Gimmie gimmie gimmie!

Waaay lovers! jag har inte skrivit på ett tag kom jag på idag, sorry för det! Men jag pallar inte skriva så mycket idag för jag har sjukt långa lösnaglar på mig idag och det är fett jobbigt att skriva med det på små tangenter. Så va händer på nyår älsklingar? Jag ska iaf har FETT kul, det har jag lovat mig själv. De kommer bli paaaaaarty, speciellt med mina nya kattiga paljett klackskor, jag blir värsta lång med dom :| ...
Men big deal? För dom är feeeeett fina och då överdriver jag intee. Dom är köpta på mango, skit bra kläder där också. Jag och amanda dansade loss igår till our "new" favourite song med Beenie Man! Love it! Haha många av er har nog redan hört den men och, den är tung! Wow, lyyyyssna!
BTW. jag har världens bästa spellista på spotify! Tänkte bara säga det! Skriver imorgon eller senare, puss!






Tisdag 29/12 - AVATAR

Yeah! På tisdag så blir det Avatar 3D. Har hört att den ska vara nice och bra gjord så deklart man går och ser på den. Jag hoppas verkligen att den är bra för den var sjukt dyr för att vara en biofilm. Men folk har sagt att den är prisvärd att se. Så får det bli! Är det någon av er som sett den? Isåfall skriv iallafall vad ni tycker om den!

Vaknade inte för så länge sen och sitter och kollar på Harry Potta! Ska snart äta frukost och mysa lite till. Sen så ska jag kanske fika. Sms om det är något, för er som har det! Men min lur är lite halvt cp så jag kan bara svara ibland. Puss så länge!

SF Bio: Avatar 3D


Mys

Nu ska jag kolla  "Micheal Jackson's 30 år som artist" på 2:an. Ganska roligt att kolla på, men nu ska jag käka glass och bärkompott med Tommy.
(Och ni anhöriga som läser min blogg, min telefon är lite cp så jag kan inte alltid svara på sms, just so you know)

Men nu drar jag mig mot tv:n, puss!

Några typiska egoism-bilder, eller vad sägs?







My body is so bootylicious!

Yesterday outfit:


Julmiddag

Tja tja alla gurkor! Hoppas ni har världens bästa jul någonsin! Om ni inte har det, så gör den till det. Jag ska snart på julmiddag i Kyrkan faktiskt. Känner många där och det är jätte trevligt folk där. Ska dit med mamma & tommy och jag hoppas vi har jättekul. Senare på kvällen ska jag till Amanda för hon skrev att hon behövde mig idag. Hon verkade inte må så jättebra så självklart åker jag dit. Jag ska göra hennes julafton till den absolut bästa! Men nu ska jag börja fixa mig, duscha och sånt. Ska kanske ha min fina jacka på mig idag från Rock by Sweden som man får Beyonce kurvor i haha. Nej! Inte i kyrkan, det funkar ju inte. Vi får se vad det blir. Tar kanske någon sugig outfit bild sen så får ni se hur det blir. Puss!


Pic's

Fick lite nya bilder på pappa idag. Undra om det är ifrån han som jag har fått egoismen ifrån haha? Vart han än går så tkr han att han är skit snygg hela tiden. Haha love him!



Och min otroligt vackra katt Tara!


Mamma nyvaken med hennes gosiga flodhäst som hon fick av mig i julklapp på morgonen.
(det är hennes favoritdjur & hon samlar på dom, sen hittade jag en skit stor)


Cute?


Vad fick ni i julklapp?

Är jättenöjd med mina julklappar! Massa svarta kläder, LOVE it!
(klicka för större bilder)
  
massa fina kläder, min älskade rock by sweden jacka (ja fick den!) från bestofbrands av mamma & tommy
  
skinnjacka från VM(veromoda) av pappa, paljett bolero? från gina av pappa, stickadtröja från VM av pappa
  
kavaj från VM av pappa, kors från mamma (vet ej vartifrån), paul frank hörlurar från mamma
 
2000:- från mormor & morfar, hankypanky trosor röda ocu svarta från twilfit (av mamma)


IN LOVE

Godmorgon (?) Morgon för mig iallafall, hur mår ni sötnosar då? Har suttit och mixtrat lite med min ipod, youtube och lyssnat på massa musik bara hela morgonen.
Ehm, by the way jag såg ju den där Boy A, äckligt bra film! Ny favourite!
Men iallafall, när jag satt och blädrade på youtube så hittade jag en fett begåvad kille. Snacka om att ha rytm och skönt röst. Han hade gjort en cover på Iyaz kända låt "Replay". Haha han sjunger den så bra så jag lyssnar på den hela tiden och jag tänkte dela med mig av den låten till er också. Haha han ser så gullig ut också så man blir alldeles glad, haha speciellt när han säger i början "one two three aaand.."
Jag lovar att ni också kommer älska den, och jag vet att Amanda kommer göra det! Ville bara säga att jag har blivit helt in love i hans version! Aja, listen n' enjoy!


