NY DATA!

Förlåt, förlåt för en dålig uppdatering i know! Men det gar varit så fullt upp i skolan. Kan berätta att jag hade skit kul på hajken, jag sa ju innan att jag inte såg framemot det men det var verkligen as kul och jag ångrar inte att jag åkte. Idag så kom jag till skolan kl 08 och har nu fått en splitter ny data från skolan. Windows Vista och grejer, den är riktigt snygg också, är överlycklig. Nu ska jag till min broder, eller ja, snart iallafall. Ska börja åka dit kl 4. Äääända upp till Norrtälje!
Aja, hans flickvän fyller år så då måste man ju hänga på. Min söta vän från min nya klass Caroline hänger med också. Så det blir kul! Men ja, jag har inte så mkt mer att säga. Ni får ha det så bra, skriver förmodligen senare. Hare bäst, puss på er!


Tears..

Hej bloggen! Snart ska jag till skolan och möta upp min klass, vi ska på hajk! Haha, gud va kul hörni!
Jag kommer tillbaka imorgon kl 1. Skriver direkt när jag kommer hem! Puss på er!

Såg en video med Ken Ring igår, låten, texten, musiken.. allt är bra med den. Har ni någonsin sätt Ken Ring fälla tårar?
Här ser ni det, låten handlar om hans syster, hon har fått bröstcancer. Den är så tragisk, jag får tårar när jag ser denna video. Riktigt hemskt. Ken Ring är en skit duktig rappare/musiker, men den här låten är nog den bästa av honom.






Dresscode

 

Jag idag:
Jeans jacka från Monki
Lila tight basic linne från Gina Tricot
Glansiga svarta tights från Gina Tricot
Armband från Miss Dee, Chanel, (den sista kommer jag inte ihåg vartifrån)
Väska från GinaTricot


090824

Tja tja bloggen! Snart ska jag börja röra mig mot tvärbanan till lilje. Ska möta upp ronja där och så promenerar vi tillsammans till skolan, dom så otrooooligt långa minuterna som det tar att gå dit. Idag så ser schemat ut såhär:
8.00-9.45 :
Planera inför hajk
Schema genomgång
9.45-11.00:
Information av Maria(?) i båda klasserna
Rundvisning i matsalen
12.00-13.00:
Tipsrunda runt Liljeholmen (woho)

Sådär ser min dag ut idag i skolan, vi kommer inte börja med vanliga lektioner om ungefär 2 veckor så det känns ju skönt iallafall. Senare idag ska jag åka och träffa en vän och äta middag där förmodligen. Senare bär det av hemmåt igen för att packa inför den roliga hajken med så himla härliga vindskydd! Nu har jag ingenting mer att berätta för er, detta får duga, puss!

älskar scrat!

vet att alla älskar dessa




FÖRLÅT

Bloggen! Förlåt för att jag har varit så piss dålig på uppdateringen, men jag har varit så sjuk så jag har helt enkelt inte orkat att uppdatera. Är fortfarande väldigt sjuk, hostar och sådant. Plus så har jag ont i nästan hela kroppen, har haft världens tråkigaste dag idag. Vaknade först kl 7 (hade somnat på soffan) då gick jag och la mig i min säng och somnade om till kl 12, gick upp och åt frukost med sedan la jag mig igen och vaknade för ca 2 timmar sedan. Så antagligen så kommer jag vara uppe ganska sent idag. Det är fan lördag! Och jag har absolut ingenting att göra ikväll, iiiiingenting. Ska ta 2 alvedon och får hoppas att det blir bättre i min kropp. Lite hostmedicin och sånt. Om jag är bättre så ska jag försöka ta mig ut snart och försöka hitta någon härlig prick som är ledig idag så man kan få lite trestjärnigt (internt skämt) idag. Min mamma och hennes pojkvän befinner sig nu på Coldplay-konserten. Hoppas den är bra, skulle också följt med från början tror jag men jag är absolut inget fan av Coldplay. Imorgon så ska jag åka till stan för att köpa en mjukisdress eftersom att jag behöver den tills på tisdag. Ska på hajk med min nya klass och klassen bredvid, som jag berättade i något tidigare inlägg. Får hoppas att det blir kul då. Har ändrat min syn på skolan nu, ser fram emot att gå i denna skola 3 år framöver. Det finns härliga människor där! Dock även väldigt konstiga/annorlunda människor, men vad gör det? För det första så skulle ju världen vara väldigt tråkig om alla såg likadana ut right? För det andra så har man någonting att skratta åt framöver haha. Äum, ja har inte så mkt mer att säga för tillfället. Har hittat dagens låt, den är lite små fjollig men man blir glad av den. Nu ska jag hälla i mig lite hostmedicin! Puss på er! ☮






första dagen

Hej bloggen! Har varit´sjuk och arg. Är fortfarande sjuk men inte längre arg som tur är. Det var första skoldagen idag faktist, är nöjd med skolan, med klassen.. njaa men den funkar. Imorgon så börjar jag kl 08.00 -.- aja, vi ska gå på en tipsrunda haha. Om ungefär 2 veckor kommer vi att börja med vanliga lektioner och nästa fredag så får vi alla elever datorerna! Skit kul, HP datorer, dom ska vara jätte bra. Nästa tisdag ska vi på hajk med min klass och den andra hotell/restaurang klassen. Min klass heter då "trollmor" haha, fråga mig inte varför jag berättar det. Nu har jag inte alls mycket mer att berätta. Sitter här hemma hos Nicole med Ronja och vi tar det bara lugnt och som vanligt så hostar jag upp lungorna. Ha det bäst, xoxo!


