi satt och gjorde grimaser åt varandra hela natten tills min mamma blev lite suris över allt skrattande så då bestämde vi oss för att sova. Vi hade bestämt att vakna kl 6 men vi vaknade då kl 7 istället, undrar hur det hände haha. Så jag blev ungefär 20 min försenad men jaja, plus att jag trodde att det var måndag idag så jag kollade på helt fel schema, så jag trodde att vi hade NO men vi hade slöjd så jag sprang runt hela skolan och letade efter min klass. Men så småning om hittade jag dom. Skoldagen gick och jag hade glömt gympa kläder så jag och jacinta låg och solade utanför gymnastiksalen. Efter det så skjutsade en klass kompis hem mig på moppen till min pappa. Jag åt där och hämtade lite grejjor för att han skulle köra mig till min baby. Nu sitter jag här hos min lilla baby och det blir väl förmodligen myspys resten av denna dag. Skriver mer imorgon, ciao!

Hugs,
Miranda

Ferdinand Runkbögen,

Var tvungen att lägga in denna video, har varit med amanda idag och den här satte rekord !



Hugs,
Miranda

11 April

Just ja! Jag måste berätta om min lördag för det var en sådan minnesvärd dag! Jo, jag vaknade ganska tidigt hos min baby, ungefär runt 09:00. Då ringde jag min far och frågade ifall vi skulle gå på stan lite (älskar att umgås med pappa). Han sa att han skulle komma kl 10:00 och hämta mig och det gjorde han också, så jag sa hejdå till min baby och gick ner till pappa. Vi åkte först till ett fik som heter "Café Russin" haha skumt namn men det var soligt där och mysigt. Efter den frukosten så åkte vi till Kungsan. Vi gick runt och kollade runt på folket lite och åt glass. Det var en kvinna runt 50 år som hade botox i läpparna och det såg förjävligt ut så vi fick ett gott skratt. Sedan gick vi och satte oss vid vattnet och såg två tjejer satt och grovhånglade. Jag har absolut ingenting emot homosexualitet men det var lite små gross att sitta och slicka upp varandras ansikten framför folk. Haha, men som tur så slutade dom inom kort. När klockan hade blivit kvart i 3 så började vi röra oss mot liljeholmen för att hämta upp Ronja. När pappa släppt av mig och Ronja hemma hos mig så gick vi upp och gjorde pannkakor. Vi chillade lite och började sedan fixa oss till The Wave. The Wave börjar kallna nu, i början på gångerna innan var mycket roligare men helt ärligt så gick jag dit för att se min älskade favorit artist Danjah! När han uppträdde så blev det full fart på mig, jag trängde mig fram som en kossa tills jag kom längst längst fram! Jihuuu :). Jag var sååå nära att ta tag i han haha, men jag tog i Lazee's hand och en annan som han sjöng med. Inte så jätte coolt haha men det kändes coolt då iallafall. Jag fick riktigt bra videofilmer på alla artisterna. Allt jag längtade efter var att se Danjah! Så dagen blev väldigt lyckad. Sedan åkte vi hem till Ronja i Alby runt 03:00 tiden och somnade direkt. Det var min lördag! Ha det!

  
 



 

1. Den bjuder jag på! 2. Mm, glassen ! 3. Pappas och min hand. 4 & 5. Den älskade Danjah!! <3



Hugs,
Miranda


Swaaaaaaaay with me.

En riktigt klassiker!
When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more!




Hugs,
Miranda

Must have!

 Attention! Ur läckra skor, right? Platta & riktigt höga gladiatorskor. Sommarens heta mode! 
Dags att fixa fossingarna så att det ser bra ut i skorna, är inte så fäst vid tår direkt haha!
Vill ha sånna här skor! Erkänn att dom är riktigt gorgeous :O


 

Hugs,
Miranda

Top Of The World

Har fastnat för denna låt! Jag hörde den från "The City" och var bara tvungen att ladda ner den. :)



Hugs,
Miranda

Outfit (imorgon) !

Listen up! Har inte hittat dagens outfit än, men jag vet vad jag ska ha på mig imorgon när jag ska ut och shoppa med pappsen min. Men morgondagens outfit är detta.
Kort Jeans Jacka, Gina Tricot (ingen aning om vad den kostar)
Vit Långt Linne, Gina Tricot, 99 :-
Svarta Zip Tights, Bik Bok (ingen aning om vad dom kostar)
Vita Solglasögon, Bik Bok, 99 :- 'hur coola som helst'
Gummi glass-örhängen, Bik Bok, 39 :- 'äääälskar'
Silverfärgat "Robot"halsband, Bik Bok (ingen aning om vad det kostar)

Låter det bra? Jag är sjukt nöjd iallafall ;)



Hugs,
Miranda

Första dagen!

Hej alla! Idag är det första dagen för mig som bloggare, vi får se om det blir roligt då. Många av mina vänner sa åt mig att jag borde börja blogga och det verkade som en bra idé. Så.. ja, idag är det första dagen, jippi, haha!
Jag vaknade för inte så länge sen och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. Det kanske blir bio ikväll, det skulle vara mysigt! Jag är väldigt sugen på att se den nya Fast & Furious filmen som går med Vin Diesel. Den ska vara ruggigt bra! Men nu ska jag ringa runt lite och se vilka andra som är sugna på bio, skriver senare, Ciao !

                                          

Hugs,
Miranda


RSS 2.0