Julafton

Vi ska ni pluttar göra på julafton?
Jag har satt upp mina bästa julkulor på min hemmagjorda gran! Haha ;)


Colorez väskor!

Colorez, ska ni gå till om ni vill ha feta/coola tröjor, brillor eller väskor. Jag är ett stort fan av deras väskor faktiskt. Har redan en med massa badankor på haha låter kanske löjligt men den är skit fin. Lite påhittig och rolig sådär. Jag hittade två stycken väskor på deras hemsida och de har ett billigt pris också.




Väskorna kostar runt 300-400 kr.

Rock by Sweden = LOVE

HEY! Hur är det allihopa! Sitter här hemma och tråkar, har bajs tråkigt men jag måste vara hemma nu innan jul..
Jag var och julhandlade igen idag med mormor, raj och mamma. Vi kollade lite här och var på alla affärer, men det var mycket lugnare i Sickla än i Stan. Det var ju värsta kaoset i stan igår så man knappt kunde gå, men i Sickla så var det lugnare. Deklart det var mycket folk men ändå skönare än i stan. Jag gick in på BOB (Best of Brands, för er som inte vet) och jag testade en så otroligt SNYGG jacka som jag blev helt kär i. Den var så snygg på alltså, man fick värsta formen i den. Kände mig väldigt smal & kurvig :S, den var verkligen skit fin men dyr som fan. Den kostade nästan 3000:-. Den var i märket Rock by Sweden som Laila Bagge har designat. Jag visste det inte förens expiditen berättade det för mig, hon visade mig lite mer av hennes kollektion för mig och snacka om det är fina kläder. De är SKIT fina, testade lite olika av de, även en kjol som tillhörde jackan jag testade och den va också skit fin men väldigt åtsittande. Den hade en volang bak men fram var den bara rak och den var även väldigt kort. Den var lite för tight tyckte jag, den kostade ungefär 1000:-.
Passade även på att testa Kenza's egen designade skinnkjol, den var riktigt snygg på men den var lite för stor och den fanns inte i strl 36. Så jag bad expiditen att skicka den i strl 36 från deras andra affär till den som jag var i. Så jag ska tillbaka till den imorgon och testa om den sitter bättre. Otroligt snygg!
Men det var jackan som mitt hjärta fastnade för, så otroligt cool. Lite rocker style men ändå väldigt cool.
(Man ser inte så jättebra på bilden men det är jätte mycket nitar på axlarna och en liten dragkedja på ryggen. Hittade inga bra bilder på den, men hittade en någorlunda bra bild.)


Myskväll med mamma & film

Nu sitter jag och mamma i soffan och äter godis, chips. Vi dricker även varmchoklad och te. Vi håller just nu på att kolla på Svenska Hollywood fruar sen ska jag kolla på en film som heter Boy A. Den ska tydligen vara otroligt bra, det är en av mammas bästa filmer och om man kollar på Tankafett's kommentarer så är det många som skrivit att de är den bästa filmen genom tiderna.

T. ex en kommentar löd såhär:
#62 Jagkaninte 19-08-09 22:05
Där satt den, rakt i krysset, som en snöboll i skrevet! Tvär bra film!
Tack för UL.



Jag hoppas att jag också gillar den! Men den verkar vara skit bra!


Bil Arabi Kurmanci

Tjo alla sötnosar! Jag har varit i stan med mamma och shoppat julklappar. Jag har även köpt ett par nya hörlurar med apan från Paul Frank på, helt rosa och skit söta! Har även köpt små och skit stora nitar till mina kläder, ska sätta mina små nitar på min skinjacka. Nu har vi köpt julklappar till Tommy, Mormor, Morfar och jag köpte en skit stor julklapp till mamma igår. Hoppas hon blir glad, men det är väldigt säker på att hon blir!
Vad önskar ni er i julklapp?