OMOGEN

TÄNK EFTER INNAN DU ÖPPNAR KÄFTEN DIN *%&#¤* !

FEGA RÅTTA

dina f*cking nedvärdesättande ord är lite överdrivna lilla gumman, dags att spåra IP-adressen.


Haha, är bara tvungen att berätta detta. Patent lr?

Haha, jag brukar aldrig kolla igenom mina kommentarer, plus att jag måste tillåta dom först. Nu är det så att jag hittade två kommentarer från någon brud som tror att hon är något dårå. Det här två kommentarerna löd såhär:

Va kul att du äntligen hittat någons stil att kopiera.
Inge mera mjukisbyxor? kul att du kommit till min nivå gumman
 
Vem fan försöker du vara? Hitta din egna jävla stil, mongo

Okej, för det första så kopierar jag ingen lilla hjärtat. Om jag ser en tjej på stan som har en snygg topp som jag själv skulle vilja ha, så hittar jag den i en affär. Det är klart som fan att jag köper den! Sitt inte och säg att jag kopierar någon för det gör jag inte. Det är som att säga att alla som går runt med dom hära väldigt populära tunna randiga tröjorna från Gina Tricot kopierar varandra. Eller är det kanske för att många tycker att dom är fina? Tänk efter, snälla du. DIN nivå, aa du verkar ju vara på en sådan otroligt hög nivå när du skriver något så ovettigt? oo jo ja, mjukisarna finns fortfarande och är mina stooora favoriter ;)..

för det andra: jag har min egen stil okej? det är jag som har på mig dessa kläder och då är det MIN stil understand?
det finns så många stilar, partillejohnny, 80-tal stil, 70-tal stil, 60-tal stil. Själv så diggar jag 70-talet. Du kan ju lika gärna säga att jag kopierar något populärt band? Den här stilen med gladiatorskor, jeansjackor, reyband wayfares, en stor tunika, nitar ? HUR MÅNGA GÅR INTE RUNT MED DET?! Visst visst, det är roligt att du har ditt fantasiland där du kan drömma att du har patent på denna stil. Men en sak är säker, jag har på mig vad jag vill och när jag vill. Slut diskuterat!


Gormorgon



Vaknade lite tidigare idag än vanligt. Usch, är lika sjuk fortf och jag hostar som den, ska hoppa in i duschen snart efter att jag ätit upp min frukost. Hoppas på att skölja av lite bakterier då, hoppas det funkar? Ja, måste ta det lugnt nu på morgonen och sedan se vad jag kan göra idag. Men aa, jag har inte så himla mkt mer att säga faktist. Har däremot hittat dagens låt som ni alla ska få lyssna på! Puss på er!




natti natti babys

Nattens video, kolla heeela tiden, varje sekund och jag lovar er att ni får tårar.
Natti natti alla små hjärtan!



Underbar!





Nattbloggning

Hej sötnosar! Nu är det då nattbloggning som pågår. Sitter här, fortfarande sjuk :(. Men aja, jag sitter här och tar det lugnt och dricker mitt te. Har börjat få värsta huvudvärken också, det känns ej bra. Shit, kl är halv 1 och vissa har redan börjat skolan och ändå så bombar människor både min mobil med sms och på msn. Fett med jååbish. Aja får ta det som att många älskar mig så mycket. Haha, okej jag ska inte sitta här och skryta om hur populär jag är. Men egentligen så är man ju väldigt populär för sina vänner. Om man har många vänner så blir man ju populär, utan att göra sig till? Och det är så jag själv ser på mig, jag har många underbara helt otroliga vänner som ställer upp för mig och det gör mig populär i min egen värld. Att veta att en människa bryr sig om en är en så otroligt värmande känsla.

*Ilska: Det finns också ett annat folkslag i våran värld, de såkallade idioterna. Sådana människor som inte håller vad dom lovar, sådana människor som kan spotta en i ansiktet. Sådana människor som sprider vidriga rykten. Man har sån lust att sparka in huvudet på sådana människor, men vet ni vad? Även fast man har en sån lust att göra det så betyder inte det att man också ska bokstavligt göra det. Tips: Sjunk aldrig till den nivå som en idiot gör. Ja, ni har väl hört ordspråket "behandla någon som du själv vill bli behandlad", en fråga, vad är det ordspråket till för om knappast någon följer det? Jag har däremot följt det men har blivit huggen i ryggen. Har det någonsin hänt er med? Du behandlar någon som om det vore ens ögonsten men sedan får man veta att den behandlar en som skit. Är man värd sådant? Jag riktar inte in det här på någon speciell person men jag vet att många av er har kännt samma sak. Ville bara få det bekräftat.