Ni kanske funtar över min otroligt roliga överskrift, det är en skit skön låt som är fett gammal. Men den är jätte skön att dansa till haha, den är lite rolig. Men det heter egentligen Su Getir.

En liten bit av låten:
"WERA WERA WERA WERA
EZ HAYRANA BEJNA TEMMA
GEL GEL GEL GEL YANIMA
CAN HEYRAN SELVİ BOYUNA

BIL ARABİ CİBIL LEBEN
BIL TURKİ YOĞURT GETİR
BIL KURMANCI MASTE BİNE"



Walking in Memphis

Kollade in Bave's blogg och såg en gammal älskling klassiker som Idol-Calle sjöng. Det var kult låten "Walking in Memphis". Det finns två riktigt bra versioner av den låten och det är med Lonestar och en annan med Gavin DeGraw. Who doesn't love Gavin! Vilken tycker ni är bäst?

Lonestar

Gavin, fanns bara Live.


Eli Mattson, TUNG röst!

Klockor

Ja, klockor. Jag älskar klockor, måste köpa flera. Men  jag tycker om de där plastiga ni vet? Vet inte vad jag ska kalla dom men dom finns på Design Torget vad jag vet. Sen är de där skitfeta klockorna också fina, de där som typ tar upp hela handleden haha. Men lite blingbling haha, riktig G.



Skivspelarklockan Kostar ca 400:-         Manlig kl från Diesel


adidas klockor, färglada och coola

80-tal

manlig klocka          färglatt 80-tal


mycket färger                   julklockor



Plasklockor från Colorez (de har även coola t-shirts där)


färglada snälla färger, diggar den turkosa(lr hur det nu stavas)


otroligt snygga "talande" klockor


Ja, det var mina tips på fina klockor!


Nu tar jag en kopp choklad


Barndomsminnen med Nordman

När jag var yngre så älskade jag Nordman om ni nu vet vem det är. Jag gillar fortfarande hans låtar och det förvånar mig faktiskt. Han har lite roliga och mysiga låtar, och dom passar faktiskt till julen också. Även fast det inte är några juklsånger så får man julkänsla, eller aa jag får det iallafall.
Så jag tänkte lägga in några låtar med Nordman, lyssna och njut. Det kanske inte alls är m¨ånga som gillar Nordman men några tror jag gör det även fast de inte vågar erkänna det ;). Men ja, här har ni några av mina favoriter:





Hemmakväll

Kvällens planer!
Det blir chips, knäck, cola, GLÖGG, (tre filmer) new moon, grinchen, book of blood,
och kanske lite julsånger/julmusik. En myskväll helt enkelt!
Har i stortsätt sovit hela dagen idag med min lilla misse här bredvid, men nu ska de bli en mysig filmkväll.


Clothes;



pinkuggs.jpg Pink Uggs image by beautifulaltadena

1. En random mysig tröja
2. Lacktights fast med fickor
3. Silvriga paljett tights, fiesta!
4. En basic klänning med spetsarmar.
5. Jeanstights, riktigt snygga.
6. Rosa korta uggs, har redan ett par bruna sånna,
anledningen att jag vill ha de är för att när mina är utgådda så vill man ha ett par nya
och för dom är så otroligt varma och mysiga. Bästa som finns under en iskall kväll/natt.






Bilder som ej går att visa, tryck bara på länkarna, skitfina klänningar! :
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=604028&qProductColorId=24&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=1&qStyle=&qSize=&qPage=4&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=415066&qProductColorId=14&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=1&qStyle=&qSize=&qPage=14&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1


Dålig update I know..

Förlåt mina små rara hjärtan! Jag vet att jag har varit piss dålig på att uppdatera men jag har varit ganska busy så har inte haft tid att skriva. Men det ska bli en change på det!
Iallafall så sitter jag nu i soffan och har precis ätit makaroner & köttbullar, ganska random men alltid lika gott med lite husmanskost haha. Kollar på en skit dålig film, den otecknade Robin Hood.. fattar inte ett piss den är skit dålig. Det måste vara den tecknade versionen med rävarna ni vet, den där Disney Robin Hood filmen, den ska det vara isåfall. Haha, älskar tecknat!
Men jag tror att det bara blir en myskväll idag för jag är heeelt död, så jag kommer helt enkelt uppdatera mer nu eftersom jag bara kommer sitta hemma idag. Skulle vilja ha lite varmchoklad. Ska be mamma köpa hem det sen när hon kommer hem från Julbordet med Tommy (låtsaspappa). Med lite grädde och kanel på, det skulle inte sitta fel va? Mmm, gud va varmt och gott. Nej nu tänker jag sms:a mamma, dock är hon ganska dålig på att svara men det gör inte så mycket. Det går verkligen i slowmotion när mamma skriver sms och på datan haha, för att hon måste hitta knapparna men hon börjar bli bättre på att skriva på datan faktiskt om jag ska vara ärlig.
Jag ska börja med att visa lite vad jag tänker köpa efter jul och vad man önskar sig lite. Sedan blir det nog ett music-choise också! Puss så länge!

Föresten, vad ska ni göra på lovet? :)

Bilder;


älskar dig så otroligt!


blond girls, blue eyes

tommy & värmen (?)

superduper glada valentino


så oberedd man kan bli

observera mitt gulliga hål i mina tights haha.. måste köpa några par till


.

IAK, jag förstår mig inte på dig. Du sitter och säger att du ställer upp för en men istället bara skiter i en. När jag hamnade i den jobbigaste situationen i mitt liv så säger du att du finns där. Visst, det gjorde du också. Under tiden det hände, men när det väl kommer till ett problem så säger du det: jag tror inte det var jag. (För er som inte förstår, det gör inget för det här går bara ut till en människa som bara tror på det som kommer in i öronen från andra.) ATT du kan säga så, att du fucking kan säga så bara sådär. Den jobbigaste stunden i hela mitt jävla liv och du säger det som att det vore en lätt vanlig grej. Att du kan vara så okänslig? Att du kan säga så till någon som du en gång sagt att du älskar. Vad fan är det för stil. Du är så otroligt avundsjuk hela tiden och litar inte på någon annan än dig själv. Du säger att du litar på en, men det är bullshit. Ren bullshit. Du tror aldrig ¨på vad jag säger fast det är du som ljugit? Du klarar inte av att jag har en skola att tänka på, du accepterar inte det. Känner mig förnedrad och äcklad för det du sa till mig. Och du tror jag mår bra, då har du helt fel. Du har skadat mig så jävla hårt efter du sa det där.. Men det är sånt man får stå ut med. Tänk att nått sånt kan förstöra nästan en hel människa.

Natti;



Godnatt mina älskade läsare. Vi syns och höres imorgon, är väldigt trött nu för tillfället så med det säger jag Godnatt folket!


Movies;







1. Otroligt bra film. Lång som fan men jätte bra, väldigt gammal men man tröttnar aldrig. Och speciellt inte soundtracket i den. Det fastnar i huvudet, precis som jag visade nedan på musiken. **** till den!

2. Four Brothers. Har sett den nästan för många ggr och jag tröttnar aldrig. Den är skit bra! Handlar om 4 stycken föredetta gangster "bröder". **** till den!

3. True Blood serien är världsbäst! Finns ingen bättre serie, är helt uppslukad i den. Kollar redan på andra säsongen. Det är bara första säsongen som går på 1:an nu tror jag. Men det är bara att ladda ner på Tankafett.nu eller något liknande. Ni kommer inte ångra er! ***** till den!


My secret music;





Haha, det visste ni inte va? Att jag var ett litet Trance-fan? Men då ska de inte vara lite fjorre dunk utan det måste vara riktig trance. OBS; ha en fet bas så är allt perfekt!

De första 3 är olika Braveheart trance mixer OTROLIGT bra.
De två andra är också skit bra och den sista är inte så mycket trance,
men en väldigt tung gammal kult låt som jag tror många av er känner igen!