*Bless: Vill tacka alla min otroliga vänner som alltid funnits där och som alltid har hållit sitt ord. Vad som än händer så älskar jag er, ni alla. Min familj, mina vänner är allt som detta handlar om. Ni är guldvärda och mer än så, skulle aldrig byta ut er mot någonting i världen. Eller jo, kanske om jag fick gifta mig och bli älskad av Vin Diesel, då kanske jag skulle överväga det. Haha, nej jag skojar bara. Ingenting mot er mina änglar, nothing! Aja ska inte sitta och smöra mer men vill bara att ni alla som känner er träffade ska veta det här. Jag bryr mig om er så som ni bryr er om mig.  Love you guys!

*Saknad: Alla har vi haft en första kärlek, eller nej. Inte alla, men ganska många av oss. Jag har iallafall skit svårt för att falla för någon, att verkligen älska någon. Att säga "jag älskar dig" till någon är så otroligt speciellt för mig så det är inte världens lättaste att säga. Jag har varit med om många killar som sagt att de älskat mig, och jag tror knappast att någon har menat det. Förutom min pappa och storebror dårå. Men en första kärlek är det bästa som finns tycker jag. Att veta att man har just en person för sig själv och veta att den verkligen älskar dig. Finns det något härligare? Tänk er en härlig varm strand med en perfekt solnedgång med er största kärlek. Men det värsta är att allting har alltid ett slut, och när väl den har stora passionen och just han/hon försvinner. Kärleken, den försvinner aldrig riktigt. Så om man älskar en person så innerligt mycket och sedan förlorat det, har ni då tänkt att man slutar aldrig sakna denna person. Vissa kvällar kan man bryta ihop bara för att man tänker tillbaka. Och det är nog det värsta med kärleken, att få sin egen kärlek försvunnen. Så då saknar man inte bara sin älskare.., också sin egen kärlek som man hade för denna person. Att gå vidare är svårt, men sluta aldrig kämpa. Men mitt råd om ni båda två förtjänar varandra och att ni båda behandlar varandra med respekt så finns det ingen anledning till att släppa taget om varandra. Så länge det är okej för er så funkar det! Bry er inte om vad dina vänner säger, eller familj. Huvudsaken är att ni har varandra och att ni är lyckliga tillsammans. Ingen av er få ta någon skit från varandra. De flesta av er har nog också varit med om att du har din älskling och ni verkligen älskar varandra, innerligt. Så kommer din vän och säger "jag mår inte bra av att du är tillsammans med honom/henne för jag har gillat honom/henne förut, kom igen du tar väl inte en kille/tjej före dina vänner?" jag har faktist funderat på svaret till det där, en riktig vän hade aldrig tvingat dig att välja antingen eller. Din pojkvän/flickvän är din vän, kan också vara din bästa vän, who knowes? Och man tar aldrig någon annan vän framför en annan vän heller, annars är ju en annan mer värdefull, och det kan väl inte stämma? En som tvingar dig välja mellan två olika saker och ändå så förlorar du något som håller dig kärt, det är inte en äkta vän. Följ alltid ditt hjärta.

Det var allt för mig inatt, skriver imorgon när jag vaknat upp och känner mig lite piggare. Kanske skriver lite mer inatt, vet ej än. Ta åt er av det jag skrivit och lyssna alltid till dig hjärta.




senaste..

Nytt: Skolan på torsdag *suck*
Mat:
 Kebab, mumma!
Film: The Unborned, skit creepy film, kan säga att jag hoppade till a few times
Person jag fick sms av: Jamil
Smset jag skickade löd: ja, självklart :)
Telefonsamtal: Ronja
Hostattack: nyss =(
Kram: Mamma?
Köp: Ben & Jerry's Chocolate fudge brownie
Utekväll: Igår
Resa: från bandhagen-årsta
Låt: Jedi Mind Tricks ft. Killah Priest - Saviorself
Längtan: Indien resan med mamma och Turkiet resan med Amanda
Saknad: Pappa!
Missat samtal: TOMMY! (mammas pojkvän)
Känsla: ganska nere pågrund av förkylningen & saknad
Flytt: från huddinge till årsta (dock var det nästan 4 år sedan)
Gäsp: idag på morgonen tror jag
Trestjärnigt: lördags, miss u trestjärnigt!
Bio: Linje 123 kapad - med John Travolta och Denzel Washington


En väldigt hes och förkyld Miranda, då blir det te!




Förkylning och höstkläder!