Sinnesrobönen

Shulululu mina sötnosar! Har varit på ett DAA-möte nyss med min låtsaspappa. Både han och min mamma är ju föredetta narkomaner & alkholister(hur det nu stavas?). Är så grymt stolt över dom båda som har varit drog och alkoholfria i många år. Dock var det inte min grej att gå på det där mötet. Men jag ska berätta en sak för er, en liten hemlighet..
Första gången jag var på ett sånt möte i mitt liv för ca 6 år sedan så fick jag höra en bön som alltid har fått mig att blicka framåt. En bön som är så otroligt bra som jag även tror att många av er kommer tycka om. (Kan den helt utantill) Jag ska skriva den både på svenska och engelska. Det finns även en längre version på engelska. Kan ta upp den med om ni vill. Haha nu kanske ni tycker att jag är värsta guds trogen och sånt där. Men det är faktist den här bönen som har fått mig att inse en del saker. Många av mina vänner som jag visat den för är helt kär i den nu. Min bästavän tillexempel, hon tycker den är jättefin och har den tillochmed på sin facebook sida precis som jag. Men jag tycker det bara är bra, så även hon kan hoppa över problem eller ställa dom till rätta precis som jag försöker göra. Alla begår misstag och det vet ni. Men sluta aldrig att försöka fixa till de problem som ni skapat. Visst, nu är jag kanske väldigt tjatsam men nu säger jag den. (Den är utantill i mitt huvud.)

Svenska:
Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden, amen.

Engelska (min favorit):
God, grant me the serenity
to accept the things
I cannot change,
courage to change the
things I can and the
wisdom to know the difference, amen.

Hela versionen:
God, grant me the serenity
to accept the things
I cannot change,
Courage to change the
things I can, and the
wisdom to know the difference.

Living one day at a time;
Enjoying one moment at a time;
Accepting hardship as the
pathway to peace.
Taking, as He did,
this sinful world as it is,
not as I would have it.

Trusting that He will make
all things right if I
surrender to His Will;
That I may be reasonably happy
in this life, and supremely happy
with Him forever in the next

Skriven av: Reinhold Niebuhr 1926


Två frågor

julelitaaah om Ask me!:
tidigare i din blogg skrev du om någon Ronja, varför umgås inte ni längre?
är du oskuld?
är det någon som nu har fångat ditt hjärta?
dina framtidsplaner?

förlåt om jag frågar så mycket, men det är lika bra att passa på :)
PS. din blogg är jätte mysig!

  anna om Ask me!:
1) hur gammal är du?
2) när var du tappade din oskuld för första gången?
3) har du varit otogen nångång?
4) vad för slags killar gillar du?
5) vem älskar du mest i världen?
6) säg något pinsamt du har gjort !



Svar till Julelitaah:
Jag och Ronja har varit tighta väldigt länge, vi har väl bara glidit ifrån varandra lite vad jag tror. Hon bor ganska långt ifrån mig, så det är väl antagligen det. Asså, jag sitter egentligen bara och snackar nonsens, jag har ingen aning om varför vi glidit ifrån varandra. Det bara är så. Men vi är fortfarande goda vänner.
Nej jag är inte oskuld.
Kanske, kanske inte. Det är sånt som jag inte tar upp, you know.. det blir bara missförstånd hela tiden.
Mina framtidsplaner vet jag inte riktigt. Men något jag inte vill är att bo kvar här i Sverige, så fort jag får chans så sticker jag här ifrån. Vill jobba som reseledare eller öppna ett hotell. Det är min dröm iallafall, kanske inte världens bästa jobb, men det är vad jag vill.

Svar till Anna:
1. Jag är 16, född år 93'
2. Haha man tappar bara oskulden en gång men men, för tre år sedan om inte mer.
3. Ja det har jag, dock är det inget jag är stolt över. Men det var ett antal år sedan och inte något seriöst. Men det är fortfarande otrohet. Jag ska inte säga att jag var ung och dum för ung är jag fortfarande. Men jag var dum då.
4. Jag är inte inne för den svenska typen faktiskt. Gillar utländska killar med antingen gyllenbrun hy eller brun. Muskulösa och sånt. That's what Miranda likes!
5. DE jag älskar mest i världen är min familj. Helt klart. Men det finns många jag älskar.
6. Hm.. något pinsamt jag gjort. Ja, skämde ut mig med att säga att jag inte visste att Olof Palme var död (i tunnelbanan), det var då ganska många som skrattade åt mig och INTE dom som jag kände. Utan dom andra runt oss. Sen har jag väl också gått in i en lycktstolpe, alltså jag kan inte rabbla upp allt pinsamt jag gjort för då skulle det bildas en bok här på bloggen.



Det var två frågor, hoppas det kommer fler! Glädjas åt att besvara dom!


Ask me!


?

Haha, visst visst. Jag har inte många besökare alls men jag tänker iallafall ha en frågestund. En kul grej bara, så de ska bli kul och se om jag ens får några frågor haha! Men whatever, ask me anything! Puss!

Morgon!

Vaknade för en stund sen. Måste skriva lite snabbt för jag måste börja sätta på mig skorna snart så jag inte kommer försent. Har gymnastik nu, as tråkigt -.-
Men iallafall, jag fick en kommentar igår om att jag alltid ska blogga när jag sitter vid datan haha, om det var så han/hon menade. Haha dock så kanske han/hon bara skrev det för att göra mig lite glad haha. Men aja what ever, jag tänkte lite senare ha en frågestund. Tyckte först det var lite mobbat att ha en frågestund eftersom man har så få besökare men det kan ju alltid vara lite roligt haha. Kanske värt ett försök? Va tycker ni? Aja, slutar det här inlägget med att säga Puss!


Godnatt

Måste plugga på spanskan, varmkök, kallkök & servering nu. Jag kommer kanske inte skriva något mer ikväll så med det säger jag godnatt. Ni får ha det bäst, för det har jag! Puss,


suddigt men mättande





med mitt nya mickey mouse linne, ska visa vad jag köpte från indien imorgon eller senare ikväll. puss!


Tara




Visst är min älskade katt vacker? Vi fick henne igår och hon har redan klistrat sig fast i mitt hjärta, min lilla Tara!


stick sverige


Några indien bilder;


näst sista dagen.. usch jag vill tillbaka, hatar sverige!


schnyygt!


lite bränd de där första dagarna..


utanför vår balkong








jag & muffin, snygg utväxt va? vet att det är sexigt..











mamma loves miranda


tänkte på min bff hela tiden, ett bevis på det!


mamma, utan henne hade jag aldrig kommit iväg på den här underbara resan,
älskar dig!

det var dom, orkar inte lägga in mer! det får räcka!


my precious wishes (?)



Sry

Förlåt för mitt avbrott från bloggen, hoppas ni inte saknade mig för mycket pluttar! Men de gör inget om ni gjorde det, för nu är jag tillbaka till bloggen igen och jag ska bättra mig och med det så börjar jag med min önskelista och lite tips om music! Ha de bäst så länge! Skriver mer senare!