What's the läääg ugly ducks? Nä skojar bara. Dålig uppdatering i know, det är en grej som brukar hända ganska ofta om man säger så. Ja vad kan jag säga, har bara legat hemma hela dagen pågrund utav att jag är sjuk (stackars miranda) är så snorig och hostig av mig. Inte mys alltså. Hoppas att jag är lite bättre innan skolstarten, som börjar om 2 dagar! Nooo, jag vågar inte haha. Fyllde nyss i blanketten som ska lämnas in där på skolan, måste också hämta ut en ledighetsansökan också eftersom jag åker bort den 29:e oktober till India. Ååh, jag vill ha varmchoklad och något gott att äta :(. Det var några timmar sedan jag åt kebab faktist, min mor köpte det till mig idag, muuums. Nu är jag bara sugen på något varm att dricka och något litet snacks. Fast nyttig som min mamma är så finns ju självklart inte någon varmchoklad hemma, det får helt enkelt bli te istället.

Den 20:e augusti kl 10.00 så öppnas ingången till John Bauergymnasiet. Ska åka på någon slags hajk i ett dygn under de kommande veckorna. Skit kul. Aja man får hoppas att jag nöjer mig med den här skolan annars så byter jag! Men jag tror att det kommer att bli bra. En dag i taget och hoppas på det bästa.

*Shopping: Har faktist inte shoppat så mycket den här veckan, inte likt mig alls! Men igår så fick jag faktist ett par blåa Le coq sportif skor, med vita sömmar. Skit snygga faktist! Strl 37 och as sköna! Ett par jätte bra "skolstart-skor" haha. Kollade in lite nya höstkläder på Ginatricot, Nelly, Bubbleroom och H&M, något som är ett måste iår är en Bikerjacka i skinn, sååå jävla snygga! En sådan ska det bli! Här har ni några skit härliga höstkläder. (Som de flesta av mina vänner vet så har jag en speciell stil, men det är bara att gilla läget). Njut av kläderna haha, puss på er!




          
    


Favorit & ett måste:

*Skor:
    
Och självklart så ska det bli ett par Uggs iår med:

  eller.. 

Många härliga höstkläder! Enjoy!



HIHI HÄMND!

Amaaanda, nu äre så att man har värsta flytet med kakan va ;)! nänänäänänäännänääää RAWR
(kunde tyvärr inte sova, men ska försöka nu haha, va bara tvungen att jävlas lite med amanda)



Godnatt

Är det bara jag som tycker att Lauren Conrads nya frisyr är ur läcker? Hon har tagit ut sina extencions och sedan färgat det brunare, skiit läckert! Aja nu ska jag lägga mig, måste börja vänja mig vid dygnet igen, har vänt på det helt och hållet. Godnatt allihopa! xoxo




4 dagar kvar,.. dom dom dom doooom


Hjäääälp! Snart blir det skola! Om 4 dagar smäller det, jag viiiiill verkligen inte börja i gymnasiet, usch. Fett pirrigt, jag vågar inte haha. Ska iaf möta Johanna & Ronja innan så ska vi gå dit tillsammans. Wiiii det är så pirrigt haha! Aja man får hoppas att John Bauer är en bra skola dårå. Wiii, ville bara säga det hihi!


Rosett-frisyren

Tjenare alla sötnosar! Vaknade för ungefär en och en halvtimme sedan, det blev en sen natt igår om man säger så. Evelina & Amanda sov hos mig, så vi myste lite och sådant. Dock hände det en grej som våra mödrar inte blev så glada över om man säger så. Aja, gjort är gjort/hänt har hänt. Man kan liksom inte göra så mkt åt sådant? Så man får ta dagen som den kommer och hoppas att den är bättre än gårdagen. E, A & jag var lite på The Voice festivalen igår, vi såg Pachanga uppträda, lite coolt, dom är ju sjukt grymma. Men efter det så började det tyvärr att regna, not good. Vi gick runt ett varv runt hela denna folkmassa dårå, sedan gick vi upp mot T-centralen igen och stod där ett tag. Jag var så otroligt kissnödig så det gjorde ont, har ni någonsin haft den känslan? Shiit, och det tog ett tag innan jag fick sätta mig på en "toalett" också. Mcdonalds kön va ju typ ganska kort. Samma var det inne på Max och sådant shit. Ja, var inne på youtube nyss och hittade nyss ett videoklipp om hur man gör den såkallade "Rosett-frisyren", ska nog testa den imorgon eller något. Hittade även en skit cool sminkning som man också även måste testas! Jaa, nu ska jag bara sätta på mig kläder för att möta My, hon ska fixa sitt hår dårå. Och det ska även jag göra. Ja, har inte så mkt mer att säga, hare bäst! xoxo & CIAO
 