LHHHISTA

1. är du kär? - FÖFAN
2. har du snusat? – yes one time only, never again.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – nej
4. har du legat i sängen bredvid en kille? - de har väl hänt nån gång
5. har du blivit dumpad? - ja, men dom vill bara ha tillbaka mig sen, syyyynd :/ haha not
6. har du blivit slagen allvarligt? - amanda slår mig varje dag, jag är typ blå :O sheet
7. tar du droger? - nej, de finns ej i mitt liv.
9. har du pussat en tjej? - yeah
10. hatar du någon? - kan inte säga att jag bokstavligt hatar någon, bara ett uttryck.
11. älskar du någon? – of course
12. har några av dina vänner svikit dig? - gjort mig besviken och sånt, yeas
13. har du djur? - LOVE animal
14. har du legat bredvid en tjej i sängen? - yes?
15. hatar du dig själv? - absolut inte, kan vara besviken på mig själv ibland men hatar har jag aldrig gjort
16. gillar du orange? apelsin = nej, färgen = ibland men oftast nej
17. Har du haft sex? – yes
18. har du nån sjukdom? - nix, frisk som en ärta
19. har du skämt ut dej för den du gillar? haha OM jag har
20. har du en gris? sjukt många, dom är runt mig varje dag och nöffar!
21. har du en plattång? - japp, en sån måste en tjej ha
22. har du en bror? - ja min söta storebror,
23. har du sjukt bra humor? – haha enligt mig så har jag det, men de andra tycker att jag är torrare än öknen.. hahah fattar ni?
24. är du brunett? – nej i'm a very blond girl
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ibland när man vill slappna av är det de skönaste som finns.
26. tycker du om hästar? - deras mule är så sööööt! GOSHI
27. har du en hund? - yeas
28. har du skilda föräldrar? – sedan 10 år tillbaka
29. har du gått på simskola? – haha, oj då var jag liten
30. Har du sagt bög till en kille? - oh ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - yes
32. har du fuskat? – någon gång sådär
33. har du en teve på ditt rum? - nej, snart haha
34. har du lunar? – va är det? om de är den där lunarstorm så nej?
35. har du msn? – sen låååångt tillbaka
36. har du en syster? - oh ja, min Amanda och hon är tillåme min soulmate, creepy va? :O
37. har du bruna ögon? – otroligt blåa!
38. gillar du att fotografera? – love it!
39. har du sett dig själv brinna? – inte kroppsdel men klädesplagg, jaa
40. hjälper du dina vänner? – ger dom all den hjälp som jag kan ge
41. gillar du tacos? - sådär asså
42. tycker du att du är söt? – i'm sooo sweet
43. har du dansat? – gör de hela tiden, tillochmed utan att jag vet ibland :|
44. har du spelat fotboll? – nej haha, bollrädd :/
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - absolut inte, så funkar det inte.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? inte i timmar..
47. har du ätit sniglar? – fy, never
48. äger du en locktång? - yeas
49. gillar du att tugga tuggummi? -  sometimes, inte bra för magen
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – hehe självklart
51. gillar du kläder? – BIG LOVE
52. hatar du falska vänner? – falska vänner är inga vänner, jag hatar inte men jag struntar i sånna människor
53. gillar du räkna matte? - ibland är det kul faktiskt :)
54. älskar du någon ? - har inte den frågan redan varit men ofc
55. Har du gråtit inför en vän? - jadå
56. kan du sjunga? – ja det kan jag :)
57. Har du sett nån dö? – på tv och ett djur :O
58. säger du vad du vill? – ja säger vad jag känner för, lite för ofta
59. Hur gammal är du? 16
60. vad är ditt hela namn? – Anna Miranda Zabel
61. kan du tala spanska? –  SI! ganska bra också :)
62. är du kortare än 1.60? – nej, ganska precis där
63. älskar du sommaren? - bäst, men hatar sverige, visst amanda?
64. älskar du vintern? – på julafton är det mys, men ej annars
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - jaa haha 
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? – jaa :)
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? – ja haha
69. gillar du att städa? - ibland, de är skönt att få det gjort
70. gillar du att sova länge? – inte alltid, men sova är riktigt skönt
71. har du vart med om en olycka? – yes
72. är du förvirrad? – nej inte nu
73. har du mer än 6 par byxor? - ganska precis
74. har du förlorat en vän? - ja.
75. gillar du att shoppa? - ÄLSKAR
76. har du varit i paris? – nej
77. gillar du ormar? -  så söööta
78. klarar du dej själv? – självklart, men jag är extra stark med min familj och mina vänner bredvid
79. har du lagat mat? - haha varje vecka!
80. är du klantig? - typ sådär, mhmmm
81. har du foppatoffler? - mamma har en del, mina är sönder
82. har du mer än 20 låtar på din data? - guuud ja
83. sminkar du dej innan skolan? - fransarna endast
84. har du träffat en kändis? – haha jaa
85. har du mer än 7 par nagelack? yeees
86. har du busringt? – haha många ggr förr i tiden med Ronja
87. har du skällt på din bror? – nej faktist inte
88. har du en vän som skiter i dig? - nej det har jag inte :)
89. har du velat göra saker men vågar inte? – många ggr
90. sover du med nått gosedjur? – jaaa, min söta rosa flodhäst
91. har du åkt nånstans utan att du får? – yes
92. vill du bara bort ibland? - heeela tiden, indien
93. har du tältat? - yes :)
94. har du bränt dig? – haha gud ja
95. har du lekt med levande ljus ? – skit kul ju, tills man bränner sig!
96. har du lekt anden i glaset? – ja, någon gång med "lillebror", skit creepy
97. skäms du ibland? - deklart man gör de någon gång
98. bor du i skåne? - i'm a 08!
99. gillar du hip hop/rap musik? -  gud ja :)
100. är du på sista frågan nu? - tyvärr nej,
102. har du flygt flygplan nån gång? – ja i förrgår i 10 timmar
103. har du kul just nu? – gud ja, amanda är ju SÅ rolig
104. är du blyg? - haha beror på vem som är i närheten :D


HEMMA

Hello guys! Nu är jag hemma och är brun whoho! Sitter här med Amanda och äter knäckemacka, vi ska göra iordning oss nu typ. Vill träffa pappa nu! Hoppas han kommer snart!
Jag har köpt så mycket nya kläder från Indien asså, skit fina och härliga. Indien var då den bästa platsen kan man säga, Amanda följer ju såklart med nästa år! Då blir det PARTY med SIIIDHU! Jag har faktist fått hjärnsläpp för jag har inget speciellt att säga just nu, kommer mer senare, CIAO!

BILDER KOMMER IMORGON!

RSS 2.0