TJA TJA

tja tja allihopa! What's the lääääääg? Jaa, kom inte ihåg när senast jag skrev här i bloggen men det var väl för två dagar sen eller något sådant, have no idea:O.. Men aja jag har varit ganska upptagen dessa dagar men men. Kom nyss hem till Amanda, stackars liten, hon är jätte förkyld, men hon orkar med dagen ändå! Ska äta middag idag här med hennes familj, haha skit mys. Men först så ska vi nog åka och kolla in The Voice, vi ska se hur det är där om det är kul så kommer vi nog dit senare, senare mot kvällen blir det nog att träffa kompisar tror jag. Shiit, det är bara 4 dagar kvar tills skolan börjar igen, jahapp då ska man in på en helt ny skola, John Bauer Gymnasiet dårå, får hoppas att det blir ruuuligt då. Jaa tydligen första lr andra dagen så ska vi på hajk -.- kul. Det är ganska många andra som jag känner som ska börja där så det gör väl ingenting. Aja ska ta vara på lovet, dom här sista dagarna, så jag kommer nog inte kunna uppdatera varje dag eftersom jag kommer nog vara för upptagen med annat. Men jag ska försöka att göra mitt bästa iallafall! Aja har inte så mkt mer att säga just nu för tillfället, om jag har det så skriver jag säkert det senare om jag kan. Ni får alla ha det bäst, kanske ses på The Voice? Aja, puss, xoxo & CIAAAAOO



08Festen

Tja tja bloggen, va händer alla?
jag veeet jag har inte skrivit på några dagar men jag har faktist ett liv också så jag kan inte skriva hela tiden, jag och amanda har haft det as kul om man säger så. Igår så var jagoch amanda på 08Festen igår i kungstädgårdens tunnelbana. Det var verkligen as coolt där nere, ljusen, ljudet och alla människor. Skit kul faktist, ni som inte var där missade verkligen något! En riktigt cool upplevelse. Ångrar mig inte ett dugg och pengarna var det väärt. många söta & goa vänner var där också :) .. idag har jag bara sovit och tagit det lugnt, jag vaknade halv 1 idag, åt frukost kl 2 sen gick jag och la mig igen och sov till typ kvart över 4. sen har jag bara kollat på film med amanda hos henne och bara tagit det så lugnt. ja, ni får alla ha det bässt, skriver senare eller imorgon. xoxo & ciao



Festen

FESTEN!

Ung08:s olika festkoncept
, Spectrum (Kulturhuset), Klubb08 (Gallerian), The Garden, The Gallery är utan tvekan några av Sveriges största fester och omtalade världen över, men att vara störst har aldrig varit vårt mål.

Att få röja, föra samman Sveriges snyggaste tjejer och killar och göra nya saker som att skapa minnen på dansgolvet för flera år framåt är vad vi är ute efter.

Vi var först med att göra skumparty på Plattan. Vi var först med att ordna Go08 Stureplan, vi var först med att stänga av Gallerian, Kulturhuset + Sergels torg bara för att ni skulle få festa.

Nu ger vi er FESTEN som ni aldrig kommer att glömma. Tillsammans med SL bjuder vi in till årets mest omtalade fest. FESTEN 2009. Vi har samlat ihop några av Sveriges bästa fest-deejays och crew för att skapa en oförglömlig kväll på olika dansgolv med festare från hela landet. Mer vill vi inte avslöja, ni får uppleva det på plats istället.

Det är tre dansgolv:

#1 Dirty dirty house
Electro house / funky house / vocal house / latin house

#2 Twice as nice
RnB vs House / hip hop vs pop / dancehall vs club / reggaeton vs electro

#3 Perrongen
Reggea / soca / salsa / vip

ÅLDER: 15-19 år

Vilka ska dit? Skriv på facebook: Miranda Zabel


Jobbintervju 2

Tja tja bloggen! Kom hem för ca en timme sedan med Amanda. Jag åkte på jobbintervjun idag med Amanda, hon sökte också till jobbet. Mcdonalds i Nacka dårå. Jobbintervjun gick faktist ganska bra tror jag, för att vara den första. Chefen var jättetrevlig också så det är ju bra. Igår så skulle jag ju också gå på samma jobbintervju men chefen hade för mycket att göra så han hade inte tid för en intervju. Men idag så gick det ju galant. Han fick mitt mobil- och hemnummer så ska han höra av sig om 2 dagar så får vi se om jag fått jobbet eller inte. Fett kul det kulle vara alltså! Man ska ju inte hoppas på för mycket men lite iallafall :). Aja, hoppas man får ett ja!  Efter jobbintervjun så gick jag och Amanda till Nacka forum och amanda köpte en skit fin tunika, (dock var det jag som fann den åt henne) men den satt skit fint på henne! Sedan åkte vi hemmåt mot mig och när vi kommit hem så åt vi Pasta Carbonara, utsökt! Har inte så mkt mer att säga för tillfället, skriver förmodligen mer senare, kommer lite bilder från busshållsplatsen haha! Xoxo & Ciao!




  


(observera att alla människor bär inte smink)
1) uuh så vackra 2) rynka till näsan där va! 3) vissa har något sjukt inom sig liksom?
4) smile bitch! 5) lägg en sexig blick dårå? 6) man kan tro att det är mina fingrar, men det är amandas!
7) amanda var då för fin då. 8) miranda. 9) okej jag är skit kort, men har jag blivit giraff?
10) säxyy! 11) Fem st ord, I love you a lot!


Godmorgon!

Tänker inte skriva så mkt ska bara säga att jag ska på en jobbintervju idag! så vi får se hur det går! Nu ska jag äta frukost, CIAO!


tråk

Vad är klockan? - 18:08
Namn?: Miranda Zabel
Piercings?: Öronen, naveln & tungan
Ögonfärg?: blå
Födelseplats? - BB
Favoritmat? :  potatisgratäng!
Någonsin varit i Kalifornien? : nej, men vill så sjukt gärna dit!
Varit med i någon bilolycka? : noup
Favoritdag på veckan? : fredag
Favoritsport Att titta på? : MMA
Favorit-snabbmatsrestaurang?: Burger King lr Palmyra, men äter aldrig sånt längre
Vilken färg har din sovrumstapet?: krit vit
Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? :  har inte gjort det än,
När går du och lägger dig?: runt 01:00 tiden under skoltid, under lov kan det skifta från 00-07
Hur många tatueringar har du? : ingen vill inte ha nu när jag är så ung, ska få i studentpresent :)
Har du någon gång kört slut på bensinen?: nej :)
Katter eller hundar?: hundar (big love)
Sommar eller vinter?: sommar, lätt?
Är du singel? :  si


Din första
Operation:
inte haft någon som tur :)
Första bästa vän?: Ronja
Första priset:  äum, haha jag kommer ej ihåg? små stjärnorna i skolan kanske? haha
Första sporten du började på: kickboxning
Första husdjuret: Hund, Sudda
Första semestern: När jag var vääääldigt liten, tunisien lr turkiet tror jag


Favorit:
Film:
 Four Brothers
Tvprogram: har inget speciellt, men om det är något så är det nog Lipstick Jungle
Plagg: Tunikor & skor! ♥
Bok: Snabba Cash

Just nu:
Äter du:
Ingenting, ska till en Indisk restaurang snart.
Dricker du: inget
Ska du: på restaurang
Lyssnar du på: mjuuusic
Väntar du på: att mamma blir klar i duschen
Tittar du på:  dataskärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon:
  ögon!
Kramar eller kyssar: kyssar, mysiga
Kortare eller längre:  längre
Snygg mage eller snygga armar: armar, finns inget härligare än snygga armar, lr jo RUMPA
Busig eller lydig: både och, beror på vilket humör ;D


Å kniiiiiiiip!

Godmorgon bloggen. Som ni ser så är jag vaken vaken väldigt tidigt, ska som sagt åka nu snabbt till Souk för att hämta min fina paljett kjol. Sedan ska jag snabbt tillbaka hem igen för att jag ska åka till gålö med mor min. Tommy & Viktor kommer nog att komma senare också. Jaa, jag har inte alls mkt mer o säga. Är fruktansvärt pinkenödig! Så ska lyfta mig från data stolen nu. Skriver nog mer senare, när jag kommit hem från Gålö. Kan inte direkt säga min outfit än eftersom jag bara sitter i underkläder för tillfället så aa, vi får skippa det idag. Xoxo Ciao!


02:00

Tja bloggen! Hur har ni alla det, ni som sitter vid datan och är tvärvakna? Själv så ska jag upp kl 09 imorgon för att tidigt åka in till stan och hämta en kjol som jag lagt undan (till festen på onsdag). Sedan ska jag snabbt som attan tillbaka hem igen för att möta upp mor min, vi ska åka och bada. Förmodligen blir det Gålö faktist ganska långt att åka men det är verkligen skit mysigt där ute! Så det blir väl ett stekande i solen imorgon, ska bli ännu mer brun! Hihi, är faktist as brun, fick fett med kommentarer idag om det, så det känns bra att skryta lite om det. Min lilla ängel Amanda for iväg till skåne idag (igen -.- ) men hon kommer hem igen på söndag så det är ju bra. Förstår inte varför jag inte kan gå och lägga mig, sitter som fastklistrad framför denna datorskärm. Sitter och webcamar med Ronjau dårå, besök hennes blogg här. Har fixat och donat lite med min blogg, har fixat testen o så till den. För er som läser denna blogg varje dag ser nog skillnaden haha. Hade faktist mittbena idag! Såg riktigt bra ut tkr jag iaf. Ni kan få se bilder sen, för det vet jag att ni vill, så snygg man är juu! Idag så firade jag min mammas 5 fria år från droger & alkohol, hon är så otroligt duktig. Kan också förmedla att hon kom in på hennes vidare utbildning till IVA också, det är tydligen inte så lätt att komma med i utbildningen men min mamma gjorde det! Så vi får se vad hon väljer att göra. Vi firade henne med att äta på den indiska restaurangen Ghandi. Ruskigt god mat! Jag åt en medelstark Chicken Tikka Massala, suverän! ja om 7 timmar ska jag vara vaken. Ska nog ta och lägga mig nu faktist, sitter här och gäspar liksom. Min outfit idag på kvällen har jag tyvärr ingen bild på, lr jo lite av den. Men man ser inte så bra, men här har ni bilder! Godnatt & ciao!

En liten överdriven kines posebild är en självklarhet! haha
Marinblå tight tunika - lånad av Amanda
Vitt nitskärp - Gina Tricot
Gladiatorskor - Scorett



Jag idag:

Vitt linne-H&M
Nitskärp-Gina Tricot
Vit kort tygkjol- Gina Tricot




Bilder från idag! Retro lr vad!


Så söta vi är med tyllkjolarna va!

 

Kände mig som Britney :|
 
  

Så vacker! Kolla den underbart lila klänningen också!



GRATTIS MAMMA!

Grattis till 5 års drog- och alkoholfrihet !
Älskar dig så otroligt mycket mamma
och du är den starkaste människan jag känner!




tidsfördriv

1. Jag har insett att min senaste kyss - betydde ingenting
2. Jag lyssnar på - Isasha - Don't You Know
3. Jag pratar med - Mor
4. Jag älskar/tycker om - kläder, skor & DANS
5. Min bästa vän är - Amanda
6. Min första riktiga kyss - skit i det ni! (:
7. Jag avskyr när folk frågar - "är det här sant om dig?"
8. Kärlek är - det absolut bästa som finns
9. Någonstans, tänker någon på - mig ;) believe me I know
10. Jag kommer alltid att - älska min familj
11. Jag är hemligt förälskad i - Vin Diesel! ♥
12. Sist jag grät var - fällde en-två tårar idag över falskt anklagande, gick fort över.
13. Min mobiltelefon är - jättebra, men väntar på min andra som är på lagning
14. När jag vaknar på morgonen - sträcker jag på mig & ser så otroligt söt ut
15. Innan jag går och lägger mig - så ber jag för imorgon
16. Just nu tänker jag på - om hur snygg jag kommer vara på onsdag ;)
17. Bebisar - är bara så gulliga
18. Idag har jag - varit i farsta & i stan med amanda och ett litet tag med evelina
19. I kväll ska jag - fira min mamma
20. I morgon kommer jag - köpa en kjol
21. Jag vill verkligen - bli rik och åka utomlands
22. Just nu känner jag att - mina fötter är trötta och att jag saknar amandaruttan!


Godmorgon

Morron allihopa! Vaknade för cirka en halvtimme sen för att hoppa in i duschen. Ska snart föna mitt hår, lägga lite mascara och sedan skutta ut för att möta upp Evelina & Amanda. Idag blir det en vit body och en blå midjekjol med mina lila converse! Vi ska först till Farsta för evelina ska köpa en lur och sedan så ska vi åka mot stan igen för att handla lite på Souk! Ska lägga undan den lila paljett kjolen idag! Jihuuuu, kanske kan smöra till mig de svarta paljett shortsen också (a).. Men aja har inte så mkt mer att säga, hare bäst! Ciao!

Jag just nu (fett brun va) :
  

Dagens låt, otroligt bra! :




Skin, skin som den sol du é!


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.



Musik

Låtar som är ovanligt bra:
 

The best one!



Paljetter! me loooove

Klicka för större bild




Funderas på att köpas, speciellt den lila paljett midjekjolen i mitten!
(de svarta paljett shortsen & silvriga paljett tightsen)

     
DON'T YOU JUST L.O.V.E THIS, ME WAAAAAAAAANTS!!! :




Dolt Nummer

tja tja bloggen! självklart så har jag inte skrivit på ett tag, haha har ingen aning om varför, har typ helt enkelt inte pallat :)
Ja allihopa, de senaste dagarna har jag spenderat med evelina & amanda och nu idag amanda och hennes lilla familj. Min mor och jag följde med dom till Tranöbadet, tror jag det hette? Mycket bad och sol blev det iallafall, har fått massor av färg i ansiktet, är fett med brun :|.. SKIT BRA! Tycker ni inte också när killar som inte har något liv som sitter och ringer med dolt nummer och säger skit saker som man har gjort hit och dit som ej är sant? Sånna som hittar på massa import namn som man har satt på? Som förståss ALLA måste veta och det är ju så sant, så är det va. Det är tur att sånna idioter som går runt och säger sådant får smaka på sin egen medicin. Att dom kommer få det 10 ggr värre? Men vad ska man göra, världen är full av omogna idioter som inte växt up. Men det roliga är, att jag vet vem det var jag snackade med. En sån människa som spelar inför sina kompisar och är fett vänlig i vanliga fall, gott folk, det kallas att vara en bluff, en fake, en falsk människa. Och sånna idioter ska man utesluta från sitt liv helt och hållet. Dags att byta nummer (igen!) ska fixa ett nytt nr i övermorgon. Endast de närmaste får det kan man ju lugnt säga. Nåja, nu har jag fått utväckla mina aggressioner här i bloggen :). Jag, Amanda & Evelina har nu bokat biljetter till 08 Festen + förfest för ONLY girls också. Det var tydligen begrensat med platser men vi snodde åt oss platser ändå! Så onsdag den 12:e är det fest som gäller. Och då behövs ju självklart något ruligt att ha på sig, men jag har ingen aning om vad?! Ska kolla lite på topshop och sådant. Ni ska få se en bild på min fina bruna färg jag fått i ansiktet! (obs, ingen make-up utom lite mascara) Ciao bella/bello!




Morgon

Godmorgon folket! What's the läääg? Jag är pigg som en mört faktist, ska tydligen ut och bada med Amandus och hennes familj, va mysigt va? Vi ska åka till flottsbro och bada, man måste ju passa på att bada och sola nu när ÄNTLIGEN solen är back in town om man säger så. Tyvärr så har jag världens träningsvärk i magen men det är ju bra, för det tyder på att jag ttränade duktigt igår. Gymmade faktist i 2 timmar :O, skit härligt, ska försöka köra så hårt jag kan nu innan det är skoltider igen. Imorgon blir det gym igen! Jaa igår var jag med amanda och vi träffade några kompisar och kollade på en film ( som jag tycker är läskig ) men inte dom andra hallåååå. Det här var dom andra: -.-
ja nu har jag inte mkt mer o skriva, ja vet jag vet jag är fett tråkig ibland men måste faktist sätta på mig bikinin nu! Ciaoo & Puss

Dagens låt:
 


Ice Age

Hejsan hoppsan bloggen! Hur har ni det? Själv har jag det bra som vanligt. Idag är det faktist sol för första gången, kanske ska passa på att sola eller? Det tycker jag i allafall. Igår gick jag på bio,  Klara hängde med såklart dårå och vi kollade på Baksmällan den var såååå kul. Skrattade hela tiden så den är ett måste till er som inte sätt den! Filmen var klar ungefär vid halv 12. Gud har sovit väldigt skönt inatt faktist. Idag så ska jag möta upp min lilla amanda för hon har varit på 50 års kalas, (kuuuul) haha -.- .. Men aja nu ska jag och hon ha fett roligt! Har fan inte så mkt mer och skriva, jo?! Ska köpa ett akrylset och det är bara säga till vilka som vill ha naglar. Believe me, dom blir sjukt bra :). Har inte så mkt mer och skriva NU, ni får ha det så bra. Tja tja allihopa! Puss & Ciao

Bilder på tommy & mor innan dom for iväg till festen:
  
  
  

Dagens video:




GratisBio

Har ni alla besökt eller blivit medlem i GratisBio? Om inte så råder jag er alla att göra det, det är en toppen sida och genom att samla poäng så kan ni få olika presentkort eller biobiljetter m.m. Bli medlem vettja? Jag har precis blivit medlem, och tycker att det är roligt. Ni kommer inte att ångra er! Det ända ni gör är att samla poäng och vinner på det? Bättre finns det väl inte?! Det är också mycket av tävlingar som ni kan gå med i och vinnar massor av priser. Klicka här för att gå med.


Bilder från igår på mig och min älskade Amandarutta! .. och min & amandas låt! just ours!








Mirandas naglar?

Tjaa bloggen! Har inte skrivit så mkt på sistonde för att jag har faktist sovit hos Amanda 2 dagar i rad dårå. Skit kul, love her mother! I förrgår så tror jag nog att mitt och amandas liv hade försvunnit, vi hade iiiiiiingentiing att göra och då menar jag verkligen ingenting! Så vi satt bara hemma hos henne och punda sedan runt 22-23 tiden så kom vi på att vi skulle fixa naglarna och sådant. Och då hittade jag och amanda hennes mammas gamla akrylnagelset (alltså ett sådant som proffs gör tippar/gele naglar med på ett ungefär) och då ville vi testa och göra det som en kul grej. Så jag satte mig mittemot amanda och började pyssla om hennes naglar med tippar och grejjer. Det tog ett ganska bra tag innan vi blev klara, typ en och en halv timme, något sånt. Men det roliga är att det blev fett med bra :|.. Min pappas ex fru höll på med naglar och sådant och jag komer ihåg att jag tittade på henne hur hon gjorde och så kom jag ihåg det. Tror helt enkelt att jag är grym på det? Ska visa bild nedanför på hur naglarna blev och hur akrylsettet är på ett ungefär. Ska köpa ett eget sådant nytt set och börja göra naglar på de som vill.Tror faktist att Amanda blev skit nöjd? Och tro mig det blev verkligen bra, känner mig rätt så stolt alltså? Så va sägs, mirandas nya grejj lr vad?

(Klicka för större bild)
  
Haha, nå? Mitt nya jobb lr?



RSS 2.0